Tillbaka på bloggen

Hallå fina ni
 
Ber så hemskt mycket om ursäkt för den urusla bloggningen på senare tid. Har helt enkelt inte haft tid, men nu så verkar det som att jag kan börja leva normalt igen.
 
Jag har även gjort slut med Fredrick idag så jag kommer få ha min dator ifred. Känns vemodigt eftersom vi varit så tätt inpå varandra i några månader men samtidigt känns det som en befrielse. Kändes så elakt emot hnom att vara tillsammans när mina känslor inte var starkare än vänskapskänslor. Just nu är det lite jobbigt men det kommer snart kännas bättre :)
 

Kommentarer
Heart Madeleine

Roligt att du är tillbaka och bloggar igen. Tråkigt att det inte höll mellan er men så blir det väl när inte känslorna finns där. Ha det bra! :)

2012-07-22 @ 17:49:53
URL: http://madeleinelouise.blogg.se
Heart Anonym

Det är himla bra med mig också :) Gjort idag ?:)

2012-07-23 @ 19:29:08
URL: http://intefilles.blogg.se
Heart Anonym

Det är bra med mig också :)

2012-07-23 @ 19:38:12
URL: http://intefilles.blogg.se
Heart Anonym

vad jobbar du med ?:)

2012-07-23 @ 19:42:39
URL: http://intefilles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...