Ang. Veckans blogg!

Jag har ju numera flyttat min blogg till myshowroom och därmed kommer jag publicera veckans blogg vinnare på den bloggen och inte här.
 
Direktlänk till tävlingen har ni här

Dags att prova en ny bloggportal

Nu flyttar jag ifrån denna blogg och till myshowroom istället.
 
Ni hittar mig här: ViktoriaCaroline.myshowroom.se
 

Förändring på G

Kommer inom kort byta bloggportal. Självklart så kommer jag berätta mer när detta sker och länka så att ni hittar rätt. Ska även försöka flytta mina bloglovin följare så att ni följer rätt blogg där också :)
 
Håll ut lite till så kommer det ordna sig snart :)

16 November 2012

Godmorgon guys!
Börjar piggna till nu och ska dra mig till jobbet om ca 30 minuter, skönt att kunna slappa lite innan man måste dra. Idag är det äntligen Fredag, jag är väll inte den enda som är glad över det? Dock jobbar jag i morgon så jag har inte direkt någon nytta utav Fredagsmyset, men ändå skönt med helg :)
 
Har så fruktansvärt ont i örat idag med, ska bli skönt att gå till läkaren och få det fixat sedan.

Myskväll efter jobbet

Sitter just nu och myser i soffan. Jag slutade för en stund sedan och har gått en promenad med hunden. Tände lite ljus och tittar på en gammal repris utav greys. Ska kolla igenom era kommentarer och ha en lugn kväll :)
 

15 November 2012 - Svar på tal!

God morgon godingar
Tänkte börja denna dagen med att svara på en fråga som någon anonym läsare har skickat angående mitt förra inlägg om att en propp har gått sönder.
 
För det första så har jag redan kollat om den knappen står på 1, så dum är inte ens jag. Och för det andra så är det inte ett nytt proppskåp så jag måste skruva ur den trasiga proppen och skruva i en ny propp, det är inte heller svårt och jag vet hur jag ska göra. Dessutom har jag inga proppar hemma nu, hade jag haft det hade jag förmodligen bytt direkt igår kväll :)

Proppen har lämnat mig

Hallå godingar
Min ena propp har gått bort. Märkte det när jag kom hem ifrån jobbet. Toaletten är helt belagd i mörker och man ser ingenting där inne. Jag som tänkte stressa av efter dagen med en lång skön dusch. Missar även veckans höjdpunkt Greys! Får helt enkelt kolla på datorn i efterhand.
 
Ska ta med mig Ludde och krypa ner i sängen. I morgon skall vi minsann ringa vaktmästaren klockan 7.00 :)
 

Längtar efter snön

Jag längtar verkligen efter jul och snö. Så himla fint med helt vitt överallt, nu är det ju bara grått och trist överallt. Sitter just nu och tittar igenom bilder på weheartit, visst är de fina.
 

14 November 2012

Good morning guys!
Nu är det snart dags. Galet nervös just nu men det bara måste gå bra. Kommer vara sjukt jobbigt att få svaret sedan. Ni måste helt enkelt hålla tummarna för mig idag.
 
Efter provtagningen skall jag bara hem och slappna av och inte göra så mycket. Kanske städa lite och bara ta det allmänt lugnt tänkte jag. Jobbar 15-19 idag också, väldigt soft tid :)
 

Cancerprov

Heej fina ni
Idag har jag inte bloggat något med tanke på att jag inte mår så bra inför i morgon. Jag ska nämligen till doktorn då och ta ett cellprov för att se om jag har cancer eller om det är några förändringar. Jag är fruktansvärt nervös med tanke på att jag avskyr både läkare och cancer.  Ska försöka sova nu tänkte jag.
 
Vi hörs mer i morgon när detta hemska är över för stunden.
 
 
 

Ni glömmer väll inte veckans blogg?

Ni glömmer väll inte av att anmäla er till veckans blogg? Ju fler kommentarer ni skriver desto större
chans har ni att vinna. Klicka bara på bilden här under så kommer ni till tävlingsinlägget.
 

Solsida

Idag har det varit en fantastisk dag med solsken hela dagen. Super härligt!
 

New in!

