Vatten är gott och nyttigt!

Sitter just nu och tittar på tv. Dricker även vatten och har ätit lite gurkstavar, lite extra måndags mys. Saknar min älskling men får träffa honom om några dagar igen så jag får stå ut. Ska strax gå och borsta tänderna och göra mig klar för sängen. Kommer bli massa kul updatering i morgon, ser fram emot det alla redan :)
 

Väska från friis & company

Min nuvarande väska från friis & company gick sönder för ett tag sedan. Dragkedjan hoppade loss så just nu går det inte att stänga den. Ganska jobbigt eftersom jag brukar ha ganska mycket grejer i den. Hur som helst så sitter jag just nu och tittar efter en ny väska. Tittar igenom Nellys utbud och jag tror att det blir denna väska. Även den är ifrån friis & company. Vad tycker ni om den?
 

Avkopplande bad

Passar på att ta ett avkopplande bad och rensa tankarna lite. Har endel ärenden i morgon och det är mycket jag tänker fixa nästa vecka. Det kommer bli super och ni kommer självklart få följa min framgång :)

Dags att börja jobba igen

Hallå darlingar :)
 
Sitter just nu och tittar på tv och tar det lugnt. Har haft en super härlig helg med älsklingen och tagit semester från bloggen. Väldigt skönt men nu känner jag att det är dags att komma igång igen.
 
Hoppas att ni också har haft en bra helg underbaringar :)

Älskar hennes tights :)

Första bilden på naglarna

Inte bästa bilden men här ser ni i alla fall lite :)

Nöjd över mina fina naglar

Hallå fina ni
 
Nu har jag precis kommit hem och ätit en snabb lunch. Börjar jobba 14.30 så ska plocka irodning lite här. Fredrick kommer hit senare så vill att det skall vara rent och fint när han kommer.
 
Fixade mina naglar innan också. De blev sjukt snygga, franskt med rosa tipp (visar bild i morgon). Jag är galet nöjd men inte van vid dem än. Får ta det lugnt på jobbet i eftermiddag. Almira är en super duktig tjej och jag ska helt klart fortsätta att gå hos henne.
 
Nästan denna färgen jag har på tipparna, lite mörkare bara :)

Mini-spa kväll

Har en efterlängtad mini-spa dag. Inte haft det på ett tag så kände att det var dags. Sitter i bade med vaniljdoft, djuprengörande ansiktsmask och ska raka benen och alla tjej grejer.

Manikyr tid i morgon

Hej godingar
 
Sitter just nu och slappar efter en heldag på jobbet. 7-17 idag, den tuffaste jobbtiden enligt mig. I morgon väntas jobb på kvällen, ska stänga butiken med Hanna. Blir nog mys.
 
Har äntligen fått en tid hos bästa Almira som ska fixa mina naglar i morgon. Tror att det blir vanlig enkel fransk manikyr med vit tipp. Funderar dock på att ta färgad tipp, vi får se i morgon helt enkelt :) Spännande ska det bli i alla fall.

Jag längtar till vintern

Jag börjar faktiskt längta lite smått till vintern. Mysa i soffan under en filt med te eller varm choklad + tända ljus. Ta varma mysiga bubbelbad med älsklingen och alla stora gosiga stickade tröjor man kan mysa runt i. Fast det jag längtar mest efter är jul & nyårs veckan. Mysigaste tiden på hela året. Sommaren har ju varit värdelös ändå så det kan lika gärna bli vinter.
 
Någon mer som längtar efter vintern och jul?

You are beautiful

Hej mina fina
 
Kom hem från jobbet för en stund sedan och har gått en promenad med Ludde. Ska strax lägga mig och sova men tänkte att jag skulle skriva lite först.
 
Dagen har varit bra idag, jag har varit på bra humör och jobbet har gått helt okej. Känner att jag inte orkar lägga ner energi på personer som inte uppskattar det jag gör. Jag gör så gott jag kan i den hastighet jag behärskar, och om man inte är nöjd med det så får det vara. Jag vet att jag är duktig och det är de viktiga för mig!
 
Så himla sant!

Dags fr en stor förändring

Hej godingar
 

Vet att jag är sämst på att blogga just nu. Men jag har endel personliga problem som gör att jag inte har så sto lust till att blogga. Jag har inte lust med något alls. Behöver en förändring, så jag bokade en klipptid på måndag. Det kommer bli en drastisk förändring känner jag på mig, är så galet trött på mitt långa hemska hår.
 
Tror att det blir något i denna stilen? Inte riktigt bestämt mig än, men kort och uppklippt blir det

Måste fixa naglarna

Hallå godingar
 

Idag har jag jobbat hela dagen på mitt andra jobb. Efter det har jag träffat en vän och städat iordning här hemma. Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan lägga mig tänkte jag. I morgon börjar jag inte förrän 8 så jag kan ta det lugnt.
 
