Dags för sängen nu :)

Fransväska för 299:-

Detta köpte jag idag :)


Hörlurar från Urbanears :)


Kaffeburk från Lagerhaus :)

Några bilder från dagen :)

Min Valborg har spenderats med två vänner :) Vi åka en tripp till Borås, kollade i lite butiker och åt mat på Max. Var jätte längesedan jag åt sådan skräpmat, men gott var det :) Ludde var självklart med och charmade alla som vi mötte.

Eftersom jag ska jobba i morgon 6-12 så blir det en väldigt lugn kväll för min del :) Ska snart fixa lite mat och sedan ringa mamma. Hon ska ha Ludde i natt så hon ska komma och hämta honom snart :)

Bjuder på lite bilder från dagen :)



Dagens Outfit-inspiration

30 April 2012 - Sista April, äntligen!

God natt fina läsare!

Nu är det dags att sova :) Ska träffa Sara i morgon vid 10 och har endel att göra innan dess.

Dags för bad & mini-spa!

Har precis ätit middag och fixat lite här :) Ska gå och tappa upp ett bad nu och sedan krypa ner med världens finaste killar (Ben & Jerry) i badet.

I morgon ska jag träffa två vänner. Vi ska fika och prata massor, hoppas verkligen att det är fint väder i morgon så vi kan sitta ute och fika. Just nu är det jätte mulet och tråkigt :( Håller tummarna för att det är finare i morgon.

Ska tappa upp mitt bad nu och hämta mina två killar ;)

Bilder från dagen :)

Har precis varit ute med Linnéa och vovvarna i det fina vädret :)
Vovvarna busade och hade jätte kul, tänkte visa några bilder :)








Jeans för 399:-

Dessa godingar hittar ni på ginas hemsida :)

Efter regn kommer sol

Regnet har öst ner hela morgonen. Som tur är har det slutat nu och solen lyser ibland :) Ska nog passa på att ta med Ludde ut och springa lite med honom så han blir av med lite energi, ska bara vänta tills det torkar lite i gräset :)

Ska åka hem till mig snart också, funderar på att sola lite granna senare. Känner mig så otroligt blek så det hade varit skönt att få lite färg i alla fall :D Vi får se hur det blir. Nu ska jag ta tag i era kommentarer :)

Bild i repris :)

Dagens Outfit-inspiration

29 April 2012 - God morgon fina läsare!

Dags för min skönhetssömn nu :)

Är så löjligt trött just nu. Ska kolla igenom min mejl och sedan krypa ner i sängen tänkte jag. Skönt att få sova ut lite extra nu på helgen.

Drömmer mig bort en sekund!

Den fulaste tjocktröjan

Sitter just nu och snackar med en kompis på MSN :) Vi har inte pratat på jätte länge så det är super kul att prata med honom igen :)

Linnéa har precis åkt härifrån nu så det är bara Ludde kvar av hundarna. För övrigt så har dagen varit bra, vi var inte på djuraffären utan åkte till Borås istället :) Jag köpte gummistövlar och mamma köpte en jacka :) Riktigt mysigt.

Tog dessa bilder nu, sitter med världens fulaste tjocktröja på mig :) Väldig tur att den är varm♥

Ankellänk för 79:-

Hittade denna otroligt läckra ankellänk inne på Ginas hemsida.
Den blir din för endast 79:-, jag ska absolut köpa en!

Mor & dotter dag idag :)

Har precis sminkat mig och fixat :) Ska strax åka iväg till stan för en mor & dotter dag. Måste bara vänta på att min kära mor blir färdig.

Har ingen aning om än vad vi kommer hitta på men något kul ska vi nog klura ut :) Ska försöka mobilblogga under dagen men annars uppdaterar jag så fort jag kommit hem igen :) Ha nu en underbar Lördag ute i vårvädret och ta hand om varandra! :)

Tog tre nya bilder nyss, ursäkta den kassa ljuskvaliten!


Nu är det dags att ta tag i denna dagen!

 

Nu har jag en planerad dejt :)

Kul aktiviteter planeras :)

Sitter hemma hos mamma nu :) Orkar inte kolla på tv med dom så jag har stängt in mig på mitt gamla rum med Ludde och myser framför datorn :) Tog en avkopplande dusch innan så jag känner mig fräsch och ska sova om en liten stund :)

I morgon skall jag och mamma åka iväg till stan en sväng :) Bland annat kolla på gummistövlar till mig och även kolla in hundens dag som ska vara i Djuraffären :) Kommer nog bli en rolig dag, ska försöka ta lite kort på aktiviteterna i djuraffären :)

Nu ska jag prata med vänner på msn en liten stund :)

Hemma en snabbis

Nu är jag hemma från dagens äventyr :) Ska packa mina grejer och städa iordning sedan åker jag till landet. Ska spendera helgen hos mamma och pappa. Kommer bli en skön helg med massa bus och på Söndag kanske jag kommer träffa en kompis från Kungsbacka. Vi har inte bestämt helt än så vi får helt enkelt se :)

Nu ska jag ta itu med lite kommentarer innan jag fixar färdigt här :) Bjuder på en bild jag tog precis nu.

