31 Januari 2013

Hej godingar
Kom in från promenaden med Ludde för en liten stund sedan. Ska snart gå och fixa lite middag och sminka mig innan jobbet i kväll. Det blir 15-23 i kväll. Just idag är en sådan dag då jag inte alls känner för att jobba.
 
Är så otroligt sugen på att åka iväg på en resa. Längtar efter sol och värme mer än någonsin
 

30 Januari 2013

Heej vänner
Jag och Ludde kom precis in. Vi har varit ute i över en timma med Karin och andra Ludde. Vi trotsade blåsten och gick en rejäl runda. Det är alltid skönt att komma ut på långpromenad när man slipper gå själv.
 
Nu ligger Ludde och sover så jag tänkte börja med maten. Blir enkel mat idag som jag äter på jobbet i kväll. Förhoppningsvis kommer hjärtat hit en snabbis vid 15 så jag får pussa på honom lite innan jag åker till jobbet. Hoppas det i alla fall! ♥
 

Love

Nu har jag precis ätit en god kvällsmat och tittat på The bing bang theory. Funderar på att ta ett härligt bad innan jag lägger mig. Blir en tidig kväll idag eftersom jag ska lämna in min bil klockan 7 i morgon bitti, inte alls sugen på det. Men den måste ju lagas någon gång.
 
Saknar min goding super mycket
 

Ny ljuslykta

Hallå på er
I morse vaknade jag innan klockan ringde. Ludde hörde en annan hund skälla ute så han väckte mig också. Somnade dock om och vaknade strax efter 9. Morgonen började med en nyttig frukost och sedan var det bara att börja tvätta. Har tvättat två fulla maskiner och nu är två nya igång. Ska snart gå ner igen och se om de är klara.
 
Igår efter jobbet åkte jag med mamma till en blomsteraffär här i närheten. Köpte bland annat två nya blommor till köket. Passade samtidigt på att köpa en ny lykta att ha på min ena byrå, precis en sådan jag letat efter. Blev så glad när jag äntligen hittade en.
 
Min fina ljuslykta & murgröna

God natt fina Måndag

Nu är jag redo för natten. Har tvättat bort mitt smink och borstat mina tänder. Ludde har krupit in i sin transportbur (han sover alltid i den om nätterna), det enda som saknas är kärleken.
 
I morgon är jag ledig och jag hoppas på att hinna med mycket under dagen. Klockan ringer vid 8, får se om jag orkar upp då. Måste städa, tvätta mellan 10-14 och jag har även Vampire Diaries tittande med Karin inplanerat. En fullspäckad dag med andra ord. Får se hur mycket utav det jag hinner med.
 
God natt

Sugen på ny kofta

Hallå mina fina!
Nu är jag ensam hemma. Mamma var här för en stund sedan och fikade med mig, super mysigt. Sitter just nu och tittar på 112 på liv och död, funderar på att hämta lite kvällsmat. Är ganska trött efter dagens jobb så ska bara mysa med vovven.
 
Är sugen på att köpa en ny fin tröja så jag ska nog sätta mig och leta efter något fint att klicka hem. Var jätte längesedan jag köpte kläder.
 
Denna funderar jag på att klicka hem, kostar strax under 300:-
 

Myseftermiddag med Karin

Har haft en mysig eftermiddag med min fina granne Karin och hennes sambo. Det började med att vi gick en promenad med Ludde och pratade (som vanligt). Sedan bjöd dom in mig på kaffe och semla som Coffe gjort, super gott! Efter fikat satte vi oss i soffan och tittade på några avsnitt av Vampire Diaries och bara myste.
 
Nu kom jag och hjärtat kommit hem och tittar på Full frys, mysigt som vanligt ♥

Myshelg med min favorit

Hallå fina ni
Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra helg. Min helg har varit fantastisk, har ju umgåtts med min fina pojkvän. Igår så jobbade jag på förmiddagen och på kvällen var vi bjudna till hans föräldrfar på middag. Det var riktigt mysigt och super god mat. En toppen kväll helt enkelt.
 