Måste även fixa tid för mina naglar. Är så otroligt sugen på att fixa fransk manikyr eller något. Eller kanske så som på bilden? :)

Dags att rulla emot jobbet strax

Nu är det dags för mig att fixa mig inför jobbkvällen. Är inte det minsta sugen på att jobba idag men jag har tyvärr inget val. Får hoppas att det blir en lugn kväll och att tiden går fort.
 
Osminkad och solen i ögonen ^^ Därav de konstiga bilderna.

God morgon söndag!

God morgon godingar
 
Har varit vaken en stund men inte förmått mig att blogga förrän nu. Ska jobba i kväll och jag känner inte alls för det, dels för att jag inte trivs på jobbet och dels för att jag längtar tillbaka till Borås. Tur att det är söndag så man får dubbelt betalt.
 
Ska strax gå och ta en dusch och fixa mig inför dagen. Ska bara ta tag i mina kommentarer först :)
G

12 Augusti 2012 - Dagens Inspiration

Boxer för 59:-

Det är lite irriterande att inte bildarkivet fungerar. Nu har jag ju dock anledning att leta efter nya bilder till varje inlägg. Nu kan jag inte gömma mig bakom latheten. En blogg blir mycket mera levande med nya bilder så det är ju bra ändå.
 
Sitter just nu och tittar lite på nelly´s hemsida. Är i stort behov utav nya "vanliga" trosor så kollar in deras utbud. De har ganska många boxertrosor med fina motiv och 59:- är ju perfekt. Dessa två är mina favoriter, tror jag ska beställa hem dem.
 

Powerwalkdags!

Nu ska jag springa ut på en powerwalk med min hund. Långt ska vi gå idag hade jag tänkte, härligt. Självklart uppdaterar jag mera när jag kommit tillbaka.
 
Måste ta tag i träningen igen!

Would you wear this?

I know i would!

Hälsat på känd konstnär

Hej godingar
 
Jag är tillbaka och det är så himla roligt. Denna dag har varit fantastiskt bra. Har varit i stan en sväng och kanske kommer byta jobb inom en snar framtid, jag hoppas i alla fall på det. Efter rundan på stan åkte vi till en saknad släkting och beställde en tavla. Han är en känd konstnär nämligen. Alltid roligt att förnya hemmet med värdefulla tavlor.
 
Nu ska jag svara på kommentarer i väntan på att maten blir klar :)

10 Augusti 2012 - Dagens inspiration

Jobbig dag

Hallå godingar
 

Idag har det inte blivit mycket bloggande. Jobbade på mitt andra jobb 7-17 så jag har inte orkat göra något annat. Har även hänt lite tråkiga saker idag, så det är en av anledningarna till att bloggen har fått vila. Ska dock ta tag i mina kommentarer och så tänkte jag.
 

Promenad dags

Nu ska jag gå ut med Ludde. Sedan skall jag fixa massa inlägg till i morgon och försöka sova tidigt, det behövs.

Rumble

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma från stan

Hallå godingar
 

Kom hem ifrån stan för en stund sedan. Sitter just nu hemma hos mamma men ska strax åka hem till mig. Vi har haft en fantastisk dag trots att det regnade hela tiden. Köpte äntligen bootsen som jag visat här några gånger och jag är så himla nöjd. J.C är bästa märket.
 
Visar bild på skorna och klockan jag köpte hemma sedan, måste packa ihop alla mina grejer nu. Det får bli ett bildlöst inlägg, datorn strular!

Dags att åka till stan

Hej godingar
 
Nu är det dags att åka till stan med min fina vän. Har precis fixat klart mig och ska ge mig iväg. Vet inte hur mycket bloggande det blir idag men skall göra mitt bästa för att underhålla er ifrån mobilen.
 

Bort med allt negativt!

Att göra sig av med dåliga människor är så underbart! Har sagt upp kontakten med en person som får mig att må som dåligast men samtidigt får han mig att må så bra. Det är en väldigt jobbig känsla. Jag har dock kommit på att det positiva känslorna inte väger upp de negativa och jag känner att det inte är värt att slösa min energi på honom, jag är värd så mycket bättre!
 

Jack tips

Sitter just nu och kika på My lovebasket. Lade till några nya jackor, bland annat denna fina från Vero Moda. Finns ju så klart att köpa på nelly och kostar endast 450:-. Tycker den är ruskigt fin och kommer kanske beställa denna längre fram i höst, har inte riktigt bestämt mig än.
 
Följ mig på Mylovebasket för att ta del av mina tips!
 
