Myskväll med älsklingen

The big bang theory & jordgubbar ♥
 

31 Maj 2013

God morgon :)
 
Hoppas att er dag har börjat bra, äntligen är det Fredag! :) Jag jobbar ett kort pass idag, 15-19 ska bli riktigt skönt att komma hem i lagom tid.
 
Igår fick vi även veta att vi kan få lägenheten billigare än utgångspriset och flytta in redan 1 Juli. Dock ville Henrik tänka över helgen men jag funderar på att säga upp min lägenhet idag ändå så att det är fixat. Jag vill verkligen ha den lägenheten för den har så mycket potential och det är en lägenhet som man kan bo i länge. Ser fram emot att välja tapeter och få den mysig som vi vill ha den, men framförallt ser jag fram emot att få en vardag tillsammans med personen jag älskar ♥
 

30 Maj 2013

God morgon :)
 
Jag har haft en konstig morgon, vaknade av att vaktmästarna knackade på och skulle byta någon grej i lägenheten. Sedan har jag suttit i telefon i ca en timma med mamma, pappa & facket. Det är så jäkla jobbigt när allting ska krångla. Nu när jag äntligen är tillsvidareanställd så ska något annat krångla.
 
Nu ska jag göra något annat skoj så jag slipper tänka på facket och allt krångel en stund.
 
 
 

29 Maj 2013

God morgon :)
 
Hoppas att er Onsdag har börjat bra. Min har börjat helt okej, ska snart gå och ta en dusch och börja fixa mig inför jobbet ikväll. Det enda jag tänker på är lägenheten,  jag hoppas verkligen att tanten godtar vårat bud så den blir vår snart. Jag vill bara flytta in och fixa i den, nu på direkten! :)
 

Kollat lägenhet

Hallå :)
 
Hoppas er dag har varit bra. Min har varit strålande. Jag och älsklingen har varit och tittat på lägenheten igen med våra föräldrar. Vi har även lagt ett bud på den, förhoppningsvis får vi reda på i morgon om den blir vår eller inte :) Jag hoppas verkligen att vi får den.
 
©weheartit

Visning i eftermiddag

Jag och pojkvännen ska åka på en extra visning utav lägenheten idag. Hans föräldrar ska följa med så förhoppningsvis får vi veta idag om lägenheten blir vår eller inte. Längtar så sjukt mycket ♥
 

Myskväll med älsklingen

Denna dagen blev inte som jag hade planerat alls. Tanken var att jag skulle jobba 17-23 men jag har blivit dunderförkyld och har feber så fick sjukanmäla mig. Tråkigt men när man jobbar i butik kan man inte vara på jobbet om man är förkyld, inte så fräscht för kunderna.
 
Hur som helst så får jag och älsklingen ännu en myskväll tillsammans. Han är just nu iväg och fixar mat till oss och vi ska titta på några fler avsnitt utav The Big Bang Theory, vi köpte första säsongen på dvd igår. Bästa serien ♥
 

Veckans Vinnare

Δ Veckans Vinnare
 
Jag kommer inte starta någon ny tävling just nu. Ni kommer märka när jag startar upp en ny tävling :)
 

27 Maj 2013

Hallå :)
 
Äntligen är det Måndag igen. Helgen har flugit förbi precis som vanligt. Just nu är älsklingen iväg och jobbar och jag har precis betalat räkningarna. Ska strax ta en dusch och sedan måste jag diska. Ikväll jobbar jag 17-23, känns så himla skönt med ett kort pass. I morgon ska jag och Henrik titta på lägenheten igen och jag längtar så fruktansvärt mycket!
 

Lördag med vänner

Äntligen hemma i min säng igen. Jag har haft en fantastisk Lördag men nu börjar jag bli trött. Efter jobbet åkte jag till mina föräldrar och hämtade min hund och umgicks med mamma ett tag. Vi busade med Ludde och han sprang som en galning överallt.
 
I eftermiddags blev jag bjuden på tacos hemma hos finaste Karin & Christoffer. Så himla mysigt och uppskattat. Jag och Karin tittade på några avsnitt TVD och pratade, som vanligt ungefär :) Nu har jag precis tagit en dusch och ska svara på era kommentarer innan jag kryper ner i sängen. I morgon ska jag jobba och sedan fira morsdag. En riktigt mysig helg med andra ord :)
 
©weheartit

25 Maj 2013

God morgon finaste ni :)
 
Hoppas att ni har sovit gott. Jag själv har sovit strålande och jag känner mig faktiskt utvilad trots att klockan inte är så mycket än. Jag har precis ätit en minimal frukost och ska ta på lite mascara och sedan åka till jobbet. Idag jobbar jag 6.30 - 12.30. skönt med ett morgonpass och variera sig lite.
 