Idag har vi tagit sovmorgon, vi somnade vid 4 i morse så tycker att vi var värda det. Nu har hjärtat åkt till bowlinghallen och jag ska snart gå en lång promenad med Ludde och Karin.
 

26 Januari 2013

Sitter just nu i soffan under min mysiga filt och tittar på tv. Kom hem från jobbet för en stund sedan och har ätit lite och betalat mina räkningar. Ska alldeles strax ta tag i disken och sedan ska jag sminka mig. Om en stund ska jag åka och hämta min hund, längtar otroligt mycket!
 

Myskväll och magvärk

Nu är jag helt ensam här hemma. Ludde är hos mamma och pappa och pojkvännen har åkt hem. Känner inte alls för att sova ensam i natt, hade behöv hans närhet. Men vi träffas ju i morgon igen så får försöka stå ut tills dess.
 
Börjar känna av en obehaglig värk i magen så ska lägga mig nu och förhoppningsvis bli av med den. Börjar jobba 7 i morgon bitti så måste gå upp vid 5, inte så lockande på en Lördag. Tur att jag har en mysig eftermiddag att se fram emot :)
 
Bildbrist!

Underbara sol!

Nu har jag precis haft Karin här på fika och snart ska jag åka iväg till jobbet. Känner mig förvånansvärt pigg och glad idag. Kan nog ha att göra med att det är soligt och fint väder ute, för en gångs skull. Hoppas det är lika fint väder i morgon när jag är ledig (har dock en massa saker att göra).
 

24 Januari 2013

God morgon
Siter just nu och tittar på Desperate Housewifes och ska snart gå ut med Ludde på en kort kall promenad. Får bli många korta promenader idag eftersom det är -17° ute, inte alls behagligt att gå långt då.
 
Måste diska och plocka iordning här också. Vid 13 kommer Karin hit och fikar lite och sedan ska jag åka till jobbet vid 15. Blir super kort pass idag så det är skönt.
 
Fick med massor med tulpaner ifrån jobbet igår, älskar tulpaner

23 Januari 2013

Nu har jag och Ludde precis kommit in igen. Vi har varit ute på en promenad med fina Karin i 45 minuter. Det var ruskigt kallt men ändå mysigt. Nu ska jag snart fixa mig lite och sedan lämna Ludde hos Karin. Idag är det monsterpasset 14-23 som står på schemat, dock börjar vi med möte 14-15.30, ganska skönt.
 

God natt

Det känns riktigt skönt att krypa ner i sängen efter en mysig kväll. Hade dock gärna stannat uppe några timmar till men om jag ska orka med monsterpasset 14-23 i morgon så gäller det att jag sover ordentligt.
 
Min kväll har spenderats här hemma med den finaste. Vi har tittat på tv och skrattat massor (som vi alltid gör). Det är så himla härligt att en människa kan få en att må så bra och skratta konstant. Det är en underbar känsla och jag hoppas att den aldrig försvinner.
 
Na

Myspromenad med vovvis

Jag och Ludde kom precis in från en lång men mysig promenad. Vi har varit ute i ca en timma och promenerat, det var väldigt uppfriskande och inte alls så kallt som jag trodde.
 
Nu ska jag ta en dusch och ta på mig andra kläder och sedan plocka lite i lägenheten. Ska bli skönt med lite sällskap sedan för det är minsann inte roligt att sitta helt ensam.
 
Desutom så saknar jag mitt långa hår

22 Januari 2013

God morgon
Har precis varit ute med Ludde och även ätit lite frukost. Ska snart gå en lång promenad med honom innan jag tar en dusch. Min pappa var här nyss och hämtade min bil (den ska äntligen bli tvättad).
 
I eftermiddag hoppas jag på att min fina granne kommer hit på lite fika, beroende på hur hon känner sig och så. Efter fyra kommer min goding hit också så denna dag kan inte bli annat än perfekt!
 
