Fikamys med mamma

Nu kom jag och Ludde precis in från en lång härlig promenad. Mamma var här en stund och vi fikade och spelade spel, super mysigt.
 
Sitter just nu och funderar på att klicka hem någon ny fin tunika. Jag och pojkvännen är bjudna på kalas om några veckor och då kan det ju vara kul med något nytt att ha på sig.
 
Funderar på att klicka hem denna skönhet

28 Februari 2013

God morgon
Hoppas att ni mår bra idag, jag själv mår strålande. Har tvättid idag så springer mellan tvättstugan och lägenheten, tror det är dags att slänga in en ny maskin snart.
 
Resten utav dagen är jag ledig så har inget speciellt planerat. Plocka lite här hemma och förhoppningsvis gå en promenad med Karin lite senare.
 
Inspo från weheartit. För att jag älskar bilden

Hurra Hurra Hurra!

Idag fyller bloggen 1 år. Det ska firas med kaka och massa mys ♥
 

27 Februari 2013

God morgon
Jag har precis fått i mig lite frukost och varit ute på första promenaden med Ludde. Även idag är det fint väder med strålande sol, så otroligt skönt.
 
Idag har jag inte så mycket planerat. Jag ska jobba 15-20 och före det ska jag hinna diska, städa, gå ut med Ludde och duscha. Förhoppningsvis hinner jag även fixa middag innan jobbet. Det är en vanlig och lugn dag.
 
Min fina orkidé jag fick utav mamma förra veckan

26 Februari 2013 - Sol och glatt humör

Hallå vänner
Idag är jag ledig och ändå gick jag upp strax efter att Henrik åkte till jobbet. Jag och Ludde har varit ute på promenad och jag har ätit lite frukost. Ska snart ta en dusch och fixa iordning mig. Om en stund kommer min fina vän Sara hit och hälsar på, det ska bli riktigt mysigt.
 
Riktigt skönt med sol idag, är riktigt pigg och på ett strålande humör.

24 Februari 2013 - New in

Hallå babes
Förlåt för att bloggen inte uppdaterades något igår. Men jag hade fullt upp hela dagen så glömde helt enkelt bort den. Så blir det ibland. Började dagen med att städa hela lägenheten, det blev en riktig storstädning så nu är det väldigt rent och fräscht överallt. På eftermiddagen kom pojkvännen hit och vi åkte vidare till mina föräldrar där vi åt god mat och umgicks med dom hela kvällen. Super mysigt.
 
Köpte även ett par nya skor i Fredags som jag tänkte visa. Valde mellan röda converse och dessa skor. Älskar mina skor, är riktigt nöjd över att jag valde dessa.
 

Gladiatorerna

Hallå babes
Sitter just nu och myser med Ludde i soffan och slötittat på Gladiatorerna. Henke åkte hem för en stund sedan, så jag är ensam igen. Vi har haft en mysig dag som började med lite Vampier Diaries tittande hos bästa Karin. Efter det så åkte vi till Visko (jag köpte nya skor, visar i morgon) och vi handlade även mat. Dagens middag blev kycklingpaj. 
 
Ska snart gå ut med Ludde och sedan mysa mer i soffan

1 Månad med älskling <3

En månad kanske inte är något att fira direkt, men jag är glad för det ändå.
Det har varit den bästa månaden på väldigt länge och jag är så glad för att
han har orkar stå ut med mig. Jag är så lycklig med honom.
 
Han betyder mest och jag tycker om honom till månen och tillbaka ♥
22/1-13
 

22 Februari 2013

God morgon finisar
Idag vaknade jag tidigt. Redan vid 7 och sedan vid 8 när älskling skulle gå till jobbet. Jag låg dock kvar i sängen och drog mig till för en stund sedan. Var ute med Ludde nyss och har ätit lite frukost. Om en stund ska vi ner och möta Karin för promenad och fika. Mysig Fredag.
 
Förkylningen känns något bättre men den hänger fortfarande i. Är riktigt trött på det nu och jag vill inget hellre än att bli frisk igen.
 

1 månader med min goding

Myseftermiddag i soffan

Hej godingar
Sitter just nu i soffan och tittar på tv. Börjar känna mig väldigt hungrig (första gången sedan i Söndags) så funderar på att gå och värma en fryst pizza.
 
För övrigt så har denna dagen varit lika seg som alla andra denna veckan. Håller på att dö av utråkning här hemma så jag hoppas att älsklingen är hemma i helgen så jag har någon att umgås med.
 
Roar mig med att titta på fina bilder på Weheartit

21 Februari 2013

God morgon
Hoppas ni mår bra idag. Själv mår jag lika dåligt som jag gjort tidigare i veckan. Denna förkylningen är verkligen segdragen och jag avskyr det. Vill bara vara frisk och pigg nu så jag kan jobba och hålla på som vanligt.
 