God morgon mina godingar

Har precis ätit en snabb frukost :) Ska alldeles strax åka iväg och lämna Ludde hos Lisette. Idag skiner solen ute, så himla skönt :) Jag är super pigg och på ett strålande humör, denna dag kan inte bli annat än perfekt! Likaså helgen, kommer hända massa skoj i morgon som jag verkligen ser fram emot :)

Nu ska jag fixa det sista och sedan ge mig iväg, vi hörs i kväll sötaste ni. Och kom ihåg att ta vara på varje sekund av denna underbara dag! ♥


27 April 2012 - Gör det bästa utav varje dag!

God natt fina läsar :)

Beställt nya hudprodukter

Har precis beställt hem nya hudprodukter. Hoppas verkligen att dessa kommer hjälpa mig för jag är riktigt trött på min problemhy nu. Har sett massa reklam för dessa produkter på tv så jag tänkte att jag skulle passa på att prova :)

Har någon utav er provat dessa produkter?

Regnig och tråkig dag

Idag har det regnat konstant hela dagen. Jag och Ludde har inte gjort något alls idag. Varit ute på några promenader och bara tagit det lugnt. Tog en powernap tidigare också för jag fick så otroligt ont i huvudet :(

Kvällen blir fortsatt lugn för min del. Snart börjar en film som jag ska titta på och sedan ska jag duscha och fixa mig inför jobb i morgon :) Tror jag ska fräscha upp mig med ansiktsmask också, det låter väldigt härligt.

Ge mig detta håret tack! ;)


NI HAR VÄLL INTE GLÖMT BORT ATT JAG HAR DAGENS BLOGG? TA CHANSEN ATT
SYNAS FÖR MINA 1000 UNIKA LÄSARE, ANMÄL ER HÄR!

Svart tunika för 249:-

Lyxmiddag på en Onsdag

Snygg tunika från Gina

Denna super läckra tunika hittar ni på gina tricot.
Den blir er för endast 299:-

Strax dags för dusch :)

God morgon fina läsare :) Har precis ätit frukost och betalat mina räkningar. Skönt att få det gjort :) Ska strax hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Förhoppningsvis så kommer en kompis hit och hälsar på mig om en stund, hoppas det i alla fall :)

Funderar även på att åka hem till mamma sedan men det beror på hur sent Jimmy kommer, vi får vänta och se helt enkelt :)

25 April 2012 - Dagens inspiration

Snygga vita jeans

Jag älskar dessa vita jeans från Gina tricot. 499:- kostar dem och här har
ni direktlänk till dem :)


Städning + promenad med vovven

Hallå fina läsare :) Jag har väldigt mycket att göra idag. Jag städar, diskar, leker med hunden, promenrerar med hunden och mycket annat. Städningen går frammåt men det tar tid, har mycket som ska gås igenom.

Har dessutom skrivit upp mina jobb tider i almanackan så jag har lite kollframöver. Har fått tider ända fram till Juni, riktigt skönt :) Kollar dessutom efter en magträningsmaskin på blocket. Avskyr att gymma och vill kunna träna själv hemma. Har hittat en som dessutom finns i Borås, så vi får hoppas att han svarar på mitt mejl ;)

Har någon av er använt en sådan här maskin? :)


GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG HÄR!

Städ Tisdag :)

God morgon fina bloggläsare :) Har precis ätit lite frukost och tittar på Förhäxad just nu. Ska strax plocka iordning och börja städa här tänkte jag, men det är så jobbigt att komma igång.

I morgon kommer kanske min vän Jimmy hit en sväng :) Hoppas på det i alla fall, så jag måste verkligen storstäda idag. Vill hellre busa med Ludde men det får jag göra senare :)

Jordgubbar är sjukt gott

Sitter just nu och tittar på tv :) Ska strax gå ut med hunden och sedan lägga mig och sova faktiskt. Är ganska trött idag och i morgon ska jag storstäda lägenheten och då är det bra om jag vaknar tidigt ;)

Kanske ska åka till Göteborg på eftermiddagen också men det får vi se. Ska fundera lite på det så får vi se hur det blir :) Har dessutom haft Ludde lös massor idag, först i hundrastgården och sedan hemma hos mina föräldrar, han kom direkt när jag ropade och var så himla duktig :)

Veckans Vinnare + Veckans blogg

VECKANS SÖTA VINNARE!


