29 Juni 2012

Hejsan godingar :) Sitter just nu och tittar på förhäxad, ska strax börja städa här hemma och ta en dusch. I kväll ska jag jobba mitt sista pass i Borås, känns väldigt tråkigt att lämna alla vänner och så. Men samtidigt kul att börja på något nytt.
 
I morgon skall jag kanske åka på hundutställning i Borås, beror på hur vädret är. Älsklingen ska i väg och fiska klockan 3 på morgonen i alla fall :P Galning!
 

Kommentarer
Heart Sandra

Åh tack så mycket!! :) Och detsamma förresten, din blogg är jättefin :) Ja allt är super med mig idag, själv då? :) Lust med bloglovinbyte? :)

Svar: Det är super bra med mig också :) Har precis städat lite här hemma och ska snart åka till jobbet :) Absolut kan vi göra det, säg till när du följer mig och vilket nummer du blev så lägger jag till dig också :)
None None

2012-06-29 @ 12:48:36
URL: http://sandrrras.blogg.se
Heart Sandra

Åh tack så mycket!! :) och detsamma förresten, din blogg är jättefin :) Ja allt är super bra med dig, själv då? Lust med bloglovinbyte? :)

2012-06-29 @ 13:11:39
URL: http://sandrrras.blogg.se
Heart Sandra

Okej men vad bra! :) Okej, vad jobbar du med? :) Jag följer dig nu, blev nummer 187 :)

2012-06-29 @ 13:18:06
URL: http://sandrrras.blogg.se
Heart Sandra

Vad bra! :) Okej, vad jobbar du med? :) Jag följer dig nu :) blev nummer 187 :)

Svar: Jag jobbar på ica :D Okej vad kul, då ska jag lägga till nu direkt också.
None None

2012-06-29 @ 13:21:45
URL: http://sandrrras.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...