Stickad tröja från Elvine

Jag älskar denna stickade tröja! Den finns på Nelly
och kostar 1195:-
 

Fullt ös idag

Hallå godingar
 
Vilken dag jag har haft.Började med att jag jobbade 7-15. Efteråt åkte jag och skrev på kontraktet för min nya lägenhet, kommer bli mysigt att möblera och fixa. Tog även en snabbfika med en vän på stan, mycket som skall hinnas med.
 
Nu har jag nyss ringt veterinären, ska ringa i morgon igen så kanske jag får en akuttid. Hoppas på det bästa i alla fall, är trött på Luddes rinnande ögon nu.
 
Nu ska jag snart åka till Lisette och hämta hem honom igen

Lunchrast

God natt raringar

Hallå godingar
 
Nu har jag tvättat bort sminket och fixat mig så nu blir det sängen för min del. I morgon är det jobb 7-15, lagom pass så den dagen kommer gå fort. Jag lovar att bli bättre på att blogga på mina raster. God natt fina ni

Älskade vän

Har fått reda på en hemsk grej utav en vän. Men du ska veta att du är
aldrig ensam! Jag finns här för dig alla dagar om året dygnet runt!♥
 

30 Juli 2012

Hej godingar :)
 
Har precis kommit hem från jobbet, blev lite övertid idag. Är galet trött just nu, har inte druckit någon redbull idag heller. Funderar på att ta en långpromenad nu men vet inte ens om jag orkar det.
 
Ser jätte trött ut på bilderna :)

God natt raringar

God natt mina godingar
 
Nu ska jag gå och sova. I morgon är det ännu en tidig morgon när jag och Admir öppnar butiken. Första gången jag gör det själv så det är skönt att ha med sig någon som kan rutinerna hyffsat bra. Jobbtiden är 06.45-14.30, efter det ska jag bara hem och ta det lugnt. Ska ha en ta hand om mig själv eftermiddag, det är jag värd :)
 
God natt på er fina människor, vi hörs i morgon♥

Letar ny bloggdesign

Hallå godingar
 
Har precis kommet hem ifrån stan. Jag och en vän packade lite grejer och tog en spontan tripp till Borås efter jag slutat. Eftersom jag slutade vid 14.30 så hann vi inte göra så mycket. Vi gick en sväng på cubus, köpte trosor och nagellack (visar i morgon) och tog en fika på Café Viskan. Vädret har varit helt galet idag så vi orkade inte vara ute så länge.
 
Nu sitter jag och funderar ut en ny bloggdesign som jag ska ha. Känner att jag behöver förnya mig lite och försöka komma tillbaka till bloggen igen.
 

Sol i Varberg

Hej fina vänner
 
Kom hem för en stund sedan. Har varit i Varberg hela dagen idag. Har varit en underbar dag med sol och värme. Varberg är fantastiskt på sommaren.
 
Tog några fina bilder när vi solade vid fästningen :)

Sommaridyll på landet

God natt raringar

Nu har jag precis tagit ett uppfriskande bad. Och borstat igenom håret igen, ska strax sova men var tvungen att uppdatera er lite grann innan. I morgon blir det jobb och efter det är jag bjuden på grillning (om vädret tillåter) ute på landet. Kommer bli guld, är ju ledig på Onsdag så kan festa till det lite.
 
Nu ska jag sova, är galet trött och har en tuff dag framför mig i morgon. Hörs i morgon babes.

Skönt med Måndagkväll

Hej finisar
 
Har precis ätit kvällsmat och sitter just nu och tar det lugnt. Har haft en ganska lugn dag på jobbet och sedan var jag hos mina föräldrar. Jobbar i morgon också, 7-16. Jobbigt att jobba så mycket men det blir skönt när lönen kommer.
 
Resten utav kvällen ska jag bara ta det lugnt och titta på tv. Har ingen lust att göra något annat idag. Ska gå igenom massa gamla kommentarer och svara på :)
 

Tillbaka på bloggen

Hallå fina ni
 
Ber så hemskt mycket om ursäkt för den urusla bloggningen på senare tid. Har helt enkelt inte haft tid, men nu så verkar det som att jag kan börja leva normalt igen.
 
Jag har även gjort slut med Fredrick idag så jag kommer få ha min dator ifred. Känns vemodigt eftersom vi varit så tätt inpå varandra i några månader men samtidigt känns det som en befrielse. Kändes så elakt emot hnom att vara tillsammans när mina känslor inte var starkare än vänskapskänslor. Just nu är det lite jobbigt men det kommer snart kännas bättre :)
 

Myskväll

Hej
 
Nu har jag precis varit ute på kvällsrundan med Ludde. Vi gick våran långa runda som vi oftast går. Det är underbart att ha en hund på sommaren.
 