Skriv kommentar att ni är med :)
♦ Ni får spamma hur mycket ni vill
♦ Jag slumpar fram en vinnare på Söndag kväll

Mysdag med mamma :)

Nu är jag hemma en snabb sväng :) Har varit i hundrastgården med Ludde och låtit han springa av sig lite. Sedan åkte vi och hälsade på mamma och pratade lite. Ska snart åka iväg och hämta henne så ska vi ta en fika och snacka ännu mera :)

Kvällen blir sedan lugn ska nog hälsa på pappa lite också, träffade knappt honom i helgen :) Så ska försöka åka dit sedan och ta det lite lugnt bara :)

Bilder från gårdagens pomträff :)

Igår var jag på hundträff i Habo utanför Jönköping :) Det var en pomträff och det var ca 15 stycken sötnosar där. Jag åkte upp med min vän Linnéa och vi hade en helt underbar dag. Vi var ute hela dagen och körde spår & upplet i skogen, vi grillade korv och pratade :) Sedan åkte vi till Habo brukshundsklubb och fikade och pratade ännu mera :)

Under förmiddagen hade vi uppehåll och ganska varmt men frammåt eftermiddagen började det regna och åska jätte mycket. Trots det så hade vi super kul, jag lärde mig väldigt mycket om hur jag ska träna Ludde både på upplet och vanlig lydnad :) Så nu är det all in på att träna honom.

Bjuder på lite bilder från dagen. Alla bilder är lånade från
aktivpom.se på facebook :)



Söta lilla Truls :)


Sötisen Theo :)


Kusinerna Ludde & Amy ;)


Snobbens rumpa :)


Sötaste Lova & Truls :)


Linnea och Magnum :)


Gitte & Dante :)


Carro och Snobben :)


Min fina kille Ludde :)

22 April 2012 - Dagens bohemiska inspiration :)

God natt bästa vänner!

Måste försöka sova nu :) Ska gå upp vid 7 i morgon för jag har endel att fixa innan jag åker till Linnéa.

Ska därför stänga av datorn nu och smsa med en vän en liten stund :) Är pigg men ändå trött, har en miljon idér för bloggen som jag måste skriva ner innan de försvinner ut ur hjärnan igen :)

Vi hörs i morgon sötaste läsare :)


Glöm inte att anmäla er till Veckans Blogg här :)

Det är svårare än man tror :(


GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG HÄR! :)

Hemma hos mami i natt :)

Har kommit hem till mina föräldrar nu :) Mamma håller på att fixa mat så jag tänkte att jag passar på att uppdatera bloggen lite :) I morgon skall jag, Linnéa & en till tjej jag aldrig träffat åka iväg på pomeranian träff i Jönköping. Kommer bli jätte kul och jag ser verkligen fram emot det :) Måste dock prata med Linnéa lite mera för jag har ingen aning om hur planerna ser ut.

Jag har tagit med mig min kamera men självklart glömde jag sladden, har inte heller fått med mig sladden till min telefon så det blir nog inga nya bilder tyvärr. Men desto mer kommer i morgon. Nu ska jag ta tag i era kommentarer sötisar :)

image description

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG HÄR! :)

Hemma hos mami i natt :)

Har kommit hem till mina föräldrar nu :) Mamma håller på att fixa mat så jag tänkte att jag passar på att uppdatera bloggen lite :) I morgon skall jag, Linnéa & en till tjej jag aldrig träffat åka iväg på pomeranian träff i Jönköping. Kommer bli jätte kul och jag ser verkligen fram emot det :) Måste dock prata med Linnéa lite mera för jag har ingen aning om hur planerna ser ut.

Jag har tagit med mig min kamera men självklart glömde jag sladden, har inte heller fått med mig sladden till min telefon så det blir nog inga nya bilder tyvärr. Men desto mer kommer i morgon. Nu ska jag ta tag i era kommentarer sötisar :)

image description

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG HÄR! :)

21 April 2012 - Morgon inspiration

Se nu till att göra detta till den bästa Lördagen hitills :)

Sugen på dessa snygga skor!

Funderar på att beställa hem dessa snygga skor från Nelly :) Helst av allt skulle jag ju vilja ha ett par riktiga Jeffrey Campbell, men för tillfället får jag nog nöja mig med dessa som är billiga :) 399:- kostar de bara och just nu finns de i min storlek så ska beställa dem nästa vecka, lika bra att passa på ;)



GLÖM INTE VECKANS BLOGG I INLÄGGET UNDER :) JU FLER KOMMENTARER NI SKICKAR DESTO STÖRRE CHANS ATT NI VINNER!