Efter jobbet ska jag gå en snabbsväng i Knalleland och sedan ska jag hämta hem min hund. I kväll ska jag förhoppningsvis titta några avsnitt utav TVD tillsammans med Karin. Det ser ut att bli en mysig Lördag.
 
Jag hinner inte ta ny bild nu så det får bli arkivbild.

25 Maj 2013

God morgon finaste ni :)
 
Hoppas att ni har sovit gott. Jag själv har sovit strålande och jag känner mig faktiskt utvilad trots att klockan inte är så mycket än. Jag har precis ätit en minimal frukost och ska ta på lite mascara och sedan åka till jobbet. Idag jobbar jag 6.30 - 12.30. skönt med ett morgonpass och variera sig lite.
 
Efter jobbet ska jag gå en snabbsväng i Knalleland och sedan ska jag hämta hem min hund. I kväll ska jag förhoppningsvis titta några avsnitt utav TVD tillsammans med Karin. Det ser ut att bli en mysig Lördag.
 
Jag hinner inte ta ny bild nu så det får bli arkivbild.

Lämnat Ludde hos föräldrarna

Nu har jag kommit hem från mina föräldrar. Åkte ut till dem vid 15 idag och har varit där och umgåtts med dem hela eftermiddagen. Ludde stannade kvar och ska vara där till i morgon eftersom jag jobbar tidigt pass i morgon och Henrik är på personalfest. Allt kommer bli mycket lättare med Ludde när vi flyttar ihop, längtar riktigt mycket.
 
Jag pratade även med vår mäklare innan. Vi ska titta på lägenheten en extra gång på Tisdag eftermiddag och då kommer vi förmodligen bestämma oss om vi ska ha den eller inte. Henriks föräldrar ska följa med och stötta oss och hjälpa till för de kan mycket sådant :) Det kommer bli riktigt bra.
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund innan jag lägger mig. I morgon ringer klockan vid 4.30, riktigt tidigt.
 

Lycklig tjej!

Allting flyter på så himla bra just nu. Visserligen krånglar mitt antsällningsbevis men jag vet att jag har rätt till minst 50% så det känns bra ändå. Att jag dessutom har facket på min sida som hjälper mig och cheferna vägrar det gör mig lugn och trygg också.
 
Pojkvännen ringde tidigare och berättade att vi fått lånet som vi ville ha. Så nu väntar jag på att mäklaren ringer så ska jag prata med henne lite. Förhoppningsvis kan vi kolla på lägenheten en gång till på Tisdag eftermiddag och dessutom köpa den. Jag hoppas verkligen att det blir så!
 
Hur som helst så leker livet just nu och jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu. Detta året är det bästa år i hela mitt liv! ♥
 

Stressad morgon

Hallå vänner :)
 
Nu har jag äntligen fått tid att sitta här. Jag har haft fullt upp ända sedan jag gick upp i morse. Jag har varit tvungen att ringa facket och jobbet för att mitt nya anställningsbevis är fel. Jag vet dock att jag har rätt så nu ska jag bara tjata på dom på jobbet så att de skriver ut ett nytt som är riktigt. Jobbigt att man ska behöva hålla på att ringa och klaga och att allt är fel :(
 
Dessutom så går jag bara och väntar på ett samtal från banken så vi kan ringa mäklaren sedan. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite sedan åka och hälsa på mamma & pappa. Det blir en mysig eftermiddag i alla fall.
 

Dags för nya träningsbyxor

Dessa finna på Gina Tricot och kostar 299:-
 

Jag bjuder på fika

Idag kommer min mamma och pappa hit och fikar en stund. Vi ska självklart fira att jag blivit fastanställd på mitt jobb. Jag har väntat på denna dagen ända sedan jag tog studenten och nu äntligen är den här! Jag är så himla lättad och glad idag.
 
Köpte med mig en tårta från ica som vi ska smaska på. Inget märkvädigt men ändå mysigt. Förhoppningsvis hinner älsklingen komma hem och fika med oss också. Nu måste jag städa lite innan de kommer.
 
