Tips på bra silvershampo

På Tisdag skall jag åka till en vän som bland annat ska färga mitt hår blont. Så just nu sitter jag och tittar runt efter ett bra silvershampo, någon som har några tips?
 
Funderar på att köpa detta från Björn Axén

Slut med bloggsemestern

Hallå fina ni
 
Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra helg. Min helg har varit super bra och jag är på ett strålande humör. Ska verkligen försöka komma igång med bloggandet igen känner att det är dags nu. Bloggsemestern får minsann vara slut nu :)
 

Rhodos 2012 del.1

Har en miljon bilder från våran Rhodos resa. Håller på att kolla igenom så kommer dela upp bilderna i många olika inlägg.
 

Smygbild från Rhodos

Har nyss kommit hem från jobbet. Har haft en bra men stressig dag idag och nu har jag massor att göra hela kvällen. Ska strax ta tag i städningen av lägenheten och äta lite kvällsmat, är riktigt hungrig. Måste även gå igenom alla bilder ifrån Rhodos resan. Ni får ett smakprov redan nu.
 

God natt finaste ni

Nu är snart denna dag slut också. Känner mig som en ny människa efter att jag tagit en lång dusch med ansiktsmask och allt. Man måste verkligen ta hand om sig själv och sin kropp, jag har varit jätte dålig på det förut men nu har jag skärpt till mig rejält. Alla människor vill ju vara snygga. Nu ska jag krypa ner i sängen med min vattenkopp och läsa lite i min bok, god natt älskade ni.
 

Myskväll mitt i veckan

Regnet öser ner utanför. Så otroligt tråkigt men jag gör det bästa tav situationen ändå. Har precis fixat en ansiktsmask som jag smörjt in mig i och ska snart hoppa in i duschen. Ska lägga mig tidigt och försöka sova ut tills i morgon.
 
Dagen idag har varit väldigt bra. Jag har jobbat större delen utav dalen och sedan kom min mamma hit på besök. En väldigt mysig Onsdag helt enkelt. Hoppas att ni också har haft en bra Onsdag.
 

Mår otroligt bra just nu

Hallå mina underbara vänner

Igår blev det ingen bloggning på grund utav lite personliga saker som hänt. Det är inget allvarligt utan en bra grej. Jag har aldrig mått så bra som idag, jag känner mig som en ny människa och har så otroligt mycket energi.
Jag är en väldigt lycklig tjej som trivs otroligt bra med mitt liv :)
 


Le mot världen så kommer världen le tillbaka mot dig

Sep. 17, 2012

Sitter just nu och väntar på att min kära mamma ska hinna träffa mig. Jag har ganska ont om tid idag så hoppas hon kommer ut snart.

Bjuder på en bild ifrån gårdagens flygtur så länge. Visst är det vackert?!

Hemma ifrån min fantastiska semester

Hallå raringar

Nu har jag kommit tillbaka ifrån min semester och är utvilad och glad. Jag har tagit det lugnt tidigare idag eftersom jag flög hela dagen igår. Nu är det dock dags att ta tag i dagen. Ska hälsa på min mamma och hämta lite saker ifrån resan. Ska även kolla igenom bilderna och välja ut vilka som ska publiceras här. Vi tog över 300 bilder så kommer inte publicera alla.
 
Blev även lite shopping där nere, bland annat så köpte jag en keps ifrån Burberry London, är sjukt nöjd över den.


3 September 2012 - Dagens inspiration!

Strax dags för kalas

Nu ska vi strax gå till mormor. Mamma fyller ju nämligen år när vi är på Rhodos så ska fira henne lite smått idag tänkte vi. Kommer bli mysigt. Hade velat äta denna tårta, ser väldigt god ut.
 

Startar dagen med shopping

God morgon mina fina

Hoppas att ni har sovit gott i natt, det har jag verkligen gjort. Vaknade tidigt idag men har inte haft tid att uppdatera bloggen förrän nu. Vädret är jätte tråkigt utanför så jag gör mig själv lite gladare genom att internet shoppa lite nytt. Vad jag klickat hem får ni se när det kommer. Nu ska jag planera min vecka och försöka få ordning på allting inför resan.
 


2 September 2012 - Dagens inspiration!

Detta ska beställas

Sitter just nu och kikar runt på olika onlineshoppar. Hittar inget speciellt bland nellys nyheter men hittade faktiskt två grejer bland Ginas nyheter. Det bästa med hösten är alla underbara halsdukar man kan ha på sig. Just nu har jag en favorit som är brun och känner att jag behöver en till nu till hösten. Så i morgon skall detta beställas hem.
 



En vecka kvar till Rhodos

Om en vecka och en dag så åker vi till Rhodos. Det är helt galet och jag kan inte fatta att vi verkligen ska iväg. Det kommer bli så otroligt skönt och vi förtjänar verkligen denna semestern så otroligt mycket. Min fina vän Mathilda och hennes sambo är på Cypern nu, vi kommer precis missa varandra så ska bli spännande att höra om hennes resa när vi kommer hem.
 
Det ser så otroligt härligt ut!

 
 

1 September 2012 - Hej höst!

Hej mina fina
 
Nu är det redan September igen, det är galet. Vart har detta året tagit vägen? Kommer dock bli en väldigt bra månad och jag har längtat hit större delen utav sommaren. Har så mycket planer och jag verkligen älskar livet just nu. Det blir ju bland annat en resa till Rhodos, ska bli så skönt att komma bort ifrån sverige lite.
 


TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...