Sen middag idag :)

Var precis ute med Ludde på promenad :) Vi gick en lång promenad och det var ruskigt varmt ute, så just nu sitter jag här och typ svettas, inte alls mysigt. Men ska strax ta av mig lite kläder (tjocktröjan och byxorna) och städa lite :) Mycket skönare att städa i bara linne och trosor då blir man inte så äckligt varm när man springer runt överallt :)

Ska i alla fall börja med att plocka i ordning och sedan ska jag damsuga och tvätta golv med. Tror dock att jag ska fixa middag allra först, börjar känna mig hungrig nu :) Ps. eftersom jag har städ & tvätt dag idag så kör jag utan smink, därav inga nya bilder på mig idag :)


Kommentarer
Heart Cajsa

hejsan sötnos! allt bra?

2012-04-19 @ 14:52:19
URL: http://cjssong.se
Heart anna

jadå förutom ja fått reda på en massa skit..lr börjar misstänka en massa..så..ja jag mår väl..ganska bra..tror jag :S sj? de är ingen fara..

2012-04-19 @ 15:23:25
URL: http://thetruthofanna.blogg.se/
Heart MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Önskar dig en fortsatt fin torsdag och skickar en liten kram :)

2012-04-19 @ 16:07:41
URL: http://mooollys.blogg.se/
Heart Becka [fotoblogg]

Caramel Chew Chew helt klart :D

sv: Åh tack snälla! =D

2012-04-19 @ 21:45:56
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...