Vero Moda - Scone Short Jacket hos Mylovebasket

Kalas för bror

Hallå godingar
 
Nu har Markus och Linnéa åkt igen. Vi har firat min bror som fyller år idag därav den dåliga bloggningen. Nu sitter jag och tar igen lite jobb och ska snart gå och duscha. Mamma har tagit ut Ludde på promenad så det behöver jag inte fundera på, härligt.
 
I morgon skall vi åka till Borås med en vän. Vi ska bland annat till veterinären och kolla upp Luddes ögon igen, hoppas att det fortsätter vara lika bra. Ni får hålla tummarna för oss :)
 
Denna goda tårta kalasade vi på (känner dock av laktosen redan)

Romantiska maxiklänningar

I vanliga fall är jag inte så förtjust i långklänningar men dessa föll jag för direkt. Så sockersöta och perfekt att bära på ett bröllop eller liknande. De finns på Nelly och kostar 599:-/st.
 

Grattis bästa bror

Idag fyller mina fina bror 21 år, det är helt galet! Älskar dig♥

7 Augusti 2012 - Dagens Inspiration

God natt raringar

Nu är det dags att sova. I morgon skall jag jobba på mitt andra jobb 8-16, så jag ska sova nu så jag är någorlunda pigg i morgon. God natt på er fina människor, hoppas att ni sover gott i natt.
 

Dagens powerwalk

Nu ska jag byta om och ge mig ut på spring-/powerwalk runda i regnet. Jag tänker inte låta ösregnet stoppa mig. Får se om sällskapet följer med eller om hon stannar inne idag. Jag tänker i alla fall dra på mig en keps och ge mig ut. Känslan efteråt är ju så härlig.
 
Nu ska här brännas kalorier, härligt!

Uppdaterad Lovebasket

Har skaffat Lovebasket. Japp jag föll för grupptrycket tillslut. Har varit lite skeptisk till detta men det skadar ju inte att ha en. Får se hur ofta jag uppdaterar den. Lade precis till några fina stickade tröjor så ni kan ju kolla in dom.
 
Letar efter billiga alternativ för er skull, alla är ju inte miljonärer
 
kollage1

Regnet öser ner idag

Hej godingar
 
Sitter just nu och tar det vilar lite. Har varit igång hela dagen därav den uteblivna bloggningen. Jobbade först på mitt andra jobb 8-14 och efter det tog jag en sväng till landet. Är för övrigt där nu också. Har även varit ute på en blöt promenad med Ludde, ska ta en längre powerwalk lite senare tänkte jag.
 
Nu ska jag fixa inlägg till i morgon och kolla igenom mailen

Duktig tjej

Nu har jag precis kommit hem. Vi var ute på en spring/powerwalk runda runt byn där mamma & pappa bor. Det tog lite mer än en timma och jag sprang större delen utav vägen, är sjukt stolt över mig själv. Nu är jag galet trött så ska snart hoppa in i duschen och ha en "mini-spa" kväll. Det är jag förtjänt av.
 

Jackan är beställd

Sådär nu är min nya jacka beställd. För att dra ut på spänningen lite för er del så kommer jag inte berätta vilken utav jackorna nedan jag beställde. Men tack för alla era kommentarer och åsikter ändå, super kul. Jackan borde vara min inom 3 dagar.
 
Ska strax göra mig irodning och gå en lång powerwalk runt byn med trevligt sällskap. Ser fram emot det hoppas bara att det inte börjar regna.
 

Hjälp mig välja

Kan inte bestämma vilken jacka jag vill ha, hjälp mig välja
 

Super frukost

Hej godingar
 
Dagen har börjar super bra. Kom ner till ett dukat bord med massa gott till frukost, åt tills jag höll på att spricka. Håller just nu på att smsa en kompis som jag eventuellt ska träffa lite senare för en fika och en mysstund. Vi får se vad vi hittar på. Nu ska jag börja fixa iordning här, har endel att göra idag förutom bloggen. Men jag klagar inte, jag älskar det!
 
Det är tur att redbull finns annars hade det varit tufft att orka allt
 

5 Augusti 2012 - Dagens inspiration

Grattis sötisar

Idag firar min fina bror och hans fantastiska flickvän 3,5 år. Stort grattis till er♥

Smile girl!

Börjar bli trött på alla buggar i Blogg.se´s nya design. Det går ju inte en dag utan att den där hemska kon rymmer! Jag har alltid bloggat här på blogg.se och jag gillar det super mycket men nu börjar det gå mig på nerverna. Funderar starkt på att byta portal till någon annan, någon som har förslag på bra bloggportal?
 
Utöver detta så har dagen varit jätte bra. Jag har spenderat eftermiddagen hos en vän. Vi åt god mat och pratade, super trevligt. Snart är det dags för den dagliga springturen på ca 4 km, har längtat hela dagen så det ska bli riktigt härligt. Ska bara vänta på att mitt springsällskap hör av sig :)
 

Hemma hos Fredrick

Redbull ger dig viingar

Hej mina fina!
 

