2 månader med min goding

Byter bloggportal!

Nu har jag bestämt att jag kommer byta bloggportal till fames.se :) Eftersom jag just nu har Veckans Blogg på gång så kommer jag publicera vinnarna på min andra blogg och länka till den i alla kommentarer :)
 
Så hädanefter kan ni nå mig HÄR ♥

17 Mars 2013 - Söndagsinspiration

Weheartit

Frukost

God morgon babes
Har ni sovit gott i natt? Det har jag gjort, jag vaknade inte förrän vid halv nio. Riktigt skönt med sovmorgon ibland. jag har precis varit ute med Ludde på promenad och gjort iordning en god och nyttig frukost (lätt yoghurt med banan). Ska äta upp frukosten innan jag börjar fixa mig inför ännu en jobbdag, stängningspass ikväll.
 

16 Mars 2013 - Lördagsinspiration

Grattis finaste vovven på 2års dagen!

Såhär hittade jag Ludde efter att han lämnade sin plats jämte mig i soffan för ca två timmar sedan. Jag tog för givet att han lagt sig i sin transportbur vilket han brukar göra när han ska sova. Gick därför in i sovrummet för att hämta honom så vi kunde gå ut på promenad men hans bur är tom. Han har aldrig gått och lagt sig själv i sängen förut. Han är så söt min goding ♥
 
 
 

Lugn kväll med Vampyrerna

Kom hem för en liten stund sedan. Är helt slut, det ha varit jätte mycket att göra hela dagen. Jag älskar verkligen att ha mycket att göra och massor med kunder men shit vad trött man blir när man kommer hem. I morgon börjar jag inte förrän 15 så jag kan sitta uppe en stund och titta på Vampire Diaries.
 

Pigg och glad FREDAG!

Godmorgon mina troll :)
Hoppas att ni är lika pigga och glada idag som jag är. Jag var hemma sent igår och kom inte isäng före 12 men ändå var jag uppe vid 8 idag. Jag har hunnit dusha och sätta upp håret. Ska strax gå och fixa en nyttig och god frukost och sedan sminka mig innan det blir jobb hela dagen.
 
För övrigt så har jag fixat en blogg på fames.se. Är otroligt sugen på att flytta över dit, vet dock inte om jag kan flytta mina gamla inlägg. Jag ska fundera över helgen tänkte jag så får vi se på Måndag hur jag gör. Jag kommer uppdatera både denna bloggen och min andra över helgen för att känna efter vad som känns bäst. Om ni vill kolla in den så kan ni klicka HÄR!
 
 

15 Mars 2013 - Fredagsinspiration!

 
Ni glömmer väll inte av att anmäla er till Veckans Blogg? För att komma direkt till inlägget kan ni klicka HÄR. Jag kommer slumpa fram två vinnare på Söndag den 17/3. Lycka till.

Så sant

Krångel med kommentarerna

Nu är det snart dags för mig att åka till jobbet för en helkväll där. Först ska jag sminka mig och byta kläder. Ludde ska vara hos Karin till i morgon så jag behöver inte tänka på honom i morgon bitti, det blir skönt. Men självklart kommer jag sakna den lilla skrutten i natt.
 
För övrigt så kan jag inte kommentera bloggar för blogg.se krånglar (igen)! Det står bara att "Något gick snett, prova om en stund igen". Blir så otroligt trött på detta eviga krånglet. Det dröjer förmodligen inte länge innan jag flyttar min blogg för jag orkar snart inte med detta längre.
 
Weheartit

Outside my window

Godmorgon godingar
Hoppas att ni har sovit gott i natt, jag har sovit helt okej. Jag och Ludde var nyss ute på dagens första promenad och snart ska vi ut på en till lite längre. Tanken från börjar var ett kort pass på jobbet men nu behöver de min hjälp ända till 23 i kväll. Underbart, mycket mera pengar.
 
Så här ser det ut utanför mina fönster just nu. Jag avskyr att det är massa snö nu, i Mars! Men det är ett stort plus att solen är framme åtminstonde.
 

14 Mars 2013 - Torsdagsinspiration!

 
Ni glömmer väll inte av att anmäla er till Veckans blogg? För att komma direkt till inlägget kan ni klicka HÄR. Jag slumpar fram två vinnare på Söndag den 17/3. Lycka till.