Anmäl er till Veckans blogg här! AVSLUTAD!


Skriv kommentar att ni är med :)
♦ Ni får spamma hur mycket ni vill
♦ Jag slumpar fram en vinnare på Söndag kväll

Hundfri kväll

Mamma var precis här en stund :) Vi träffades först på ica och handlade mat och sedan åkte vi hem till mig och fikade lite :) Nu har hon nyss åkt hem och tagit Ludde med sig, hon ska passa honom i morgon medan jag jobbar :) Eftersom jag börjar 7 i morgon bitti är det lättast om hon har honom över natten där.

Så nu ska jag njuta utav denna hundfria kväll :) Ska ta ett bad snart tror jag och sedan fixa mat och bara glo på tv. Det bästa med att inte ha en hund här är att jag slipper gå ut i kylan mera i kväll ;)

Dags att handla mat :)

Sitter just nu i soffan och myser :) Har filten över benen och en mysig hund som ligger och gosar jämte, livet kan inte bli bättre just nu :) Har dock lovat mamma att möta henne vid ica strax. Jag måste handla lite till fredagsmyset i kväll :) Vet inte vad jag ska äta än, men cola blir det i alla fall :)

Mina rengöringsprodukter

För ett tag sedan så började jag med nya rengöringsprodukter :) Det var nog två veckor sedan ungefär och jag märker redan stoor skillnad. Min hud är mycket slätare och finare och jag får inte alls lika glansig hy efter att ha haft smink på mig en hel dag.Jag har haft problem hy hela mitt liv och verkligen avskytt mitt ansikte men nu är jag så glad. Känner mig mycket snyggare och fräschare :)

Det absolut bästa är ju att produkterna inte är det minsta dyra. Jag köpte dessa på HM för ca 100:- styck, dagkrämen luktar dessutom jätte gott.

God morgon, äntligen Fredag!

Har precis ätit frukost :) Sitter just nu och tittar på Förhäxad och spanar efter en ny jacka :) Är riktigt sugen på att köpa en jacka från Jofama by Kenza, men med tanke på att de kostar över 2 000:- så får jag nog hitta en snarlik att köpa istället. I vanliga fall har jag inget emot att betala endel för en skinnjacka, men 2 000:- känns lite väl mycket.

Ska strax gå och tvätta ansiktet och sminka mig lite inför dagen :) Har inget speciellt planerat direkt men eftersom jag var osminkad hela dagen igår så kommer jag sminka mig idag :) Måste även försöka ta nya bilder snart så bloggen blir roligare :)

Hade gärna sprungit runt såhär idag :)

Morgon inspiration - jacka!


WE♥IT

Dags att sova nu :)

Nu ska jag lägga mig och sova strax :) Fick precis jätte ont i magen så jag orkar inte sitta upp mera, vill bara lägga mig ner och få bort värken. Usch. Måste dock fixa ett inlägg till i morgon bitti men det går fort :)

Planerna för i morgon är inte så många :) Blir som idag ungefär, ska åka och kolla på ett halsband som jag ska köpa. Har ett presentkort i en speciell affär så tänkte att jag skulle utnyttja det. Möjligt att jag hälsar på min mamma eller hör om Lisette vill ta en fika :) Dagen kommer bli bra oavsett.

God natt på er fina läsare, vi hörs i morgon♥
image description

Er favorit smak? :)

Köpte glass igår och jag kunde inte låta bli att äta lite nyss :) Linnéa ringde mig nyss och frågade om jag ville ta en promenad med henne och vovvarna, självklart sa jag ja! :) Ska ta en väldigt snabb dusch nu och sedan plocka iordning lite här innan hon kommer :)

Var längesedan vi träffades så det ska bli jätte kul. Kul för Ludde att träffa Magnum & Amy igen. Förhoppningsvis hjälper hon mig att klippa Ludde lite till på Söndag, vill att han ska vara lite fin och välvårdad då :)

Vilken är er favorit Ben & Jerry smak?

Sen middag idag :)

Var precis ute med Ludde på promenad :) Vi gick en lång promenad och det var ruskigt varmt ute, så just nu sitter jag här och typ svettas, inte alls mysigt. Men ska strax ta av mig lite kläder (tjocktröjan och byxorna) och städa lite :) Mycket skönare att städa i bara linne och trosor då blir man inte så äckligt varm när man springer runt överallt :)

Ska i alla fall börja med att plocka i ordning och sedan ska jag damsuga och tvätta golv med. Tror dock att jag ska fixa middag allra först, börjar känna mig hungrig nu :) Ps. eftersom jag har städ & tvätt dag idag så kör jag utan smink, därav inga nya bilder på mig idag :)

Tvätt och städdag :)

Idag har jag en tvätt och städ dag :( Inte alls kul, känner inte för att städa just idag men det måste ju göras. Ska strax gå ner och kolla om maskinerna är klara så jag kan starta två nya :)

Måste verkligen ta tag i det nu, så jag tar tag i kommentarerna om en stund :) Hoppas ni har en bra dag idag och gör något roligare än att tvätta och städa ;) 

Ungefär så här är det med mig och min katt ;)

Snabb update!

