31 Maj 2012

Hejsan mina små sockerärtor. Hoppas ni mår bra idag? Jag mår hur bra som helst! :) Glömde datorn hemma i Tisdags när jag åkte till Fredrick därav har jag inte bloggat. Men nu ska jag vara hemma över helgen så nu kan jag blogga igen. Härligt!

Ska snart sminka mig och möta upp Lisette, hon ska ha Ludde över natten eftersom jag jobbar mycket. Har även endel andra ärenden att göra så detta blir enklast.

Har haft en underbar förmiddag!

Hallå mina små bananflugor :) Hur har er dag varit? Min har varit kanon hitills. Har haft fullt upp på morgonen och förmiddagen därför har jag inte bloggat. Nu har jag precia fikat och ska snart packa ihop mina grejer och åka till Fredrick. Har saknat honom så himla mycket, min pojk :) Ska ta med mig datorn dit så får vi se om jag bloggar i kväll ska försöka umgås med honom så mycket som möjligt :)

Bjuder på tre bilder från igår :)


Hemska försäljare!

Jag har bokstavligt talat blivit jagad utav en försäljare i en vecka snart. Bara under dagen idag har han ringt mig 4 gånger, sista gången svarade jag för att höra vad han ville. Stackarn var den sämsta försäljaren jag varit med om :P

Han tyckte att jag skulle ha en hemförsäkring och det är väll ganska smart så jag tackade ja till det :)  Kan ju vara bra att ha det så :)

Dagens shopping

Hejsan mina små sockerärtor :) Hoppas att ni mår lika fantastiskt bra idag som jag gör!

Har varit med mina finaste vänner Sara och Elisabet på Kungsmässan i Kungsbacka och även en sväng på Ikea. Så otroligt roligt att träffa mina två favorit flickor idag igen. Shoppade endel också, hittade jätte mycket fint på Indiska och Gina Tricot.

Köpte detta snygga linne på Gina :) Det är jätte djup urringning i ryggen, men ska
visa bättre bild någon dag när jag har det på mig :)


Köpte även detta armbandet på Indiska :) Det är mycket finare i verkligheten.


Köpte även ett par snygga örhängen som jag visar en annan dag. Fick ingen bra bild på dem idag :)

Firat morsdag idag

Hallå mina gullhönor! Dagen har än så länge spenderats i Varberg med fina familjen. Vi har ätit på restaurang och firat morsdag, super mysig tradition.

Kom nästan precis hem och funderar på att gå ut och sätta mig i solen en stund, ska snart packa ihop mina saker och åka hem till Fredrick igen :) Det kommer bli jätte mysigt.

Jag premiär invigde en jacka idag :)

Underbara Loreen!

Mysiga Lördag!

Halloj mina små majonäsklickar. Nu har jag precis kommit hem från en het och stressig dag (som vanligt alltså). Det heta och stressiga kan vi även kalla jobbet. Ute har det varit ca 25° hela dagen och det faktum att våra fläktar blåser varmluft och inte kalluft + att butiken svämmat över av folk har inte gjort det bättre. Jag har nästan flytit bort i värmen idag.

Efter jobbet så skyndade jag mig hem och gick på kalas hos min kusin. Stannade inte så länge men fick i mig lite tårta och smörgås i alla fall. Resten utav kvällen har jag busat med Ludde, han sprang om en tok när jag kom hem, så söt :)


Gulligt värre

Såg precis två små bambi med mamma, så söta :)

26 Maj 2012 - God morgon!

Dags att sova

Nu ska jag och Ludde krypa ner i sängen. Känns riktigt trist att somna ensam i natt, har ju sovit bredvid någon varje natt denna vecka. Men jag ska nog stå ut i natt och en natt till.

I morgon väntas det jobb, något jag verkligen ser fram emot. Ska bli super härligt att komma tillbaka igen, känns som det var super längesedan jag var där. Hela nästa vecka är planerad och jag ser fram emot varje dag, det kommer bli så himla kul.