Tavlor på fönsterhyllan

Hallå vänner
Nu har min mamma åkt hem och jag har varit ute med Ludde på en lång runda, håller även på att laga middag. Det gäller att ha många bollar i luften samtidigt.
 
I lördags när jag var på Gekås så köpte jag tre fotoramar som jag hade tänkt ha på en ramhylla på väggen. Men mamma ställde dom i ett fönster i vardagsrummet och jag tycker att de passar mycket bättre där. Jag har väldigt breda fönsterhyllor så det är fint att korten fyller upp lite plats.
 
På kortet i mitten är det jag och min bror när vi var små, vi sitter på pappas motorcykel.
 

Instagram?

Jag har fått endel frågor om jag har instagram och självklart har jag det. Om ni vill följa mig så är det bara att lägga till mig så följer jag er tillbaka.
 

13 Mars 2013 - Onsdagsinspiration

 
Ni glömmer väll inte att anmäla er till Veckans blogg. För att komma direkt till inlägget kan ni klicka HÄR. Jag slumpar fram två vinnare på Söndag den 17/3.

New York

Anmälan till Veckans Blogg!

 
Skriv bara en kommentar "Jag är med", jag slumpar fram två vinnare
på Söndag den 17/3. Lycka till.
 
KOMMENTARER SOM INTE HAR MED TÄVLINGEN ATT GÖRA HÄNVISAS TILL ETT ANNAT INLÄGG ANNARS KOMMER DE RADERAS! TACK FÖR VISAD HÄNSYN.

12 Mars 2013 - Min namnsdag

 God morgon fina ni
Hoppas att ni har sovit gott och att ni mår bra idag. Jag mår super bra idag, det är ännu en dag med strålande sol ute så man kan ju inte vara annat än glad.
 
Idag ska jag jobba 16-20 och innan dess ska jag plocka iordning här hemma och gå några mer rundor med Ludde. Jag har även massor med kommentarer som jag måste ta tag i. Funderar på att börja med Veckans Blogg igen, skulle ni gilla det?
 
 
 
Lägg gärna till mig på bloglovin, jag följer självklart er också
 
Follow on Bloglovin

Tappat bort kameraladdaren

Nu har jag ätit middag och sminkat mig så jag är redo för jobbkvällen. Ska bara packa ihop det allra sista och sedan går jag ner med Ludde till Karin. Jag känner mig fortfarande inte frisk från urinvägsinfektionen så jag hoppas att det blir en lugn kväll och att tiden går fort.
 
Om ni undrar varför det är såpass mycket weheartit bilder i bloggen just nu är det för att jag har tappat bort laddarna till båda mina kameror. Måste leta efter laddaren till digitalkameran för det var inte längesedan som jag laddade den här. Så ni får ha överseende med det ett tag till.
 
 
Lägg gärna till mig på bloglovin, jag följer självklart er tillbaka
 
Follow on Bloglovin

11 Mars 2013 - Måndags inspiration

 
 
Följ gärna mig på bloglovin, jag följer självklart er också
 
Follow on Bloglovin

Mys i soffan med pojkvännen

Hela eftermiddagen har jag och Henrik suttit och tittar på Vampire Diaries. Gillar den serien mer och mer för varje avsnitt.
 
Ska fortsätta titta några mer avsnitt och samtidigt måste jag svara på massa kommentarer, blir så otroligt glad för alla kommentarer ni skriver till mig, ni är bäst ♥
 
 
Följ gärna mig på bloglovin, jag följer självklart er tillbaka
 
Follow on Bloglovin

Gårdagens bästa köp

 Igår skrev jag att jag skulle visa det bästa jag köpte i Ullared. Eftersom min kära vän Karin har fått mig att titta på Vampier Diaries så tyckte jag att det var på tiden att köpa boxen. Jag funderar på att börja titta från första avsnittet igen istället för att börja mitt i andra säsongen.
 
Följer ni några bra serier?
 
 
Följ gärna mig på bloglovin, självklart följer jag er tillbaka
 
Follow on Bloglovin

10 Mars 2013 - Söndagsinspiration

©WeHeartIt
 

Glöm inte att följa mig på bloglovin, jag följer självklart er också
 
Follow on Bloglovin

Mellofinal 2013

Trots att man kan läsa det överallt och alla förmodligen redan vet det så skriver jag det ändå, Grattis Robin till mellovinsten. Han var inte min favorit i kväll men jag är nöjd så länge inte Sean Banan representerar Sverige. Jag tror det kommer gå bra för honom i stora finalen också. Jag ska hålla tummarna i alla fall.
 