Är hemma och lagar mat just nu :) är så himla hungrig att jag svimmar snart.

Feel free

Coca cola

Har precis kommit hem nu :) Har träffat Lisette och äntligen fått tillbaka min borste, så efterlängtad! Har även varit och hälsat på min mamma en stund (hade inget bättre för mig).

På vägen hem köpte jag en redbull & en cola light. Sitter just nu och dricker colan. Behöver lite snabb energi, måste värma kyckling att äta innan jobbet, idag jobbar jag bara tre timmar vilket är ganska skönt :)

Nu ska jag fixa något att äta och svara på era fina kommentarer :) Får så himla många söta kommentarer och det är så kul, keep it up :) Utan er blir det ingen bra blogg :)

Me and my coke♥

God morgon härliga Onsdag :)

Nu har jag precis ätit frukost :) Ska strax sminka mig och sedan ringa Lisette. vi ska träffas en snabbis idag innan jag börjar jobba :)

Idag mår jag mycket bättre men är fortfarande trött på att inte må helt 100. Jag vill gymma men vågar ine göra det än, vill ju inte bli sjukare än vad jag känner mig redan :( Struntade i alla fall i havregrynsgröten idag och gjorde en mycket godare frukost :)

Lyxfrukost :)

Morgon inspiration - Don´t give up!

God natt alla fantastiska bloggläsare :)

Nya designen är uppe nu :)

Nu har den nya designen äntligen kommit upp här :) Om ni inte ser den så kan ni trycka f5. Jag är riktigt nöjd med den, tycker att den blev super snygg! Kommer ha kvar denna designen riktigt länge nu :) Jag har inte gjort själva grunden utan det har Molly gjort, men jag har gjort endel små ändringar och sådär så den blir mer personlig för mig :)

Ni får jätte gärna säga vad ni tycker om den, för jag älskar den som sagt :) Nu ska jag ta en lång och varm dusch och sedan lägga mig och sova tidigt :) Ska bli riktigt skönt.

Dags för promenad :)

Nu har jag äntligen fått kodmallarna utav Molly :) Måste bara gå ut med hunden och sedan ska jag fixa lite med designen :) Förhoppningsvis kommer den upp i kväll. Det kommer bli awsome!

Nu ska jag gå ut med lillkillen så han får kissa lite och sedan ska jag ta en dusch innan jag fortsätter med detta :) Hoppas inte att det är massa andra hundar ute, orkar inte med det just nu ^^

Hörs snart igen :)

Lugn och skön kväll :)

Nu har min kära mamma precis åkt hem igen :) Hon var här och fikade och pratade i ca en timma, alltid lika mysigt att träffa henne :)

Har fortfarande inte fått kodmallen som jag väntar på. Hoppas att hon skickar den snart för jag vill byta ut min design nu :) Den jag har nu är ju så himla ful och tråkig.

Nu blir det bloggjobb, har endel kommentarer och bloggar att läsa så det kommer jag spendera kvällen med :) Väldigt trevligt måste jag säga :)

Powerwalk + workout

Har precis kommit hem ifrån en blåsig men solig powerwalk :) Jag och Ludde gick jätte långt, var ute i 45 minuter. Han gick bra hela tiden men nu är han helt utslagen, stackarn :)

Ska i alla fall fortsätta och köra lite magövningar nu. Vill inte gå till gymmet innan jag är fullt frisk men lite hemmaträning skadar inte :) Träning är ju det skönaste som finns :)

Nu ska jag sätta igång skön musik, blanda en shake och trolla fram mina magmuskler igen :) Wish me luck.

Designen dröjer lite till :(

Sitter just nu och kollar mailen typ var femte minut ^^ Designen som jag håller på att pilla på krånglar lite granna så Molly som har gjort alla mallar ska skicka kodmallen som krånglar för mig i ett mejl. Jag håller på att få panik om jag inte får ordning på den snart :)

Ska hur som helst börja städa lägenheten nu, det är ganska smutsigt så jag ska både dammsuga och tvätta golven. Så duktig är jag :)

Men först ska jag svara på kommentarer och sedan blir det städning. Hoppas ni har en bra Tisdag alla sötisar :)

Promenad med vovven :)

Sedan blir det bloggdesignfix :)

Dags att ta ett uppfräschande bad

Är hemma i min lilla lägenhet nu :) Ska ta ett bad nu med ansiktsmask och hela köret och sedan blir det bloggdesign fix resten utav kvällen :) Ser verkligen fram emot att byta ut min design, är så trött på denna jag har nu. Jag hoppas att ni kommer gilla min nya design också :)

Nu ska jag sätta igång det varma vattnet och fixa lite grejer :) Kommer svara på era kommentarer efter jag badat.