Fina pomeranians på weheartit

Stickade tröjor

Alla tröjorna finns hos Zalando :)
 
 
 
 

21 Januari 2013

Nu är det snart dags att börja fixa inför jobbet. Jobbar 17-23 idag, och i morgon är jag ledig ska bli så otroligt skönt. Ludde ligger och tuggar på en dentastix och jag fikar med lite kakor, borde egentligen ta en kopp kaffe så jag piggnar till lite men orkar inte fixa till den. Jobbar ju bara 6 timmar så det ska nog gå bra ändå.
 
Random bild från weheartit
 
 

Lugn Söndag

Hallå finaste ni
Kom hem för en stund sedan och har tagit tag i disken och plockat iordning lite. Sitter just nu och tittar på tv och väntar på en fin vän som ska komma hit sedan.
 
Har haft en mysig dag hos mina föräldrar. Har varit ute och sprungit massor med Ludde och bara myst med mamma. Underbart ♥
 

Dirty Dancing

Kom hem till mamma och pappa för en stund sedan. Denna dag har spenderats på jobbet 6.30-12.30. Sedan var det hem och duscha och fixa mig och sedan åkte jag iväg och träffade en killkompis. Vi har haft en super mysig kväll och jag åkte inte därifrån förrän vin 21. Ludde var lagom rastlös.
 
Har tittar en stund på Dirty Dancing, underbar film ♥

Mellanlandar hemma

Hallå godingar!
Sitter just nu hemma och bara vilar. Är så sjukt trött efter denna jobbdag. Sov ca tre timmar i natt och har nu jobbat i sex timmar. Ska snart hoppa in i en varm dusch och fixa i ordning mig. Senare ska jag träffa en killkompis, ska bli riktigt kul.
 

Han är inte värd mina tårar!

Tidigare i kväll fick jag reda på en tråkig grej utav en kille som jag tycker väldigt mycket om. Efter att ha ventilerat mina tankar med några vänner så känns det otroligt mycket bättre. Det är precis som dom säger, han är inte värd mina tårar. Jag är värd så otroligt mycket bättre än honom. Jag är värd någon som är ärlig mot mig och inte behandlar mig så här illa.
 
Klockan börjar bli mycket så ska strax tvätta bort sminket och krypa ner i sängen jämte min lilla vovve. I morgon ringer klockan vid halv fem så det är verkligen dags att krypa ner nu. Lovar mer inlägg i morgon eftermiddag, slutar jobbet 12.30 och är helt ledig på Söndag, lovely!
 

Mysmorgon med vovvis

Hallå finaste ni
Kom in för en stund sedan med Ludde. Vi har ätit lite frukost och jag har klippt och format hans tassar. Pälsen på hans framtassar växer som ogräs så passade på att klippa ner dem nu.
 
Ska snart sminka mig oc fixa håret inför ännu en jobbkväll. Tänkte jag skulle hinna fixa det innan klockan 13 för då blir det nog en promenad med Karin. Skönt att Ludde är nyrastad eftersom han skall vara ensam några timmar medan jag jobbar :)
 

Pomeranians i Härliga Hund

Hallå finisar!
Kom hem från jobbet för en stund sedan. Har varit ute med Ludde och ätit lite kvällsmat. Sitter just nu och skypar med bästa Dominic och tittar på Last Resort på tv.
 
Funderar på att gå en promenad och slänga skräp innan jag lägger mig. Väntar även på min bror som ska komma och sova här i natt, mysigt. Var sjukt längesedan jag träffade honom.
 
Köpte den sötaste tidningen idag. Stod dock knappt inget om pomeranians i tidningen så blev väldigt
besviken. Framsidan är dock väldigt söt ♥
 

New nails!

Hallå godingar!
Kom precis hem från Sandra som fixat mina naglar. Riktigt skönt att äntligen ha fina naglar igen, men är fortfarande ovan så det tar ett tag innan man kan göra allt som vanligt.
 