Hoppas ni sover gott i natt fina läsare.

Grillmys kväll

Hej på er kära bloggläsare! Jag har precis kommit in från en mysig grillstund med familjen. Grillade lite kotletter och sådant gott.

Efter att ha suttit ute hela dagen så känner jag att jag ganska trött. Och jag har nog även bränt mig på bröstet, precis under halsen. Det kliar endel och är jätte varmt, men vad gör man inte för lite färg? :)

Bilden är från weheartit, super söt grill! :)

Paus ifrån solen

Har suttit ute i solen i flera timmar. Men nu ska jag ta en paus för att ta en välbehövlig dusch :) Ska snart åka med pappa till Svenljunga och hämta hem min bil igen.

Ikväll blir det grillning med familjen, ser verkligen fram emot det. Älskar grillad mat, det är otroligt gott. Saknar dock en  viss person som jag inte får träffa förrän på Söndag, tråkigt men det är ju inte jätte långt kvar i alla fall :)

Soliga varma FREDAG!

Godmorgon! Ännu en dag med strålande sol och inte ett moln på himlen :) Har precis tagit på mig min nya bikini, som för övrigt sitter perfekt! Ska strax gå ut i solen och lägga mig några timmar.

Ska försöka ta några bilder med telefonen under dagen för jag vet inte hur mycket jag kommer sitta vid datorn. Vill ta vara på alla fina dagar. Har ni också lika underbart väder hemma hos er? :)

Jag är förälskad!

I dessa super fina shorts. 399:- på gina tricot, jag känner ett
ganska stort HA-begär emot dessa!

 

Kolla hemsidan för bättre bilder!

Stressad men underbar vecka!

Sitter just nu i mitt gamla rum och tar det lugnt. Jag har haft sjukt mycket att göra denna vecka därför har jag inte bloggat. Tänkte jag skulle berätta för er vad jag gjort.

I tisdags åkte jag och Ludde ner till en kompis i Halmstad. Umgicks med honom och hade det jätte trevligt och mysigt. Sedan åkte vi hem på Onsdagen igen. Träffade på min fina Sara i Varberg så vi åkte tillsammans sista biten hem, skönt att ha någon att prata med. När vi kom hem ville mamma fika med mig så det fick bli en snabb dusch och sedan springa iväg till fiket.

Igår kväll åkte jag och Ludde även till Svenljunga och hälsade på en kille som jag börjat träffa endel. Sov hos honom till idag och nu är vi hos mina föräldrar. Ska börja ta med datorn när jag åker hem till honom så jag kan uppdatera bloggen då också.

Får bli en bild i repris, ska fixa nya nästa vecka.

22 Maj 2012 - Ut på promenad i solen!

Nu har jag vaknat till lite :) Måste gå ut med Ludde på en promenad nu så jag skriver bara ett snabbt inlägg här. Solen skiner och jag är på ett strålande humör. Vid halv ett åker jag och Ludde till Halmstad, vi ska träffa en gammal klasskompis och stannar där tills i morgon. Det ska bli super roligt och skönt att komma bort härifrån lite :)

Jag uppdaterar mera efter promenaden :)

God natt fina bloggläsare!

Nu måste jag och Ludde sova så vi orkar upp tidigt i morgon :) Vi ska med tåget till Halmstad vid halv ett och jag har en miljon grejer att fixa före det :) Så vi säger god natt nu.

Uppdaterar självklart mera i morgon. Puss och kram fina ni

God natt fina bloggläsare!

Nu måste jag och Ludde sova så vi orkar upp tidigt i morgon :) Vi ska med tåget till Halmstad vid halv ett och jag har en miljon grejer att fixa före det :) Så vi säger god natt nu.