Men för att vara snäll och lyssna på min kropp så får jag nog stanna hemma från jobbet även i morgon och på Lördag, känns som det kommer behövas. Längtar tills älsklingen kommer hem så jag får pussa och krama på honom.
 
 
Jag vill må så här bra igen!

So true!

Donken middag

Bloggen är lite tråkig just nu, men det beror helt enkelt på att jag är sjuk och det enda jag gör på dagarna är att ligga i soffan och titta på tv och varva det med promenader med hunden.
 
Nu har min pojkvän kommit hem efter jobbet så har fått mysa med honom lite. Han är för tillfället iväg och köper lite hämtmat, sådant man får unna sig när man är sjuk. Idag blir det MC Donalds, mums.
 

19 Februari 2013 - Still sick

God morgon
Hoppas ni mår bra idag. Själv är jag fortfarande jätte förkyld, så jag blir förmodligen hemma från jobbet även i morgon. Riktigt tråkigt men man kan ju inte gärna jobba när man är sjuk heller. Hoppas verkligen att jag blir frisk snart för det är riktigt tråkigt att vara sjuk.
 

Myskväll med godis

Fy vilken tråkig dag detta varit. Har bara suttit i soffan och haft tråkigt hela dagen, bortsett från tre promenader med vovven i ösregn och massa slask. Höjdpunkten på dagen var när pojkvännen kom hem med godis och dricka och mamma kom hit på fika.
 
Nu är älsklingen iväg och spelar match och kommer förhoppningsvis hem snart, tråkigt att sitta helt ensam och titta tv. Hoppas ni sötisar har en roligare dag än vad jag haft.
 
Weheartit

18 Februari 2013 - Sjukling

Heej alla fina!
Anledningen till att uppdateringen har varit värdelös är för att jag har blivit sjuk. Är jätte suvig, ont i huvudet och min hals dödar mig. Började känna av det natten mellan Lördag & Söndag och igår bröt det ut ordentligt. Var helt slut efter jobbet, tur att jag har världens bästa pojkvän som tar hand om mig.
 
Han har lovat mig att köpa halstabletter och godis till mig, snacka om räddare i nöden ♥ Jag har i alla fall varit ute på en lång promenad med Ludde och nu tänkte jag värma på lite mat från igår och titta på serier, mys.
 
Hur mår ni idag? Hoppas ni är piggare än mig

17 Februari 2013

Fredag - sista jobbdagen denna vecka

Nu är det dags för mig att åka till jobbet. Ska förstå gå och lämna av Ludde hos Karin, precis som vanligt. Jobbtiden idag är 15-23, jag har en känsla av att det kommer bli mycket att göra i kväll. Skolan har lov + att det är Fredag. Men skönt med mycket folk för då går tiden fort.
 
Denna helg är jag helt ledig från jobbet, ska bli skönt. Helgen skall spenderas med pojkvännen och vänner. Blir mellomys med Karin i morgon kväll. Ska även hinna tvätta, städa och baka i morgon tänkte jag.
 
Har ni några roliga planer för helgen?

15 Februari 2013

Hallå finisar
Har precis ätit lite sen frukost och ska snart å och ta en dusch tänkte jag. Idag är det äntligen Fredag och jag känner mig så otroligt glad. Har inte någon riktig aning om varför jag är så glad idag men det kryper i kroppen på mig och jag bara skrattar hela tiden. Det är en underbar känsla.
 

Valentines day

God morgon
Jag tror inte någon har missat att det är alla hjärtans dag idag. Jag ska alldeles strax sminka mig och sedan åka till min pojkvän och pussa på honom lite. Förhoppningsvis så blir han frisk snart så vi kan hitta på något skoj i helgen.
 
weheartit

14 Februari 2013 - Thursday Inspo

You are my everything

Nu är det dags att fixa lite middag och sminka sig innan jobbet. Värmer rester från igår så det går ju ganska fort, orkar inte laga ny mat idag igen.
 
I kväll jobbar jag 15-23. Känner mig inte jätte pepp på det nu men kommer jag bara till jobbet så brukar det gå bra. Tiden går oftast fort och idag jobbar jag med en rolig tjej ända fram till 20 så jag ska nog klara mig.
 
Jag och älskling hade kul igår kväll. Ta min bild med en nypa salt, var inte jätte seriös
 
Snyggaste paret i stan, det vet vi redan om ;)

13 Februari 2013

God morgon
Efter att ha sovit ganska dåligt i natt (Henke börjar bli fökyld så han lät endel i natt), så somnade jag om direkt när han åkte till jobbet i morse. Vaknade inte förrän vid 10.30, alltid skönt med sovmorgon men jobbigt när man sover bort halva dagen.
 