 
 

23 Maj 2013 - Essie nagellack

God morgon :)
 
I morse vaknade jag med jätte ont i halsen. Inte alls kul, får hoppas att det går över snart. Men igår fick jag veta att jag äntligen har blivit fast anställd på jobbet så lite halsont kan inte få mig på dåligt humör idag. Jag ska snart åka och hälsa på mamma på jobbet och sedan ska jag städa här hemma för i eftermiddag kommer mina föräldrar hit och fikar.
 
Igår fick jag även hem ett paket med nagellack som jag beställt fråm members.com. Så himla fint är det, ska måla naglarna senare så kanske ni får se :)
 

Ni glömmer väll inte tävlingen?

 
Klicka bara på bilden här ovanför så kommer ni direkt till tävlingen. Jag slumpar fram två vinnare på Söndag, den 26/5. Lycka till ♥

4 månader med min goding

119 dagar tillsammans, jag älskar dig ♥
 

Celsius Jordgubb & Kiwi

Sitter just nu och svettas sönder här hemma. Mamma och Henrik är påväg hem nu så jag borde plocka iordning och sätta på lite kaffe. Jag åt precis lunch och passade på att prova en ny smak på celsius. Jag fullkomligt älskar smakerna Vildabär & Citron & Lime. Men nu passade jag på att prova Jordgubb & kiwi, den smakar helt okej. Har någon utav er också smakat på Celsius?
 

Wilma shorts

Gina Tricot har så gimla mycket fina grejer just nu. Gick in för att leta efter en klänning nu till sommaren, eftersom jag är så kort så måste jag prova klänningarna inna jag köper dem. Hittade dock jätte mycket annat fint, bland annat dessa shorts. De kostar 399:- och ni har direktlänk här.
 

21 Maj 2013

Hallå :)
 
Äntligen Tisdag, jag är ledig från jobbet och mår strålande idag. Vädret är inte på topp men det spelar ingen roll idag. Jag har nyss ätit lite frukost och ska snart gå ut med Ludde på en lång promenad. Sedan ska jag städa här hemma så det är fint i eftermiddag när mamma kommer på besök.
 
Tanken var att jag skulle träna med Elaine & Karin som vi alltid gör på Tisdagar. Men jag och Henrik ska åka och titta på en ny lägenhet idag så jag hinner inte till gymmet i tid. Får helt enkelt köra på extra hårt på Torsdagens mrl pass :)
 

Träning v.21

Så här ser min träning ut denna veckan, jag går på pass på gymmet och lyfter inte vikter själv.
 
Tisdag: Sh´bam (danspass) 17.30
Torsdag: MRL 16.30
Fredag: Bodytoning 16.30
 
Tanken var att jag skulle träna i helgen också men eftersom det är morsdag på Söndag så hoppar jag över det. Tycker det är viktigare att jag är med min familj då än att träna :)
 

Ensam hemma med vovvis

Hallå :)
 
Nu har jag precis varit ute i ösregnet med Ludde på en promenad. Henrik är iväg på möte och sedan skall han hämta med sig kvällsmat hem. Vi har inte ätit något alls idag så det ska bli riktigt gott med mat :)
 
Vi har även bestämt oss för att inte ta lägenheten vi tittade på. Vi kom överens om att det är fel tidpunkt för oss att köpa eget nu så vi avvaktar :) Nu ska jag ta tag i alla kommentarer och vänta på min goding.
 

Veckans vinnare + Veckans blogg v.21

Tack så hemskt mycket till alla som deltog i Veckans Blogg. Jätte roligt att ni vill vara med, dessvärre kan bara en vinna och för att göra det så rättvist som möjligt har jag slumpat fram vinnaren på slump.nu :)
 
Δ Veckans Vinnare
 
 
För er som inte vann denna gång kan ni anmäla er i detta inlägg igen. En ny vinnare publiceras på Söndag den 26/5. Lycka till vänner ♥
 
KOMMENTARER SOM INTE HAR MED TÄVLINGEN ATT GÖRA HÄNVISAS TILL INLÄGGEN ÖVER/UNDER. TACK FÖR VISAD HÄNSYN!

Våran helg

God morgon :)
 
Har ni haft en bra helg? Min har varit strålande. Min pojkvän ligger fortfarande och sover så det är alldeles lugnt och skönt här hemma. Jag tänkte passa på att berätta om min helg eftersom uppdateringen har varit lite dålig de senaste dagarna.
 