Snart ska jag gå ut på en lång promenad med Ludde tänkte jag. Ska höra om Karin vill följa med, blir myket roligare då.
 
Så här ser naglarna ut, bilden är lånad från Sandras facebook
 

Problem hos comhem

Precis innan jag skulle ta mig ett bad så märker jag att tvn lägger av och blir helt blå på skärmen. Frågar om Karins tv också strejkar och då visar det sig att dom är utan tv, telefoni och internet. Det är precis likadant som förra gången comhem krånglade i December. Men det är sånt som händer, får hoppas att det ordnar upp sig snart.
 
Har precis kommit upp ur badet och ska snart gå ut och möta Karin för en promenad. Lika bra att röra på sig medan det krånglar, finns ju inget annat att hitta på ändå. Börjar känna mig trött så efter promenaden blir det nog sova så jag orkar upp i morgon. Dessutom funderar jag och mamma på att åka tillbaka till Rhodos! ♥
 

 

Inspiration inför i morgon

Hallå alla fina!
Kom nyss hem från Ullared. Köpte inget speciellt men bytte gardinerna i alla fall. Blev helt vita till vardagsrummet, fräscht och fint.
 
Bokade även en tid för att fixa mina naglar, redan i morgon klockan 9. Kommer bli så skönt att få dom fräscha och fina igen. Kan dock inte bestämma vad jag ska ha för färg på tipparna. Ska jag ha vanliga vita eller någon tuff färg?
 
Nagel inspiration från weheartit

Dags för kvällspromenad

Hej :)
Nu har jag kommit hem från jobbet och fått i mig lite mat. Ska snart gå ut på en promenad med Ludde och lyssna på radio. Känner att jag behöver röra på mig så det blir en lång promenad.
 
I morgon är jag ledig så då ska jag och pappa åka till Ullared och kolla lite. Jag måste bland annat byta gardinerna jag köpte förra gången jag var där. De passade inte till mina fönster, så typiskt!
 
Inspiration från weheartit

Mysig förmiddag med min vän!

Hej godingar
Det är verkligen dåligt med uppdatering här just nu. Ber så hemskt mycket om ursäkt, men jag har så mycket annat att sysselsätta mig med på dagarna så bloggen får helt enkelt vila lite :)
 
Denna Tisdag började med en promenad med bästa Karin och våra vovvar! Under natten har det snöat så det var alldeles vitt och mysigt. Vi gick en lång promenad och sedan fick Ludde & Ludde springa lösa i rasthagen. Vi var ute i ca en timma, efter promenaden blev det kaffe och kakor hemma hos mig. Kunde inte startat denna dag på bättre sätt :)
 
Nu är det dags att röra sig mot jobbet för ett kort pass!

Dags att dra sig mot jobbet

Arkivbild

14 Januari 2013

God morgon godingar
Igår kväll blev det ingen uppdatering eftersom jag var så himla trött efter jobbet. Var hemma strax efter 00 i natt. Även idag är det jobb som gäller 15-23, sista långa passet på ett tag så det är bara att kämpa på. Resten utav veckan blir lugn och skön :)
 
Igår eftermiddag så kom världens finaste Emil till jobbet och överraskade mig. Har inte sett honom på så många år så blev helt varm när jag fick se honom. En av de finaste killarna jag känner. Längtar verkligen till på Lördag då han kommer hit och hälsar på mig, ska bli riktigt mysigt :)
 
Dags att ta fram något att äta och sminka sig lite
©weheartit

13 Januari 2013

God morgon babes!
Jag har haft en underbart mysig kväll och natt. Igår när jag kom hem från jobbet så kom bästa Alexander hit, och stannade till för en liten stund sedan. Jag är ju tyvärr tvungen att jobba i kväll så han bestämde sig för att åka hem direkt. Förhoppningsvis ses vi snart igen :)
 
Jag har precis ätit lite frukost och ska snart sminka mig och fixa mig inför jobbet. Måste ta tag i disken med, berget växer hela tiden.
 