Min nya vinter jacka har kommit. Den är så himla fin, bilden ger den inte rättvisa. Även lite lyx
att jag fick 200:- i rabatt. Bästa sidan jag provat.

Nya glas från Ikea

Nu har det precis varit en besiktningsman här. Han sa att jag kommer få en ny tapet i sovrummet till att börja med och sedan skulle han kolla igenom resten utav papprena från besiktningen. Så himla skönt, sovrummet är en katastrof med massa hål och grejer så ska bli otroligt skönt att få det fixat. Hoppas bara på att resten av rummen blir fixade också.
 
Nu ska jag åka iväg och fixa lite ärenden och hämta hem min saknade lilla hund :) Ska pussa sönder honom.
 Här har ni bilder på glasen jag köpte på Ikea i Lördags. Är väldigt nöjd med dom. så sjukt snygga!
 

Vinnarna + Veckans blogg v. 46

Veckans vinnare presenterar här:
 
♥ Vinnare ett
 
♥ Vinnare två
 

Jar har som vanligt slumpat fram vinnarna för att det ska bli så jämt som möjligt. Grattis till er som vann denna gången :)
 
Anmäl er till denna veckans blogg här så kanske det är ni som vinner nästa gång.
Lycka till raringar, ni är bäst!

12 November 2012

God morgon babes
Hoppas ni har sovit gott inatt, jag har sovit super bra. Åt precis flingor till frukost och ska snart ta en dusch och fixa mig lite. Idag har jag en del jobb att göra, massor av olika samtal att ringa.
 
Så dags att börja fixa lite så jag hinner med allt under dagen :) Bjuder på en fin bild från weheartit
 

God natt finaste bloggläsare

Hallå godingar
Kom precis hem ifrån sista jobbskiftet. Är ganska pigg faktiskt. men ska ändå försöka sova snart. Jag kommer presentera vinnarna i Veckans blogg i morgon, har inte energin till att gå igenom det nu.
 
Ska bara svara på kommentarerna och sedan tvätta bort sminket och sova :)
 

Mys på rasten

Hemma en snabbis mellan jobben

Hallå godingar
Slutade dagens första jobbpass för ett tag sedan. Har hunnit hem, sminka mig och slängt i mig en pizza bit. Det gäller att vara effektiv när man bara har en timma på sig. Snart ska jag åka iväg till mitt andra jobb i Borås och jobba stängningspass där. Jag kommer vara gott trött ikväll vill jag lova :)
 
Veckans blogg vinnare bli utsedd när jag kommit hem eller i morgon. Det beror på hur trött jag är i kväll/natt. Hoppas ni får en fantastisk kväll bästa läsare.
 

Godaste pizzan

Rädd för mitt liv

Hörde precis upprepade pistolskott här i området. Har ingen aning ombad som händer men jag är verkligen rädd :( vet inte om jag vågar sova..

Firat fars dag i förskott

Heej godingar
Kom precis hem från en mysig dag på Ikea med mamma och pappa. Vi firade fars dag idag istället för i morgon eftersom jag jobbar hela dagen i morgon. Vi hade lite svårt att bestämma vart vi skulle åka men tillslut så bestämde vi oss för att besäka Jönköping. Blev lunch inne på A6 och sedan gick vi igenom Ikea.
 
Visar vad jag köpte på Ikea i morgon eller på Måndag :) Blev inte så mycket men bland annat nya glas.

10 November 2012

Good morgon finaste ni!
Hoppas att ni har sovit gott och att ni är peppade inför denna Lördag! Jag mår mycket bättre idag så jag ska följa med mamma och pappa ut och äta på restaurang. Vi ska fira fars dag i förväg eftersom jag jobbar hela dagen i morgon :)
 
Började dagen med en stadig frukost och nu ska jag sminka mig och fixa kläder innan jag åker hem till mamma. Kameran följer med så ska försöka fota lite idag :)
 
Mysfrukost!

Krångel på blogg.se

Nu verkar det vara något problem med blogg.se. Trist och jag hoppas att de löser sig snart. Tänkte därför ta en paus under resten utav kvällen och titta på tv istället.
 