Hemma hos mamma en sväng :)

Sitter just nu hos mina föräldrar :) Mamma har passat Ludde så ska strax åka hem med honom. Men eftersom mamma är ensam hemma nu så passar jag på att stanna lite extra ;)

Har även passat på att ladda ner en bloggdesign jag vill ha :) Så nu ska jag bara sitta och pilla med den tills jag får den så som jag vill och kan ha den på denna bloggen :) Det kommer bli super fint när det blir färdigt :)

Sko inspiration

Dessa läckra skor finns att köpa på Nelly.com :) Funderar på att beställa dem,
tycker att de är riktigt snygga :)

Dagens inspiration - flirting with fashion

Nu dags för duschen :)

Nu har jag suttit här och slappat och ätit kvällsmat :) Riktigt gott med mat, måste ta en dusch nu och sedan fixa lite grejer inför i morgon. Måste skriva ner lite grejer till pappa och fixa mera inlägg, har bara fixat ett till i morgon ^^ En super fin outfit bild kommer upp i morgon bitti.

Medan jag duschar ska jag försöka fundera ut några fler inlägg att skriva. Mitt humör är inte det bästa nu eftersom jag är sjuk :( men förhoppningsvis så mår jag bättre i morgon :)

Pizza kväll :)

I morse när jag vaknade var jag dunder förkyld :( Så jäkla jobbigt, har legat och sovit hela dagen typ. Men nu är jag hemma i min lägenhet och ska strax fixa kvällsmat och mysa i soffan. Idag är det min "äta vad jag vill" dag så idag blir det pizza, mums.

I morgon börjar jag jobba klockan 6 på morgonen, så måste sova jätte tidigt idag. Ska fixa massa inlägg och så till i morgon också så ni har något att läsa :)

Mysig Fredag med fina vännen

Nu har jag precis ätit lite kvällsmat. Idag när jag vaknade så hade jag jätte ont i halsen och typ lock för mitt ena öra. Ingen höjdare direkt + att regnet öste ner utanför :(

Hur som helst så har dagen spenderats i Borås med min fina vän Sara :) Hittade endel fina saker men köpte bara en tunika och en leksak till Ludde :) Har även sagt upp kontakten med Andreas, det känns för jäkligt men det var bäst så.

Nu ska jag svara på kommentarer och snacka med fina vänner på skype. Måste även gå ut med Ludde i ösregnet, inget jag ser fram emot :(

Kommer fixa nya bilder nästa vecka♥

Var och solade tidigare :)

Funderar på om jag ska göra det i morgon igen :) Sola några gånger tätt efter varandra så jag får den där bruna färgen som jag vill ha :)

Har precis ätit mat och ska strax fixa mina jeans så jag kan skicka tillbaka dem. Jag borde skickat iväg dem för längesedan men jag är så himla seg och glömsk (a) Idag ska de i alla fall åka tillbaka :)

Tog självklart en bild när jag solade, det måste man ju göra ^^

Har ni sett Titanic i 3D?

Sitter just nu med min shake och ska strax gå på promenad med Ludde :) För övrigt så har morgonen varit ganska jobbig. Genomgår en jobbig period just nu men jag hoppas att den är över snart.

Efter promenaden idag så ska jag åka till gymmet och slappna av i solariet en stund tänkte jag. Ska sola även i morgon för nu är jag riktigt trött på att vara så här blek. Ska även beställa biljetter till Titanic i 3D som jag och en vän ska se i morgon kväll. Behöver verkligen muntras upp och hon är den bästa som finns så det blir super kul :)♥

Men nu blir det biljett letande och sedan promenix. Hörs om en stund mina fina vänner :)

Love sucks :(

Jag vet att bloggen är lite seg just nu. Jag har inte riktigt någon ork att blogga. Är just nu ganska deppig och ledsen av olika anledningar. Önskar att allting med kärlek kunde vara lite enklare och inte så komplicerat hela tiden :( Det är jobbigt att det inte kan vara lite enklare någon gång :(

Bara att vänta och se vad som händer i framtiden. Jag brukar inte bli så här deppig utav en kille men när man träffar en sådan speciell som allt känns så bra med så blir det bara så :(

Hemma från jobbet nu :)

Nu har jag precis kommit hem ifrån Borås :) Efter jobbet så gick jag lite i Knalleland, försökte hitta en tunikapå MQ men inget som föll mig i smaken. Handlade lite mat också, både på jobbet och på Maxi (glömde hälften när jag handlade första gången) :P Köpte även en tuggsko som Ludde ligger och gnager på nu, han älskar sådana.