Nu har jag precis öppnat en cider och tänker inte resa mig ur soffan mer i kväll. Får se hur länge jag orkar vara vaken känner mig jätte slö just nu.
 
Lyxade till det genom att dricka ur mina vinglas 
 

Härlig Lördag

hej godingar
 
Kom hem från jobbet för en stund sedan. Måste städa för det ser förfärligt ut hemma hos mig. I kväll kommer jag vara ensam med Ludde, Fredrick skulle vara med en kompis. Skönt att få egentid ibland.
 
Har fortfarande inte fått paketet som jag beställde från Nelly för några dagar sedan. Hoppas att de kommer snart.
 

Me want!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haft en trevlig kväll med Sara

Hallå snusmumrikar
 
Nu har min fina vän Sara precis åkt hem. Vi hade en mysig eftermiddag som vanligt. Tog kort, blekte mitt hår, åt glass och pratade massor. Vi har planerat in en shoppingrunda till Göteborg eller Kungsbacka snart, behöver förändra hela min garderob.
 
Ska försöka ta bild på mitt hår i morgon när min kamera laddat klart, det är svårt med ljuset just nu också.

Hemma ifrån stan

Halloj sockertoppar
 
Nu är jag hemkommen ifrån stan. Var där och gjorde lite ärenden, bytte bland annat batteriet i min klocka. Känns skönt att det är gjort, har skjutit det framför mig i ett år snart. Köpte även med mig ett paket blondering så söta Sara kan hjälpa mig sedan. Nu måste jag dock städa här så hon kan komma in sedan.
 
Hemköp hade inga sockerfria Redbull så jag fick ta en vanlig, besvikelsen är otrolig

Dags att fixa till mig lite

Idag är jag riktigt seg. Ska i alla fall ta mig en dusch nu och fräscha till mig lite för dagen. Kan inte gå osminkad när jag har så mycket att fixa senare. Måste bestämma vad jag ska ha på mig för kläder idag också, har ingen aning om vad jag ska ha!
 

11 Juli 2012 - God morgon

God morgon
 
Nu har jag precis varit ute på morgon promenaden med hunden. Tur att det inte var mycket folk ute för jag är helt ofixad. Ska i alla fall äta lite sen frukost nu och sedan fixa mig. Har mycket att göra idag, bland annat åka till stan och fixa lite saker, sedan kommer en vän hit och vi ska umgås och färga mitt hår :) Kommer bli mysigt.
 
 

Lyxar till min Tisdag

10 Juli 2012 - Myskväll med Ludde

Hejsan
 
Nu har jag nyss kommit hem. Ska strax laga mat och sedan bara ta det lugnt resten utav kvällen. Är otroligt trött efter dagens jobb och har ont i fötterna. Till middag blir det schnitzel och potatisgratäng, har inte ätit sedan frukost så börjar bli väldigt hungrig.
 
I morgon kommer min fina vän Sara hit och hälsar på, vi ska färga mitt hår igen tänkte vi. Kommer bli jätte mysigt, det var längesedan vi sågs nu.
 
Denna färgen skall jag ha 

God natt raringar

Nu ska jag gå och lägga mig. Har precis tvättat bort sminket och borstat tänderna. I morgon är en ny dag och jag ska se till att vara utvilad och pigg. Hoppas ni sover gott i natt.
 
Önskar att jag vore så vild och galen :)

Letar efter ny väska

God kväll
 
Jag har precis varit ute på en lång promenad genom fina Skene med Ludde. Underbart väder, sol och varmt. Nu har det dock kommit massa moln så det börjar säkert regna snart.
 
Hur som helst så har jag suttit och letat efter en ny väska. Jag är i akut behov utav en ny stor väska. Tror äntligen att jag har hittat en som jag ska köpa, den finns på have2have.se och kostar 398:-
 
Vad tycker ni om denna? 

9 Juli 2012

Hallå fina ni :)
 
Hur mår ni idag? Jag mår strålande, känner mig dock lite trött i huvudet efter dagens jobb. När jag kom hem så kom min bror hit och hälsade på. Han hämtade sitt jourlarm till jobbet och vi pratade en stund. Sedan kom även Linnéa och klippte Luddes klor (äntligen).
 
Ska gå ut på en lång promenad med honom och sedan skall han få kvällsmat. Han är säkert hungrig nu.
 
Hittade denna bild på weheartit, gillar skorna grymt mycket :)

Dusch innan sängen

Nu har jag beställt lite nytt ifrån Nelly :) Hoppas att det kommer denna veckan, längtar redan. hihi, ska gå och ta en dusch och sedan lägga mig i sängen tänkte jag :)
 
Hoppas att ni får en super bra dag i morgon för det ska jag ha :)

Hemma hos mig igen

Hallå babes :) Nu har jag och ludde kommit hem till min lägenhet. Sitter just nu i soffan och äter jordgubbar och tittar på Två och en halv men :) Vi har det ganska mysigt men självklart saknar jag Fredrick.
 