Hemma från Ullared

Jag och mamma kom hem för en liten stund sedan. Vi tog en spontan tripp till Gekås. Tanken var att jag skulle köpa massa påsk grejer till lägenheten eftersom jag knappt har något alls. När vi kom dit så märkte vi dock att det nästan inte fanns några påskgrejer alls, tråkigt. Men jag hittade i alla fall två kycklingar som fick följa med hem, köpte även lite andra grjer som jag är nöjd med. Visar mitt favoritköp i morgon när jag är hemma igen.
 
Det blir en bild i repris eftersom jag inte har min egna dator med mig

Solig Lördag

God morgon
Hoppas att ni har sovit gott i natt, själv har jag sovit strålande. Vaknade upp till ännu en dag med strålande solsken, dock blåser det väldigt kallt ute. Men det faktum att solen är framme gör mig pigg och glad i alla fall.
 
Idag har jag inget speciellt planerat. Ska åka en sväng till mina föräldrar och så får vi se vad vi hittar på. Kanske att vi åker till Ullared en sväng annars blir det bara en heldag ute i solen och busa med hunden, vi får se helt enkelt. Har ni planerat något speciellt idag?
 
 
Glöm inte att följa mig på bloglovin, jag följer självklart er också
 
 
Follow on Bloglovin

9 Mars 2013 - Lördagsinspiration

 
©weheartit
 

Glöm inte att följa mig på bloglovin, jag följer självklart er också
 
Follow on Bloglovin

Försök till bus

 

Lägg gärna till mig på bloglovin, självklart lägger jag till er sedan.

 
Follow on Bloglovin

Hemma från läkare

Kom hem från läkaren för ett tag sedan. Det var som jag misstänkte, jag har drabbats av urinvägsinfektion. Fick tabletter som jag ska äta varje dag i en vecka, förhoppningsvis så släpper det snart.
 
Jag har varit ute med Ludde och Karin en sväng och nu ska jag försöka hämta lite mat, risken finns att jag fastnar på toan istället.
 
 
Lägg gärna till mig på bloglovin, jag lägger självklart till er också
Follow on Bloglovin

Jobbig morgon

Godmorgon
Denna morgon startade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Har varit vaken sedan klockan 5 i morse och haft känningar ifrån urinvägsinfektion. Det är de absolut värsta man kan vara med om, att vara konstant kissenödig och springa på toa hela tiden, det finns inget värre. Ringde till vårdcentralen nyss och jag hoppas att de ringer upp så jag får komma dit snart och får medicin. Hoppas er morgon varit roligare än min.
 
Det får bli ett inlägg utan bild, orkar inte fixa det nu, sorry.

8 Mars 2013 - Fredagsinspiration

Lyxfällan & Fuskbyggarna

Sitter förtillfället och tittar på Lyxfällan och har precis ätit kvällsmat. Denna kväll är räddad eftersom jag först tittar på Lyxfällan och sedan Fuskbyggarna. Idag är älsklingen hemma i sin lägenhet och det är verkligen tomt här. Längtar som tusan till i morgon när jag får träffa honom igen.
 
Googlade efter bilder från Lyxfällan och då kom denna söta bild upp, var tvungen att publicera den.
 
 
Lägg gärna till mig på bloglovin, jag lägger självklart till er också.
 
Follow on Bloglovin

Snyggt eller fult?

Jag har inte varit ett jätte stort fan av denna typ av modell förut men nu är jag helt såld. Det finns jätte många fina inne på MQ.se så jag tycker att ni ska klicka er in och ta en titt. För att göra det enklare för er så visar jag mina favoriter här.
 
499:-
 
499:-

Promenad med Karin

Hallå på er
Hoppas er Torsdag har börjat bra, min har börjat helt okej. Jag har dock sovit dåligt i natt så känner mig ganska slö. Förhoppningsvis försvinner det om en stund när jag och Karin går en lång promenad. Ute är det strålande sol och några plusgrader så det ska bli riktigt skönt med en prommis.
 
Bild från hösten

7 Mars 2013 - Torsdagsinspiration

Onsdag = Efterlyst

God kväll vänner
Nu har jag kommit hem från jobbet och ätit lite kvällsmat. Pojkvännen har gått och lagt sig och jag tittar på Efterlyst. Jobbet har gått bra och likaså butiksbesiktningen, skönt att ha det gjort. När Efterlyst är slut så ska jag göra pojkvännen sällskap och sova men fram tills dess ska jag svara på mina komentarer och ta det lugnt.
 