I fredags så var jag och pojkvännen iväg och tittade på en jätte fin lägenhet som vi eventuellt ska köpa tillsammans. Vi ska sätta oss ner och prata igenom det ordentligt idag, båda blev blixtförälskade i lägenheten och den har verkligen allt vi vill ha i ett framtida boende, så det ser väll ljust ut på den fronten ;)
 
Igår så var det underbart väder ute så vi bestämde oss för att åka till Hansagårdscamping i Falkenberg och hälsa på Henriks föräldrar (deras husvagn står där). Det blev sol, promenader med Ludde & Rocky, grillning och mys. Och på kvällen blev det mellomys med finaste Karin.
 
Idag är tanken att jag ska till gymmet senare i kväll, men just nu mår jag illa och sådär så vi får se hur det blir. Blir det inget gym ska jag snöra på mig löparskorna och ta en tur ute istället, röra på mig måste jag göra i alla fall.
 
 
 

17 Maj 2013

God morgon
 
Har ni sovit gott? Jag har sovit jätte gott jämte min fina pojkvän. Idag är han ledig hela dagen och jag jobbar 16-20 ikväll. Så vi ska ha en riktigt mysig dag tillsammans. Nu ska jag fixa lite mysfrukost och sedan ska vi åka iväg på en spännande men än så länge hemlig grej, ett möte kan man säga :)
 
 
 
 

16 Maj 2013

God morgon, hoppas att ni får en jätte fin Torsdag :)
 

Bikini för 2013

Dessa finns på Gina Tricot och kostar 99:-/styck

Veckans Blogg!

Ni har väll inte glömt bort Veckans Blogg? För att anmäla er så klickar ni på bilden här ovanför så kommer ni direkt till tävlingsinlägget. Jag slumpar fram en vinnare på Söndag den 19/5. Lycka till sötisar ♥

TräningsOnsdag

Idag har jag bokat in mig på ett bodytoningpass ikväll vid 18.40. Just nu är jag dock reserv nummer 2 så vi får väll se om jag får en plats eller inte. Från början skulle jag tränat vid 16.30 idag men jag var tvungen att boka om, typiskt mig.
 
Det ska i alla fall bli spännande att prova på bodytoning för det har jag aldrig tränat förut :) Någon utav er som kört Bodytoning?
 

Mellosemi nr.1

I brist på annat att göra så kollar jag på första semifinalen av melodifestivalen. Jag är egentligen inte så intresserad men det finns ändå inget annat kul att titta på. Jag tog precis ett härligt bad också, ska försöka hålla mig vaken till Henrik kommer hem i kväll vid 23.
 
Kollar ni på mello?

Tisdags Sh´bam

Känslan när man kommer hem och sätter sig i soffan efter ett härligt Sh´bam pass är obeskrivligt skön :) Dagens pass var lika roligt som vanligt, dock var det mycket folk så det gick inte riktigt att ta ut stegen, men trött blev jag ändå.
 
Denna vecka har jag bokat in mig på massa roliga pass, förhoppningsvis blir det Bodytoning i morgonkväll. Men just nu är jag reserv 4 så tror inte det kommer bli något, men jag håller tummarna :) Ska i alla fall ut och jogga en sväng i morgon tänkte jag.
 

Veterinärbesök

Hej :)
 
Jag och Ludde kom hem för en stund sedan. Vi har varit en sväng på Viskadalensveterinärklinik, jag hade bokat tid för en gratis tandkontroll. Allt gick jätte bra med honom och hon tyckte att jag skulle börja borsta hans tänder för att slippa ta tandsten på honom. Alla små hundar får tandsten någon gång i livet och Ludde har endel på sina tänder. Om jag börjar borsta tänderna på honom nu så klarar han sig i några år till innan vi behöver åtgärda det.
 
Fingertandborste och tandkräm med leversmak, mums ;)
 

Finaste pojken

Nu har min fina älskling precis varit här en stund. Han börjar jobba nu vid 14 så han var tvungen att åka. Men jag fick i alla fall pussa på honom och skratta med honom en stund. Så himla härligt. Älskar den pojken så sjukt mycket!
 

13 Maj 2013

God morgon :)
 
Hoppas att ni har sovit gott i natt för det har jag gjort. Jag ska alldeles strax gå ut med hunden på en promenad och sedan ta en dusch. Ikväll skall jag jobba 17-23 så jag har fortfarande tid på mig att hinna med allt jag måste göra :)
 
Bjuder på lite inspiration från weheartit 
 

Myskväll med bästa grannen!