Kom precis hem ifrån stan. Skulle egentligen träffat Fredrick idag men han var på krogen igår så han sover väll hela denna dagen skulle jag tro. Får se om det blir en sväng dit i morgon istället, saknar honom. 
 
Anyways så var jag på apoteket och sedan handlade jag lite gott till ikväll. Ni får se vad jag köpte senare. Pratade även med Sabina & Emilia, härliga tjejer :) Nu ska jag plocka iordning här och sedan gå ut med hunden på en lång promenad.
 
Jag är bara lite beroende
 

Beautiful morning

God morgon
 

Har varit vaken en stund nu. Morgon promenaden är avklarad och jag har ätit frukost. Ska strax börja fixa mig inför dagens äventyr. Får se vad jag hittar på idag eftersom Fredrick var ute igår. Vi träffas nog en annan dag istället.
 
Hur som helst så ska jag ta tag i dagen nu. Kommer uppdatera er med massa kul idag så håll utkik!

4 Augusti 2012

Born to be alive

Hallå godingar
 
Har kommit hem för en liten stund sedan. Varit ute och gått på en lång promenad också. Ska försöka sova alldeles strax för i morgon ska jag nog träffa Fredrick och hitta på något. Får hoppas att vädret är bra så vi slipper vara inne.
 
Ska fixa några inlägg till i morgon, gött att ha dom färdiga för publicering

G-star raw

Hallå godingar
 
Sitter just nu med några vänner och fikar. Tänkte att jag skulle passa på att visa er ett par stövlar jag funderar på att beställa hem nu till hösten och vintern. Märket är G-star raw och de kostar 1429:-.
 
Jag har nyligen upptäkt en ny sida på nätet där de säljer massa märkeskläder till reapriser. Bland annat så har de Jeffrey Campbell, G-star, Replay & Diesel. Oftast till lite billigare priser. Här har ni länk till sidan.
 

Infinite fashion

Hallå fina ni
 
På förmiddagen idag tog jag semester ifrån bloggen. Jag har myst med Ludde och varit ute större delen utav förmiddagen. Verkligen dags att passa på i det fina vädret, nu ska jag snart fixa mig och åka iväg på fikamys med några vänner. Ska fixa några inlägg åt er först :)
 

3 Augusti 2012 - Dagens inspiration

Stressymptom & laktos

Hejsan godingar
 
Denna dag blev inte som jag hade tänkt mig. Fick akut ont i min mage så jag ringde min privata läkare. Förmodligen så har jag laktos överkänslighet och någon form utav stressyndrom. Inte riktigt vad jag behöver just nu. Det är dock inte så konstigt, jobb på fulltid, blogg på fulltid, hund, vänner & familj skall hinnas med, även lite egentid ibland.
 
Nu ska jag leta upp lite kläder att klicka hem. Tröstshopping är bäst!

Rumble by Jeffrey Campbell

1549:-

So true

Mysig powerwalk på landet

Hejsan
 
Kvällen här på landet har varit fantastisk. Jag och mamma tog med oss Ludde och gick på en powerwalk, den blev längre än vad vi hade tänkt oss och vi var ute i ca 1h 30min. Ruskigt skönt var det. Nu har jag precis duschat och tänkte försöka sova strax. Tänkte fixa några inlägg till i morgon så att inte bloggen står helt still när jag jobbar. Blir lite klädtips hade jag tänkt, så håll utkik i morgon!
 
God natt mina fina

Framme hos föräldrarna

Hejsan
 
Nu har jag precis landat hemma hos mina föräldrar på landet. Planen är den att jag skall stanna här i en vecka. Ludde ska nämligen ha ögondroppar tre ggr/dag och det fixar inte jag ensam. Skönt med lite hjälp då. Vi ska tillbaka till vetrinären nästa Onsdag, förhoppningsvis så är det bra i ögonen då. De trodde att det kan vara stopp i tårkanalen så att det svämmar över i ögonen. Hoppas verkligen att dropparna löser upp det så jag slipper gå vidare med det.
 
Måste nog packa upp mina grejer nu, är en del att ha med sig

1 Augusti 2012

God morgon godingar
 
Har precis gått min morgonpromenad och ätit lite frukost. Blev bara en smörgås och en redbull. Känner mig lite slö så hoppas att jag får extra energi för att klara denna dag också.
 
Planerna för dagen är en tripp till stan. Kolla affärer, luncha och hinna med ett besök hos veterinären. En ren rutingrej vi ska kolla upp men skönt att ha det gjort. Tänkte även att jag skulle in på Kicks och köpa nytt smink, det behövs alltid.
 
Räddaren i nöden en tröttsam dag
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...