Tänkte att jag skulle börja med maten nu strax. Idag blir det tacos, orkade inte fixa det igår så det får bli idag :) Gottigt.

God natt babes :)

Nu ska jag sova :) Ska dock smsa med Andreas lite mera innan jag sover, men jag är nerbäddad i sängen och Ludde bäddar jämte mig.

I morgon ska jag jobba 9.45-15. Efter det ska jag göra lite ärenden som jag inte orkade göra idag. Har varit så löjligt trött idag så ska ta tag i allt det i morgon. Ska även fixa lite med bloggen så den blir intressantare och bättre :)

Nu blir det som sagt sms med Andreas och sedan sova :) Hoppas ni sover gott sedan små muppar, puss på er.

Tänk att vakna till detta sms :)

Bloggen är igång igen :)

Hej fina vänner. Bloggen har legat nere i några dagar av olika anledningar. Det har varit påsk och jag har spenderat min helg med familjen & jobbet :)

Idag var det riktigt skönt att komma tillbaka till jobbet. Kändes dock som Måndag hela dagen så det är skönt att det är Tisdag :) Har precis diskat och plockat iordning lite, ska strax fixa lite mat och även slänga en gammal chips påse om Andreas hade med sig hit. Känner mig fet bara av att titta på den :P

Bild från weheartit, ska försöka fixa nya bilder så fort jag har en ledig dag över :)

Lugn och skön kväll :)

Sitter just nu och dricker min goda shake :) Har varit ute med Ludde på en regnig promenad precis. Har inte tränat på snart en vecka, känns hemsk. Tror att jag ska ta en sväng till gymmet i morgon efter jobbet. Känner att jag verkligen behöver trötta ut mig där nu :)

Har haft en underbar påsk, och i morgon ska det bli riktigt skönt att komma till jobbet i morgon igen.

God morgon fina ni :)

Sitter just nu och väntar på att gröten ska svalna lite :) Var ute med Ludde nyss och gick en promenad. Regnet öser ner så det var ingen lång promenad vi gick :)

Jag har massor att göra idag eftersom jag får gäster i kväll :) Ska försöka uppdatra några gånger i alla fall :) Nu måste jag äta :)

6 April 2012 - Dagens Inspiration


Lika snyggt till vardag som till fest :)

Konstant leende :)

Paketet jag visade i förra inlägget innehöll jeansen jag beställt :) Dock så måste jag skicka tillbaka dem, det var fel storlek. Läste inte att det var stretch i dom så jag tog min vanliga storlek men de kändes direkt att de var för stora :( Så hoppas att jag får dem i en mindre storlek snart :)

För övrigt så har dagen varit jätte bra :) Jobbat några timmar och jag känner att jag har ett leede hela dagen. Jag tänker på en viss fin person hela tiden, det är galet. Men åh han är så himla fin och snäll och ja jag kan prata med honom om allt känns det som :)

Vad kan detta vara? ;)

Snart dags att sova :)

Kom precis in från en kvällsrunda med Ludde :) Tänkte faktiskt sova snart, ska ju upp klockan 8 i morgon. Av vissa anledningar blev det ingen träning idag så därför kommer jag köra dubbelt så hårt i morgon :) Det kommer bli riktigt skönt!

Nu ska jag svara på kommentarer och prata med fina A på msn :) Kommer bli riktigt mysigt, tills jag somnar vill säga.

En fullspäckad dag :)

Idag har jag jobbat hela dagen :) Därför har jag inte kunnat uppdatera bloggen. Men i morgon jobbar jag inte så mycket så då blir det bättre uppdatering :)

Jobbet gick bra idag, vi hade en snattare som polisen tog så det var skönt :) Nu är jag väldigt trött, ska äta jordgubbar och titta på tv en stund. Måste gå kvällsrunda med Ludde och så ska jag försöka sova tidigt :)

Hoppas även att en speciell person blir lite mera social på msn för jag vill prata med honom :) Hoppas ni också har haft en bra dag sötnosar :)

Ibland är livet för bra

Mysig eftermiddag med vännen :)

Nu har Linnéa åkt igen :) Vi gick en lång promenad med vovvarna till en hundrastgård där de ficl springa av sig lite :) Sedan på vägen tillbaka så köpte vi varsin glass. Jag tog en daimglass, super god men inte alls värt det. Nu har jag världens ångest och vill springa typ en mil :(

Hur som helst så ska jag ta på mig jacka och så igen för jag ska iväg och handla lite mat :) Blir en mini handling men jag måste ha mjölk, går åt jätte mycket mjölk när jag ska dricka tre shakes om dagen :P

Denna glassen ser god ut! :)

Snart kommer Linnéa och hundarna :)

Håller just nu på att plocka iordning och diska här :) Strax kommer fina Linnéa hit och då ska vi umgås och vovvarna ska få busa av sig lite :) Kommer verkligen uppskattas utav Ludde tror jag. Ska även ringa Lisette och låta henne veta vilka tider jag jobbar i morgon och på Torsdag.