Uppdaterar självklart mera i morgon. Puss och kram fina ni

Marabou jordgubb

Har precis hämtat hem min hund från Lisette :) Just nu ligger han och sover så gott jämte mig i soffan, han är super trött! Innan jag åkte till henne så köpte jag några bananer och marabous nya choklad på coop.

Pratade lite med tjejen i kassan, hon fattade inte hur jag kunde tycka om denna choklad ^^ Haha så söt var hon.

Underbara Måndag!

Sitter just nu och tittar på en repris utav greys på tvn :) Jobbet har fungerat super bra idag. Morgonen var väldigt stressig men grym som jag är så fixade jag det super bra också.

Efter jobbet har jag träffat två chefer på ett annat företag och pratat med dem lite. Ska dit och jobba en dag nästa vecka. Ska bli så himla roligt :) Ser verkligen fram emot det.

Överblick för nästa vecka

Nu har jag tagit en super lång och härlig dusch :) Har även skurit upp lite kiwi som jag ska smaska i mig innan jag ska sova :) Det är ruskigt gott med kiwi tycker jag. Tänte jag skulle berätta hur min vecka ser ut.

Måndag: Jobba & möte med en chef
Tisdag: Åka till Halmstad och träffa en kompis
Onsdag: Åka hem från Halmstad
Torsdag: Lämna min bil på verkstad
Fredag: Hämta bilen & träffa en kompis
Lördag: Jobba
Söndag: Fira morsdag :)

Självklart ska jag göra andra grejer också men detta är en liten överblick i alla fall. Ser verkligen fram emot att träffa Marcus i Halmstad, det ska bli riktigt roligt :)


Ska ta en avkopplande dusch

Nu är jag trött på detta! Nu ska jag en gång för alla få denna bloggen dit jag vill. Nu är det slut på det tomma pratet och nu ska det bara ske! Det finns ingen genväg till framgång utan det är bara att kämpa på och jobba emot toppen!:) Det kommer bli så jäkla bra!

Nu ska jag ta en dusch och sedan så ska jag berätta om nästa vecka. Har super mycket planerat så det kommer bli jätte bra! :)

Bilder från Pomspecialen i Västerås del 1

Det är väldigt många bilder från utställningen så jag delar upp dem i flera delar.
Här kommer del 1 :)





Nyss städat klart :)

Har precis städat hela lägenheten :) Nu har jag bara lilla toan kvar att torka. Så himla nojjig är jag men jag avskyr verkligen att ha ett smutsigt badrum. Speciellt när jag ska gäster på besök.

Fick precis sms utav Linnéa så hon är nog här när som helst nu :) Uppdateringen kommer vara låg nu medan vi är i Västerås. Men på Torsdag kväll kommer jag uppdatera med bilder och så :) HA DET BRA SÅ LÄNGE!

En stressig med rolig dag

Har precis ätit frukost! Nu är det strax dags att fixa mig och sedan åka och prata med en chef på ett företag :) Ska bli himla spännande att se vad han säger. Sedan måste jag även städa och packa inför i morgon.

I kväll kommer fina Linnéa hit med hennes vovvar, hon ska sova här till i morgon eftersom vi åker till Västerås då. Ska bli så himla kul att åka iväg och se alla fina pommar och självklart träffa Rita och prata med henne igen :)

Nu är det dags att fixa mig lite :)

Dags att sova snart :)

Sitter just nu och pratar med massa vänner på facebook :) Har fått tillbaka kontakten med massa gamla vänner och jag är så himla glad för det.

Ska strax gå och tvätta bort mitt smink och sedan ska jag sova tänkte jag :) I morgon har jag endel att fixa så ska sova snart :)

Har ni smakat dessa?

Hallå fina ni :) Har haft en underbar dag på Gekås idag med min fina Sara. Vi skrattade, shoppade, fikade & pratade massor. Och självklart såg vi även Morgan ;) Jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner♥

Efter Gekås så åkte jag till Ica och handlade lite fika till på Onsdag :) Ska ju åka upp till Västerås med Linnéa då. Köpte bland annat marabou cookies, har ni smakat på dem? :)

Bilder på vad jag köpt idag kommer lite senare :)

OMG!