Åt nyss en god frukost och har varit ute med Ludde. Och ska snart fixa mig inför jobbet i kväll.

Valentines day

På Torsdag är det Alla hjärtans dag. Börjar känna lite smått panik eftersom jag inte har en aning om vad jag ska köpa till min pojkvän. Även fast han säger att han inte vill ha något så måste han ju få något, det är ju en oskriven regel. Jag får helt enkelt fundera lite till så får vi se vad jag hittar på.
 
Har ni några bra tips på presenter till Alla hjärtans dag? :)

12 Februari 2013

Hallå raringar
Har precis varit ute med vovven på en promenad. Ska snart ta en dusch och fixa mig inför dagen. Det blir jobb även idg men ett väldigt kort pass, 16-19.30. Efter jobbet kommer den bästa hit och myser, längtar galet mycket.
 

Dags att åka och jobba

Nu har jag sminkat mig och fixat håret så nu är det dags för mig att åka till jobbet strax. Ska bara gå till Karin och lämna lilla Ludde innan jag åker. Ska faktiskt bli roligt att åka till jobbet idag, jag känner mig full av energi och hoppas på att dagen blir rolig och går fort.
 
Hoppas ni får en underbar Måndag alla vänner, ta hand om er ♥
 

11 Februari 2013

Heej fina ni
Idag är det Måndag igen. Just nu sitter jag i soffan och ska strax svara på alla era kommentarer. Idag ska jag jobba 15-23 och innan dess tänkte jag gå ut på en promenad till med hunden och även sminka mig lite. Men nu ska jag börja med att gå igenom kommentarerna.
 

Två favoriter från MQ

799:-
 
399:-

New in

Mellomys med bästa Karin

Hallå godingar
Jag har inte bloggat på hela dagen så tänkte att det var dags att berätta om min dag. Jag och mamma åt en jätte god frukost med baguetter och kokt ägg, super mysigt. Sedan åkte vi till Borås och shoppade och fikade, en riktig mor och dotter dag.
 
Nu i kväll har jag varit hos Karin och Christoffer. Vi åt lite pizza och tittade på Vampier Diaries, bästa grannarna har jag. Nu har vi precis tittat på Melodifestivalen ihop och suttit med skämskudde åt alla bidrag, hur tänker Sverige egentligen?
 

Äntligen Fredag

Nu sitter jag i soffan och är mätt och glad. Tittar just nu på Gladiatorerna och väntar på att mamma ska komma hit. Min fina goding ska åka upp till Stockholm i morgon och jobba så jag får försöka klara mig i helgen utan honom. Saknar honom otroligt mycket alla redan.
 
Köpte lite choklad till Fredagsmyset

 

New in

 
799:- på Mq.se

Wantie

499:- på MQ.se

Myskväll med pojkarna

Jag har världens bästa pojkvän. Han erbjöd sig nyss att åka och köpa mat. Det tackar man ju aldrig nej till. Jag själv sitter just nu i soffan och myser med Ludde. Funderar på att tända lite ljus och göra det mysigt tills han kommer tillbaka.
 

5 Februari 2013

Nu har jag och Ludde precis kommit in. Vi har varit ute på en lång promenad med Karin och hennes Ludde. Alltid lika trevligt. Idag gick vi dessutom en extra lång runda så Ludde är helt utslagen just nu.
 
Jag tänkte ta tag i disken och städa lägenheten nu, det behövs verkligen. I eftermiddag ska jag träffa min mamma och sedan ska min goding komma hit. Har en mysig kväll att se fram emot.
 

New in

 
Suddig instagram bild!

4 Februari 2013

Just nu sitter jag i soffan och har svarat på alla kommentarer jag inte orkade med igår kväll. Jag hade 38 kommentarer att svara på så det tog en stund. Har även beställt en ny tröja, blev helt kär i den så var tvungen att klicka hem den, hoppas att den kommer inom en snar framtid så ni får se den också.
 
Nu ska jag ta ett bad och fräscha till mig, ska ju jobba i kväll igen. Ska bli riktigt roligt.
 
pic: weheartit

God natt godingar

Hallå alla fina!
Hoppas att ni har haft en fantastisk helg, det har jag haft! I Fredags så jobbade jag 11-19 och efter det så var jag hos Karin & Christoffer och åt lite mat och umgicks några timmar. Efter det så åkte jag till pojkvännen och har stannat där tills idag. Vi har haft en fantastisk helg ihop och idag var vi bjudna till mina föräldrar på lite fika, super gott.
 
Sitter just nu i min säng och tänkte sova strax. Känns riktigt tomt att inte ha min goding här men det är bara att stå ut. Dags att svara på alla era kommentarer och sedan ladda för en ny härlig vecka!
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...