Nu ska jag fortsätta plocka här, svarar på era kommentarer lite senare. Ha en super bra eftermiddag fina bloggläsare :)

På gymmet just nu :)

Är just nu på gymmet och tränar magen :) gjorde benlyft men har så ont i magen efter igår att jag knappt får upp benen, härligt :) har dock lyckats med 3x10 i alla fall, nu blir det crunches ;) hörs när jag kommit hem. Puss

3 April 2012 - Dagens Inspiration

God natt finaste bloggläsare

Nu tänkte jag sova strax :) Håller på att fixa med en ny design på min andra blogg. Förhoppningsvis kan jag lägga in den här om ett ag men vi får se :) Jag har så svårt att bestämma vilken färg jag vill ha på bakgrunden och sådär, lite beslutsångest.

Hur som helst så ska jag mata hunden nu och borsta tänderna tänkte jag :) I morgon ska jag försöka vara på gymmet mellan 9-10 på morgonen :) Hoppas jag orkar upp i tid bara.

Börjat påskpynta

Före ↓


Efter ↓

Ny somrig klocka

Jag är på jakt efter en ny klocka :) Min har varit trasig i över ett år och det är ganska praktiskt att ha en klocka på armen så slipper man rota runt efter mobilen hela tiden.

Hur som helst så såg jag på Kenzas blogg att hon tipsade om snygga klockor från asos.com. Vill helst ha en med ljusrosa band men hittade bara en med babyblått band. Klockan är super fin men jag kommer nog leta vidare ändå tror jag :)

Vad tycker ni om denna klocka? Det är rea och den kostar
endast 162:- :)

Dagens träningspass :)

Tänkte jag skulle skriva hur dagens träningspass såg ut :) Det var jätte mycket folk på gymmet så jag kunde inte följa mitt program jag skrev i morse utan fick improvisera lite :)

•Löpbandet i 15 minuter
•Lyfte hantlar på "vanligt vis" 3x20
•Lyfte hantlar uppåt 3x20
•Lyfte hantlar utåt 3x20
•Plankan 3x10
•Ryggmaskin 3x20
•Magmaskin 3x20
•Benmaskin 3x20

Lite svårt för er att förstå kanske men vet inte vad övningarna kallas så jag skriver så här :) Det var super skönt att träna och jag var där i ca 1h & 20 min, rekord för att vara jag. Ska dit i morgon igen och jag längtar redan.

Mot gymmet!

Jepp nu sticker jag och min shaker till gymmet för att förbränna kalorier :)

God morgon :)

Sitter här med min morgon shake :) Så himla god så ni anar inte. Ska strax gå ut på en långrunda med vovven och sedan ska jag äta frukost och bege mig till gymmet :) Har inte tränat i helgen så det ska bli riktigt skönt att åka dit idag.

Funderar på om jag ska sola efter träningen också. Men det får vi se då helt enkelt, alltid skönt att lägga sig där och slappna av efter att ha tröttat ut sig på gymmet :)

2 April 2012 - Dagens inspiration

God natt fina bloggläsare :)

Beställt nya fina jeans :)

Nu är dessa snyggingar på väg hem till mig :) Ser verkligen fram emot att de ska komma och jag hoppas verkligen att de passar! Har velat ha G-star jeans så sjukt länge och nu köpte jag äntligen ett par :) Jag är nöjd.

För övrigt så sitter jag just nu och tittar på reprisen utav Sofias änglar. Ett underbart program enligt mig. Nu ska jag svara på kommentarer och ta det lugnt ett tag innan det blir kvälls promenad med hunden.

Vad gör ni fina människor i kväll?

Dagen blev inte som planerat

Denna Söndag blev inte som jag hade hoppats. Istället för en lugn och skön dag så fick jag följa med mamma till sjukhuset ännu en gång. Det gick väll inte så jätte bra hos läkaren och nu vågar hon knappt äta. Av personliga skäl så kommer jag inte skriva vad som hänt!

Nu när vi kom hem så har vi varit ute och plockat lite påskris. Så jag ska ta med mig lite hem och pynta i min lägenhet tänkte jag :) Kommer bli jätte fint.

1 April 2012


TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...