Idag har jag varit väldigt osocial här. Det var inte meningen att det skulle bli så. Jag och Henrik började dagen med att åka och hälsa på mina föräldrar. Vi åt middag tillsammans och hade en mysig stund, var även ute och sprang med Ludde lite. Alltid härligt att släppa honom lös och låta honom springa själv :)
 
Hela kvällen har jag spenderat med min bästa granne Karin. Vi började med att titta på The Vampier Diaries och sedan tittade vi på ett program inför Eurovision. Ser fram emot att se finalen på Lördag tillsammans med henne, det ska bli riktigt roligt.
 

Anmälan till Veckans Blogg

 
Skriv bara i en kommentar "Jag är med". Jag kommer slumpa fram två vinnare på Söndag den 19/5.
Lycka till sötisar!
 
KOMMENTARER SOM INTE HAR MED TÄVLINGEN ATT GÖRA HÄNVISAS TILL INLÄGGEN UNDER/ÖVER. TACK FÖR VISAD HÄNSYN!!

12 Maj 2013

God morgon :)
 
Har ni sovit gott i natt? Jag själv har sovit strålande. Vaknade ganska sent och har varit ute med Ludde och även ätit lite frukost. Nu ska jag ta en dusch och fixa mig innan jag åker till mina föräldrar och myser lite.
 
Senare i dag hoppas jag på att jag får pussa på min kärlek. Jag ska även träffa finaste Karin och titta på några avsnitt utav Vampier Diaries. En riktigt mysig Söndag tycker jag.
 

Filmkväll

Hallå :)
 
Efter en lång promenad i skogen och lite kvällsmat så har jag nu parkerat rumpan i soffan. Sitter just nu och tittar på Kommisarie Späck som går på tv och äter lite godis. Har aldrig sett denna filmen förut och jag vet inte riktigt varför folk tycker att den är så roligt, jag tycker den är helt värdelös :P
 
Ska snart gå och tappa upp ett bad och lägga mig i en stund. Känns som ett bra avslut på denna tråkiga dag :) Vad har ni hittat på för kul idag?
 
 
 

Skogspromenad med vovvarna

Äntligen får jag något att göra. Min bror och hans tjej ska ut och gå med deras två hundar så då passar jag på att ta med mig Ludde och följa med. Ludde behöver gå en promenad och dessutom skall ju motion vara bra mot mensvärk.
 
Ska skynda mig att plocka iordning här och äta lite alvedon så är jag redo för långpromenad sedan, ska bli mysigt. Dessutom så fyller sötaste lilla Amy 2 år idag, bilden här under lånade jag från Linneas facebook, visst är hon söt! :)
 

SjukisLördag

Hallå :)
 
Hur mår ni idag? Jag hoppas att ni mår bättre än mig i alla fall. Jag har fått en hemsk mensvärk så jag lever på alvedon och ipren idag. Det känns sådär men förhoppningsvis så släpper det snart.
 
Tanken var att jag skulle jobba idag men eftersom jag har så ont så kommer jag stanna hemma idag. Jag orkade inte ens träna idag. Jag som älskar Sh´bam passen :( Nu ska jag titta runt på weheartit och drömma mig bort till varma sommarkvällar i USA♥
 

God natt

Hej :)
 
Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här nu, det känns inte alls bra. I går åkte jag och pojkvännen hem till hans lägenhet och sov där till idag. I morse åkte vi hem till mig och satte upp en spegel och sedan tittade vi några avsnitt utav TVD.
 
Min söta pojkvän tog med sig hela första säsongen av TVD och har suttit och tittat större delen utav dagen, han som avskydde serien i början.  Han är trött på att inte veta vad jag och Karin pratar om, så söt är han :)
 
Nu ska jag sova så jag bjuder på en bild i repris. Kommentarerna svarar jag på i morgon :)
 

Myser med älsklingen <3

Träningssugen

Det kryper i benen, jag vill träna!
 

Sjukling

Hallå :)
 
Tanken idag var att jag skulle jobba 12-19, men i morse så ville min kropp annorlunda. Jag vaknade med mensvärk som har släppt lite nu. Har även fått feber så håller på att flyta bort just nu. Tur att jag har mina vampyrer att titta på så jag håller mig sysselsatt ett tag till :) Förhoppningsvis är jag frisk i morgon igen, avskyr att vara sjuk.
 