Sjukt snygg frisyr!

ph:weheartit

Ser fram emot en stressig kväll

Kan inte säga att jag är peppad på att jobba sedan. Att det dessutom är match mellan Elfsborg & AIK gör det inte bättre, det kommer bli en super stressad kväll :( Men det är samtidigt skönt för då har man att göra och då går tiden super fort! :)

Har precis pratat med en gammal klasskompis på facebook :) Det är alltid trevligt när man får upp kontakten igen efter några år. Förhoppningsvis ska vi ta en fika snart och bara tjöta en massa! Trevlans :)

Fixat lugg idag :)

Tjingeling darlings :) Mamma har precis klippt lugg på mig. Blev super nöjd, jag trivs väldigt bra i lugg och tycker själv att jag passar mycket bättre i det :) Så tack fina mamma♥

Vad tycker ni, blev det fint? :)

God natt darlings!

Marabou Jordgubb

Har blivit helt besatt utav Marabous nya smak :) Den är så sjukt god och om ni inte har smakat på den så rekommenderar jag er verkligen att göra det för den är jätte god :)

Det var min kompis Bea som sa att jag skulle köpa den :)

Dags för en beställning snart

Åh jag blir helt såld! Hittar så mycket fint på ginas hemsida. Bland annat dessa fina armband + mobilväska som jag visar här. Har letat efter sådana armband så himla länge så dessa ska absolut beställas hem. Det är ju så himla fint att ha massa armband på armarna.

Mobilväskan ska vi ju inte ens prata om. Så himla fin med fransarna! Den ska jag helt klart beställa också. Ska fixa detta på Måndag tänkte jag. Det bästa utav allt är att det endast kostar 79:-/styck :)

Visst är det fint? :)



Snygg sportjacka från Gina!

Har äntligen hittat en sport jacka! Jag brukar ju ta joggingturer med Ludde och vissa dagar blir det kallt utan jacka. Har äntligen hittat en snygg på gina som jag vill ha :) Funderar starkt på att beställa den.

Kostar endast 299:- och ni hittar den här :)

Nu blir det full fart med bloggen

Heej godingar :) Förlåt för att jag varit så seg på bloggen några dagar men denna veckan har varit sprängfylld med jobb och andra aktiviteter. Har helt enkelt inte haft tid för min älskade blogg, det är något jag tycker är väldigt synd. Men från och med nu är det full fart med bloggen också, det är ju trots allt det roligaste som finns!

Sitter just nu och tittar efter en ny designmall att låna :) Har varken ork, lust eller kunskap att knåpa ihop en egen så det får bli att låna en tills vidare :) Vi får se om jag hittar någon fin bara :)

Äntligen Fredag!

Äntligen Fredag! Denna vecka har varit otroligt stressig och jobbig. Har jobbat betydligt mer än vad som var planerat från början. Tackar ju aldrig nej till jobb och pengar men nu känner jag hur trött jag jag börjar bli. Än kan jag dock inte slappna av för i kväll väntas det jobb 15-23.

Ska strax gå och ta en dusch och sedan fixa mig inför jobbet :) Ska även gosa med Luddis lite :)

Snygg sommar outfit!

10 Maj 2012 - God morgon godingar

Har inte tid för min blogg :(

Hej alla fina vänner :) Jag vet att bloggningen har varit urusel några dagar men har haft fullt upp på mitt andra jobb så har inte hunnit med bloggen alls :( Igår jobbade jag 17-23 och idag blev det 9-19, två tuffa dagar.