Ska snart ta en dusch och sedan lägga mig tidigt i kväll. I morgon börjar jag jobba klockan 7 så får gå upp tidigt. Men men, det ska bli roligt att jobba igen :D
 
Kan tydligen inte ladda upp bild just nu, så det får bli ett inlägg utan bild.
 

Proemnerat i två timmar

Nu har vi precis kommit hem igen. Vi har varit ute och gått i ca två timmar. Fredrick hade hittat en väg som han var nyfiken på att följa. Problemet var bara att den aldrig tog slut, vi gick och gick. Stackars Ludde är helt utslagen just nu.
 
Vi orkar inte laga någon mat så hjärtat är iväg och hämtar pizza, mumma :) Jag och lilla Ludde skall åka till Skene lite senare och vara där till på Torsdag kväll :)
 

8 Juli 2012

Hallå fina ni :) Hoppas att ni mår bra idag, jag själv mår utmärkt. Ber om ursäkt för den kassa uppdateringen men jag har haft så fullt upp med jobb och så denna vecka. Nästa vecka ska jag också jobba mycket, 6 dagar står det på schemat. Skall dock vara i min egna lägenhet så har lite mera tid för bloggen och framför allt mig själv :)
 

Dags att gå på promenad med skrutt!

Nu ska jag strax gå ut med Ludde på promenad. Senare måste jag åka till jobbet också. Kommer bli en spännande och kul dag på jobbet idag. Jag och Susanne skall ha jouren ihop, kommer nog dock göra det mesta själv eftersom jag kan typ allt :)
 
Hur som helst så blir det promenad nu och sedan åka. Kommer nog inte blogga mera idag, vi får se om jag har tid i morgon, jobbar hela dagen då. Ha en super bra Onsdagkväll sötisar :)
 

4 Juli 2012 - God morgon

Hejsan fina ni. Jag har precis ätit lite sen frukost och tar det lugnt just nu. Ska snart ta en dusch och sedan ta tag i disken, vi har galet mycket disk här hemma nu. I kväll ska jag också jobba 15-21, mest för att jag ska lära mig stängningsrutinerna ordenligt. Det ska bli kul :)
 

Härlig Tisdag förmiddag

Hej godingar :) Hoppas att ni mår bra idag, jag mår super bra idag. Igår jobbade jag ju min första dag på nya jobbet. Det gick helt okej, är mycket nytt man ska lära sig men det ska nog gå bra. I dag ska jag jobba 15-21.15, ska bli kul att lära mig stängningsrutinerna.
 
Nu ska jag ta det lugnt lite innan jag ska laga middag och fixa mig inför jobbet. Längtar tills helgen då både jag och Fredrick är hemma :) Kommer bli mysigt.
 

2 Juli 2012 - God morgon Måndag!

God morgon alla fina människor :) Idag är det Måndag vilket innebär att jag strax skall åka iväg och jobba min första dag på nya jobbet. Jag är ganska nervös men försöker att inte tänka så mycket på det. Det kommer gå bra ändå. Jag börjar klockan 9 och tror att jag kommer sluta runt 12 tiden.
 
Hoppas att ni får en super bra dag för det ska jag ha! :)

Myskväll med pojkvännen

Hejsan finisar :) Jag och älskling har precis tittat på skräckfilm (Paranormal Activity 2). Nu är han iväg och köper popcorn som vi skall ha när vi tittar på EM finalen. Vi tjockar oss rejält i kväll, har ätit tacos tidigare också. En väldigt lyxig och mysig Söndag.
 
Har även hittat en super fin stickad tröja som jag ska beställa hem senare. Märket är G-star Raw och den kostar 1 189:-, visst är den fin? :)
 

Billiga märkeskläder!

Jag har hittat en ny super bra sida där de säljer massa märkeskläder till bra priser. Bland annat massa fina G-star jeans för under 1000:- (jag är besatt utav g-star jeans). Kollade även runt lite bland deras andra kategorier och hittade ett par tuffa Jeffrey Campbell skor. Ska nog kolla runt lite till och se om jag hittar något annat snyggt.
 
Här har ni sidan

1 Juli 2012 - God morgon!

God morgon fina ni :) Hoppas ni är på lika strålande bra humör som jag är på. Fredrick kom hem vid halv ett i natt så jag har sovit så himla gott jämte honom.
 
Idag hade vi tänkt att vi skulle åka till min lägenhet och hämta lite utav mina grejer. Vi ska även lämna av Ludde hemma hos mamma eftersom hon ville passa honom i morgon när vi båda jobbar. Jag hade även tänkt att vi skulle hinna med att tvätta men vi får se vad vi hinner. Först ska jag vänta på att sömntutan vaknar :)
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...