Varit i Borås med mami :)

Nu har jag precis kommit hem. Har varit i Borås med min fina mamma idag. Planen var egentligen att vi skulle åka till Kungsbacka och handla men igår kväll hände det en grej som gjorde att vi fick planera om lite grann.

Dagen började med att vi åkte till tandläkaren akut för mamma hade fått problem. Sedan åkte vi in till Knalleland och gick där en stund. Jag handlade inget speciellt men det finns verkligen jätte mycket fint på Gina just nu :) Provade även skorna som jag bloggade om här. De satt perfekt och var jätte bekväma att gå i, tror de kommer bli nya favoritskor faktiskt :)

Jag har fixat ett inlägg där jag visar upp skorna som jag köpte :) Så det kommer upp vid halv fem ungefär. Under tiden så ska jag svara på kommentarer och läsa bloggar. Har ni haft en bra Lördag hitills? :)


Kommentarer
Heart essla

SV: tack :D bara bra :) själv?

2012-03-31 @ 15:40:02
URL: http://esslaf.blogg.se/
Heart ZOOFIE: Sveriges största musikblogg

Vad söt du är :) Hoppas resten av din helg blir awesome :D

2012-03-31 @ 15:58:05
URL: http://zoofie.devote.se
Heart essla

SV: tack så mycket :D

2012-03-31 @ 16:06:34
URL: http://esslaf.blogg.se/
Heart ▲ L I N D A

sv: tack fina du!

japp allt är bra, med dig då? :)

kram på dig

2012-03-31 @ 16:09:22
URL: http://xiaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...