Funderar på att gå ut på promenad med Ludde nu och sova sedan. Börjar känna mig trött och seg i huvudet nu :) Vill bara krypa ner i sängen och sova :)

Varit med Daniella :)

Dagen på jobbet har varit super bra :) Efter jobbet så gick jag med Daniella runt i Knalleland. Hennes pojkvän fyller 23 år idag så hon skulle köpa lite mera presenter :) Jätte trevligt var det.

I morgon skall jag till Ullared med Elisabet & Sara. Det kommer också bli jätte mysigt och skoj. Ska inte köpa något direkt men alltid kul att följa med ändå :)

En av mina nya bilder :)

Måndags inspiration

7 Maj 2012 - Ny vecka nya möjligheter :)

Nu ska jag och Ludde sova :)

En del utav shoppingen :)




+ handdukar till mig & bajspåsar till Ludde :)

Köpt en ny fin bikini idag :)

Har precis kommit hem :) Sitter just nu hos mamma och ska strax fortsätta färden hem till mig, har endel att fixa hemma i kväll :)

Har haft en bra dag med mamma idag och jag visar några grejer jag köpte när jag kommit hem. Köpte bland annat en bikini som jag är väldigt nöjd över, den är prickig och jätte söt :) Men köpte mest grejer till Ludde :P

Söndags inspiration - trashy

6 Maj 2012 . God morgon godingar

Natti Natti godingar

Nu ska jag lägga mig jämte Ludde och sova :) Är så himla trött nu och känner av värken i magen lite också. Hoppas att det är borta i morgon efter jag sovit endel :)

I morgon lovar jag bättre uppdatering, är ledig :) Hoppas ni sover gott i natt så hörs vi i morgon, kramkram

Ingen tid för bloggen idag

Hallå godingar! Idag har jag inte hunnit med bloggen alls! Så himla tråkigt. Dagen har bestått utav jobb 11-17.30, det var full rulle hela dagen, jätte mycket folk verkligen. Hade även en ny kille på jobbet idag som vi fick hjälpa en hel del.

När jag kom hem så var det middag hos mamma & pappa. Sover även här ikväll eftersom jag och mamma har en planerad tripp till gekås inbokad. Kanske att min kompis Sara följer med också, men det får vi se i morgon :)

Bjuder på en fin bild från weheartit :)

5 Maj 2012 - God morgon godingar

God natt underbaringar

Sitter i sängen just nu :) Har precis duchat och fixat håret, ska ju jobba i morgon och känner inte för att duscha i morgon bitti :)

I morgon efter jobbet ska jag kanske träffa några vänner :) Just nu känner jag mig inte jätte pigg, mår lite konstigt. Får hoppas att det släpper till i morgon.

Nu blir det en tripp till systemet :)

Tidsinställt inlägg :)

Sitter just nu på jobbet och pratar med massa folk :) Lika kul som vanligt, jag har det bästa jobbet. Idag slutar jag klockan 15 och då ska jag till systemet i Kinna och köpa lite cider inför utgången i morgon. Jag kommer bara köpa typ tre stycken, så kommer inte dricka mycket :)

Ha en fortsatt fin Fredag sötisar :)

Fredagens Inspiration

Weheartit

4 Maj 2012 - God morgon godingar

God natt alla fina läsare :)

Varm & solig Torsdag :)

Sitter just nu och tittar på tv :) Någon dokumentär på 3an, spännande men konstiga kvinnor. Ska snart gå ut på en powerwalk med Ludde och sedan lägga mig tidigt :) Börjar jobba vid 7 i morgon så måste gå upp super tidigt i morgon.

Hur som helst så har jag varit hos pappa en sväng idag. Sedan ringde Linnéa och vi åkte till veterinären med våra små troll. Amy fick spruta och Magnum & Ludde fick gratis tandundersökning :)

Hoppas att ni också har haft en underbart solig och varm Torsdag sötisar :)

Åka hem till pappa

Nu har jag äntligen svarat på alla gamla kommentarer :) Ska byta kläder nu och sedan åka hemt till pappa och vara där idag :) Bara sitta ute i solen och ta det lugnt hela dagen, super härligt ska det bli :)

Får se om jag uppdaterar under dagen, annars blir det i kväll :)

Torsdags inspiration

Super söt klänning, passar perfekt denna vackra dag! :)

3 Maj 2012 - God morgon godingar

Hoppas ni njuter..