Dagens klippning

 
Ber om ursäkt för de kassa bilderna men här ser ni i alla fall mitt hår :) Mycket kortare än tidigare men jag älskar det ♥

Tisdagsträning

Dagens träning bestod utav Sh´bam med Karin & Elaine. Lika roligt som varje gång. Idag var det jätte mycket folk så man kunde inte riktigt ta ut stegen så mycket som man ville och det blev ruskigt varmt men fortfarande lika roligt. Längtar redan till på Lördag då det är dags igen :)
 

Love

7 Maj 2013

Hej :)
 
Nu är jag hemma efter att ha varit ute och kört hela morgonen. Dagen började med att jag åkte till Frisörteamet och klippte mig. Det blev väldigt kort men jag är så jäkla nöjd med det! Bilder kommer senare i eftermiddag eller i morgon. Det är lite ovan men så jäkla fräscht.
 
Efter klippet åkte jag och pussade på min pojkvän lite. Sov inte med honom i natt så kände att jag ville pussa på honom! Nu ska jag städa och sedan kommer mamma hit och fikar lite. Vid 17.30 blir det träning med bästa Karin. Sh´bam, veckans höjdpunkt! Underbara dag! ♥
 
 
 

Nattinlägg

God kväll :)
 
Hoppas ni sover gott sötisar. Jag kom hem från jobbet för en stund sedan och sitter just nu i sängen och dricker vatten. Jag är inte så jätte trött så tänkte att jag skulle passa på att svara på mina kommentarer innan jag lägger mig. Henrik sover i sin egna lägenhet ikväll så det är bara jag och Ludde hemma :)
 
I morgon ska jag äntligen åka till frisören och klippa mig. Det ska bli så himla skönt och jag längtar sjuk mycket, ni kommer inte känna igen mig efteråt. Det kommer bli en stor förändring, fast ska rådfråga min frisör lite innan hon börjar klippa ;)
 

6 Maj 2013

Hallå :)
 
Hoppas er Måndag har börjat bra. Min har börjat strålande. Jag och älsklingen tog en mysig sovmorgon eftersom vi jobbar kväll båda två. Riktigt mysigt att ligga och kramas och prata.
 
Snart ska jag gå ut med Ludde igen på en lång runda och sedan laga middag. Vädret är helt underbart ute så jag känner inte alls för att sitta inne på jobbet hela eftermiddagen. Har ni några roliga planer för dagen?
 

Drömresemål

Tränings Söndag

Hej :)
 
Idag har jag och Henrik haft en riktigt lugn dag. Vi har sorterat lite skräp från igår och nu ska vi strax äta middag. Idag skulle jag och Karin åkt till gymmet men ingen av oss känner sig 100% så vi kommer hoppa över det idag. Satsar på att köra gärnet på Tisdag istället :)
 
Bjuder på lite peppande inspiration
 

Nytt från Ikea

Jag älskar allt, så himla nöjd!
 

Mysdag med mitt hjärta

Hej godingar :)
 
Hur har er Lördag varit? Min har varit fantastisk. Började dagen med ett roligt Sh´bam pass med bästa Karin, alltid lika skönt att börja Lördagen med träning :)
 
Efter det tog jag en snabb dusch och sedan åkte jag och pojkvännen till Ikea. Det var en riktigt snabb runda eftersom jag visste precis vad jag skulle ha. Är riktigt nöjd med allt jag köpte så jag kommer visa bild senare.
 
Så här ser det ut när jag och Henrik pussas ;)
 
©weheartit

Sh´bam

Jag får ofta frågor om vad Sh´bam är. Jag tränar Sh´bam ungefär två gånger i veckan och det är en utav de roligaste träningsformerna jag provat på. Om ni någongång får chansen att prova så rekomenderar jag er till att göra det, ni kommer inte ångra er :)
 
Kan ni se framför er hur jag dansar gagnamstyle? ;)

Varm härlig promenad

Nu har jag och Ludde varit ute på en lång härlig promenad. Känns underbart att kunna gå långt och inte ens behöva ha jacka på sig, äntligen är våren här! :)
 
Jag ska alldeles strax fixa middag och städa iordning lite här måste även sminka mig innan jag åker till jobbet. Så himla skönt att det är Fredag idag igen, har ni något kul planerat i helgen? :)
 

3 Maj 2013

God morgon :)
 
Hur har er dag börjat? Min dag har varit strålande än så länge. Jag funderar på att gå ut och gå en lång powerwalk idag faktiskt. Vädret är ju underbart och jag ärså sugen på att komma ur min depperiod så nu jäklar! :) Jag tar med mig vovven och går en timmas promenad, det blir lagom.
 
Ikväll ska jag även jobba 16-20 och sedan blir det en mysig hemma kväll med pojkvännen. Jag har en fullspäckad helg framför mig så det blir skönt med en lugn kväll :)
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...