Jobbdag

Nu är det strax dags för mig att åka till jobbet. Idag är det ett kort pass, 16-20 som står på schemat. Efter jobbet blir det raka vägen hem och pussa på pojkvännen. Det kommer bli riktigt mysigt.
 
På jobbet idag ska jag göra en butiksbesiktning, det ska bli riktigt spännande att få göra det. Det är alltid roligt att få lite nya uppgifter att göra och inte samma gamla vanliga hela tiden.
 
Jag är inte så arg som jag ser ut på bilden. Jag har inte tid att ta en ny.
 
 
 

Tre favoriter från MQ

599:-
 
299:-
 
499:-
 

Gillar alla tre plaggen och funderar på att beställa hem allt, men jag vet inte vilket jag ska börja med. Jeansen är ju galet snygga så kanske blir att beställa dem först.

6 Mars 2013 - Onsdagsinspiration

Solig Tisdag

Hallå på er
Hoppas ni har sovit gott och att er Tisdag har börjat bra. Min började strålande med en promenad i solskenet och en mysig frukost. Ska snart svara på era kommentarer och sedan ta mig en dusch innan jag går ut igen med hunden. Det gäller att ta vara på dessa fina dagar.
 
Sommaren 2012 ♥

5 Mars 2013 - Tisdagsinspiration

Diskning & sminkning

Nu har jag precis tagit hand om all disk i köket, så skönt att det är gjort så jag slipper se allt när jag kommer hem i natt igen. Ska snart gå och fixa mig med smink och grejer och sedan se vad vi har hemma att äta. Känns som det är tomt överallt så det är nog dags att handla snart igen.
 
Jag och pojkvännen kommer inte träffas förrän i natt, när jag kommer hem från jobbet och han ligger och sover. När han slutar jobbet så är jag på väg till mitt jobb. Det är tråkigt eftersom jag skulle behöva pussa på honom lite innan jobbet.
 

4 Mars 2013 - Måndags inspiration

God natt godingar

Blogg.se krånglar fortfarande för mig. Väldigt frustrerande med tanke på att jag har över 40 kommentarer att svara på och jag avskyr när jag inte kan överblicka på min blogg. Vi får helt enkelt hoppas på att det är fixat i morgon så inte kommentarerna blir liggande för länge.
 
Nu tänkte jag fixa lite inspirationsinlägg inför veckan och sedan krypa ner och sova. Hoppas ni sover gott i natt och att ni får en bra dag i morgon.
 
 

3 Mars 2013 - Mysdag på Ikea

Hallå fina ni
Nu har älskingen åkt hem till sig och jag har varit ute med hunden på promenad. Tänkte berätta om våran dag, vi har haft en mysig dag tillsammans med mamma på Ikea. Vi köpte inget speciellt, lite småkraffs och ett sängbord. Super mysigt att gå runt och titta på Ikea och fantisera lite.
 
Jag valde möbler och Henrik byggde ihop dom, perfekt uppdelning
 
Nu krånglar min blogg igen och jag kan inte gå in på en enda blogg.se blogg. Förstår inte varför det ska krångla så sjukt mycket.

2 Mars 2013 - Lördagsinspo

Blogg.se krånglar för mig

Nu kom jag precis hem ifrån Karin. Vi har spelat spel och tittat Vampier Diaries, det vi brukar göra på dagarna. Funderar på att fixa lite kvällsmat nu och mysa i soffan resten utav kvällen. I morgon jobbar jag 6.30-12.30 så kommer sova tidigt ikväll.
 
Dessutom så krånlgar blogg.se för mig så jag kan inte kommentera bloggar, svara på kommentarer eller ens se min egna blogg. Riktigt jobbigt och frustrerande. Får hoppas att det fungerar som det ska i morgon.
 

Fin Fredag

God morgon
Har precis ätit lite frukost och ska snart fixa iordning mig. Ska gå ut på promenad med Karin om en stund och efter det ska vi spela spel och titta på Vampier Diaries.
 
Ute är det strålande sol och flera plusgrader så Mars kunde inte börja på ett bättre sätt. Längtar till i eftermiddag när jag får träffa min goding igen.
 

1 Mars 2013 - Fredagsinspo

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...