..av att titta på Greys, för jag kan inte se det ikväll :(

Njut av denna fantastiska kväll

Jag sitter inne på jobbet och skulle väldigt gärna vilja gå ut istället :P

Dags att åka till jobbet nu

Känner inte alls för att sitta inne på jobbet till klockan 23 :P Men det är bara att sitta där och se glad ut. Ska hur som hellst åka nu, har ett paket att hämta ut och lite så :) Ska bli spännande, har längtat efter detta paket i en vecka nu.

Kommer några inställda inlägg till er i kväll :)

Dagens härliga outfit :)

Måste dock byta innan jag åker till jobbet, men så här springer jag runt just nu :)
Det var riktigt härligt att gå promenaden med Ludde kan jag lova :)

Välkomna hit på vinkväll ;)

Som ni vet så köpte jag ju vinglas igår :) Svarta och kätte snygga, jag gillar den riktigt mycket. Packade upp dem idag för att ni skulle få se en bättre bild på dem. Hoppas på att jag får använda dem väldigt mycket nu.

Har för övrigt precis tagit en dusch och ska sminka mig och kamma igenom håret :) Sedan ska jag ut och sätta mig i solen med Ludde en stund. Tråkigt att jag inte kan släppa honom lös bara.

Vad tycker ni om vinglasen? :)

Onsdags inspiration!

2 Maj 2012 - Gör denna dag till den bästa hitills!

Dags för tanten att sova nu ;)

Kvällen blev inte so jag tänkte mig ^^ Tog aldrig någon bild på mina vinglas som jag hade planerat. Jag fastnade framför tvn och nu har jag precis kommit in från en lång och svalkande promenad genom Skene :) Alltid lika skönt att gå på promenad ljumma kvällar :)

Det är ett gäng med killar som håller på att spela baskett här i närheten och de vrålar och skriker. Känner mig som en gammal tant som ska gå och lägga mig redan. Men jag är ganska trött och har endel att göra i morgon så lika bra att krypa i säng :)

Köpte snygga vinglas idag :)

Har precis ätit kvällsmat :) Nu sitter jag och dricker en cola light och tar det lugnt. Det är så sjukt varmt i min lägenhet, har öppet tre fönster men det hjälper inte :o GALET! Men ska inte klaga, det är härligt att värmen äntligen är här :)

Efter jobbet idag så gick jag in till Lagerhaus och köpte en vinöppnare och sex stycken vinglas :) Jätte snygga svarta vinglas, så nu kan jag äntligen dricka upp flaskan jag fick utav Johan för längesedan :)

Kommer bilder på glasen lite senare :)

Soliga & härliga 1:a maj :D

Sitter just nu hemma hos mina föräldrar :) Har uppdaterat mitt cv och sådana roliga saker. Vill inte söka andra jobb eftersom jag älskar mitt jobb men just nu ser det tyvärr mörkt ut till hösten. Men inget som är klart än så vi får se hur det blir, ska inte deppa ihop för det :)

Slutade jobbet klockan 12 idag och har varit ute nästan konstant sedan dess, det är verkligen underbart väder ute :) Funderar dock på att åka hem till mig snart, kanske gå en fotorunda med Ludde, hade varit mysigt :) Var riktigt längesedan som jag fotade med systemkameran :)

Hoppas ni har en underbar Tisdag i det fina vädret :)

Dagens inspiration

Mintgrönt är så sjukt fint, älskar den färgen!

1 Maj 2012 - Ny månad nya möjligheter

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...