Avslutar med en bild från weheartit. Enkel och fin höstoutfit

Bikerboots favoriter

 Dessa snyggingar skall jag nog beställa hem snart. Den bästa medicinen är ju att shoppa, smidigt när man kan göra det rätt ifrån datorn också. De finns på Zalando och kostar 759:-.
 
Vad tycker ni om bootsen? Tycker ni att de är fina

Cola mot orolig mage?

Jag har hört att man kan dricka avslagen cola om man har ont i magen. Stack till ica och köpte en cola som jag sitter och dricker ur nu. Det är inte alls lika gott när den är avslagen kan jag lova. Men helt klart värt det för att bli frisk.

Nu måste jag gå ut med Ludde också, en lång promenad ska vi gå tänkte jag :)
 
 

Hjärnspökena är återigen här!

Hallå godingar
Idag är jag lite sjuk. Har legat vaken nästan hela natten med feber och diverse andra sjukdomsgrejer som inte är så trevliga att ta upp här. Jag insåg i morse att det inte är någon ide att jobba så jag sjukanmälde mig idag och i morgon så får vi hoppas att jag är frisk på Söndag.
 
Jag har även kommit in i en svacka där jag mår ganska psykiskt dåligt. Och det blir inte bättre av att spegeln i badrummet visar alla fel och brister så tydligt. Nu kan inte ens smink förbättra det. Får helt enkelt bli att köpa en spegel på ikea och hoppas på att hjärnspökena försvinner.
 

9 November 2012 - Äntligen Fredag!

 
 
 
 
 
 
 
 

Sleeping time

Nu är det dags för mig att sova. Ska fixa något inlägg till i morgon först bara. Skulle vilja titta färdigt på Twilight filmen men då kommer jag vara så otroligt trött i morgon så det är lika bra att gå och sova direkt :)
 
God natt bästa ni
 

Dags för lite pyssel innan twiligt!

Nu är det dags att ta tag i min disk och plocka iordning lite. Ska även tvätta håret så jag slipper göra det i morgon bitti. Får se o,m jag hinner gå promenad med Ludde också innan klockan 21.
 
Glöm inte bort Veckans Blogg. Om ni klickar på bilden här under så kommer ni direkt till tävlingsinlägget där ni kan anmäla er. Jag kommer ju presentera två nya vinnare på Söndag :)
 

8 Oktober 2012

Hallå godingar
Förlåt för världens sämsta uppdatering idag. Pappa har varit här och satt upp en taklampa i vardagsrummet och fixat lite andra grejer. Sedan åt vi lunch ihop, super mysigt. På eftermiddagen var jag hos min bror som bytte till vinterhjul på min bil. Så nu kan det börja snöa när det vill ;)
 
Har även städat lägenheten. Nu ska jag ta det lugnt och kolla igenom ikeas utbud. Ska skriva upp allt jag ska köpa så jag hittar det sedan. Ska även ta en lång skön dusch innan det blir twilightmys ikväll :)
 

Twilight mys

Hallå godingar
Sitter just nu och tittar på andra delen utav Twilight som går på 5an. Har inte varit så förtjust i dem förut men nu börjar jag förstå varför folk är så galna. Jag hade inte tackat nej till en egen Edward ;)
 

Snabblunch

Nu har jag precis ätit lite lunch. Hämtmat blev det idag, var ju ändå i stan så kunde jag inte låta bli. Sitter just nu och dricker en cola light och ska snart fixa mig lite. Mamma ska snart hämta mig så ska vi köpa lite grejer till lägenheten och umgås en liten stund :)
 
Vet att jag är sämst på bloggen och så nu men det ska bli bättre så fort jag fått färdigt här. Så nu blir det en weheartit bild så länge, bättre än inget :)
 
Love!

Min nya fina utsikt

God morgon godingar
Hoppas att ni har sovit gott, det har i alla fall jag gjort. Ska alldeles strax börja plocka och städa här hemma. Man får ju passa på när man är ledig och har tid för det. Ska bli av med alla flyttkartonger och påsar tänkte jag, så det faktiskt ser ut som ett hem här :)
 
Så här ser det ut utanför mina fönster i vardagsrummet. Jag älskar min lägenhet och min utsikt.
Även solen har tittat fram idag, underbara Onsdag!
 
 

7 November 2012

God natt vänner

Nu ska jag gå ut på kvällspromenad med Ludde och sedan sova.
Underbart med sovmorgon i morgon :)

Ni glömmer väll inte veckans blogg?

Klicka bara på bilden här under och anmäl dig i det inlägget :)
 

6 November 2012

Hallå mina vänner
Har precis kommit hem ifrån jobbet och tittar på slutet utav Greys. Ska snart ta fram lite kvällsmat och bara ta det lugnt. Känns så otroligt skönt att jag är ledig både i morgon och på Torsdag. Snacka om lyx!
 

Härlig Tisdag

God natt finaste bloggläsare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mysig stickad tröja

Sitter just nu och tittar runt lite efter fina stickade tröjor. Har kollat igenom Zalandos utbud och hittade en super fin tröja från G-star. Tror att den kommer beställas hem när lönen kommit. Tröjan finns även i svart men jag tycker denna vinröda var snäppet finare.
 
Klicka på tröjan så kommer ni direkt till sidan :)

Veckans blogg v.45

Skriv bara "Jag är med". Ju fler kommentarer ni skickar desto större chans har ni att vinna
eftersom jag slumpar fram vinnaren.
 

Ni har hela veckan å er att anmäla er. Vinnarna presenteras på Söndag 11/11.
Lycka till darlingar

Guldet är hemma igen

Hallå babes!
Har precis ätit lite kvällsmat och pratat med mamma. Som de flesta redan vet så tog bästa Elfsborg SM guld idag. Så himla gött att guldet äntligen är där det hör hemma, i Borås! ♥ Tråkigt att jag inte kan vara på stora torget och fira dem men jag är glad ändå. Ni är bäst.
 
Ska snart gå och ta en dusch och sedan gå ut på kvällsrundan med Ludde. Sedan är det dags att sova riktigt tidigt i natt, så jag inte är lika trött och sliten i morgon :)
 

Veckans blogg vinnare!

Nu är det dags att presentera veckans två vinnare. Det var 97 stycken som
anmälde sig till tävlingen, super kul!
 
För att göra det så rättvist som möjligt så slumpar jag fram de två vinnarna med hjälp utav slump.nu.
 
Vinnare ett
 
Vinnare två
 
I morgon kommer en ny omgång och chans att vinna fär er andra. Lycka till och tar för er medverkan-

Dags att skaffa mössa + halsduk

Klicka på bilderna så kommer ni direkt till mössan och halsduken
 
 

Saknar min mysis

Han är hos mamma nu och jagar förmodligen deras katt ;)
Bilderna är från förra året precis när jag hämtat hem honom ♥
 
 
 

Ledig kväll + Ikea planer

Hallå mina vänner
Slutade klockan 14 idag, så himla skönt. Har plockat in lite grejer i förrådet och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Ska snart byta om och åka och handla lite mat. Ikväll blir det tacos mys, förhoppningsvis kommer finaste Emma hit och hälsar på :)
 
I morgon kommer jag och mamma förmodligen åka till Ikea, kollade precis upp öppetiderna och det ser ut som att dom har öppet i morgon :)
 
Har inte hittat min kamera än så det blir en bild ifrån Weheartit

Glöm inte av Veckans Blogg!

 
Nu har ni chansen att anmäla er till Veckans Blogg. Klicka på bilden här ovanför och följ
instruktionerna.
 
Jag godkänner inga anmälningar i detta inlägg så glöm ej att trycka fram rätt inlägg.

2 November 2012 - Äntligen Fredag!

Natti natti

Nu är det dags för mig och Ludde att sova första natten här :) Nervöst och spännande.

Snart tillbaka här igen

Hallå finaste vänner
Ber så himla mycket om ursäkt för den kassa uppdateringen under några dagar. Men nu har jag flyttat in min nya lägenhet och börjat få ordning på allting. Trivs redan super bra och jag älskar verkligen min lägenhet. Lungt och skönt är det här också.
 
Det går även bra på mitt jobb just nu. Det kommer ske en stor förändring snart och jag vet att jag kommer trivas så otroligt mycket bättre. Älskar livet just nu.
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...