Jobbdag 6/9 väntar

Nu är det snart dags för mig att åka mot jobbet. Ska jobba mitt sjätte pass utav nio i rad. Varav tre stängningspass på raken. Visst är det skönt när lönen kommer och kul att jobba såpass mycket men nio dagar i rad är lite segt. Hade likadant i December och minns hur otroligt trött i huvudet jag var efter sista passet. Som tur är jobbar jag ju kväll varje dag så jag får åtminstonde sovmorgon :) Man får vara glad för det lilla.
 
Tog några nya bilder tidigare som blev katastrofalt fula. Jag tycker att mina sneaste bilder har varit helt okej för att var på mig men dessa blev hemska. Idag är ingen bra dag för att ta kort.
 

12 Januari 2013

God morgon
Har nyss ätit lite yoghurt och svarat på era kommentarer. Är så otroligt glad att just jag har så fina vänner som kommenterar varje dag. Ni ä guld värda allihop och jag älskar er ♥
 
Dagens planer består utav jobb 15-23. Ska därför gå och ta en dusch alldeles strax och sedan plocka iordning här hemma och även diska lite. Köket är en enda röra och jag avskyr att ha det stökigt. Saknar min lilla korv som är hos mamma & pappa över helgen, men samtidigt skönt att slippa behöva springa ut med honom flera gånger. Får massa mer tid för mig själv :)
 
Hoppas ni får en fantastisk Lördag, ta hand om er

The cabel guy

Sitter just nu och tittar på en rolig film på tv. Filmen heter The cabel guy och bästa Jim Carrey är med i den. Bästa skådisen enligt med. Tänkte först ta ett bad nu men vill så gärna se klart filmen så får duscha i morgon istället ;)
 
Har ni sett denna filmen?
 

Lycklig tjej

Mitt under min sminkningsprocess så ringer telefonen. Tydligen så behövs jag på jobbet både i morgon och på Söndag. Jag har inget emot att jobba och blir alltid lika glad när dom ringer men när jag man har planerat helgen och tror att man ska vara ledig så är det faktiskt lite surt när dom ringer. Men jag tackade självklart ja, får ju massa med pengar för det :)
 
Nu har jag i alla fall sminkat mig och fixat håret så nu är jag redo för fyra timmars passet. Resten utav kvällen är oplanerad men kanske kommer en kompis förbi senare, annars får jag höra vad Karin gör ;) Har ju en flaska vin i kylskåpet :)
 

11 Januari 2013

Just nu sitter jag och tittar på tv och har ätit lite. Planen var att jag skulle gå en lång promenad med Karin idag men det fick vi ändra på, ska snart gå en promenad med Ludde och fixa mig inför jobbet i eftermiddag :) Jobbar 15-19 ett lagom pass.
 
I eftermiddag kommer mamma hit och hämtar Ludde (vi ska umgås med dom i helgen). Det underlättar för mig i kväll eftersom jag kan åka direkt till dom och slipper köra omväg :)
 
På bilden sitter min Ludde & en annan Ludde och spanar ut genom fönstret.
Lånade bilden från Karins facebook.

Myskväll framför tvn

Nu börjar jag känna av hur trött jag är. Sitter just nu i soffan och tittar på en ny serie som går på 3an, några människor som är på en u-båt, fattar typ inget men det verkar spännande i alla fall. Helt klart värd att titta på i alla fall :)
 
I morgon ska jag träffa Karin för en promenad och sedan ska jag jobba några timmar, helt okej Fredag :) Ska bli skönt att vara ledig hela helgen, underbart!
 

Orange tröja

Jag älskar färgen på min tröja, knallorange!
 
 

10 Januari 2013 - Vad hände igår?

God morgon fina läsare
Tänkte berätta lite vad som hände igår. Hade ingen tid alls att blogga igår och det har sina orsaker. När jag åkte hem från jobbet i Tisdags så var det någon eller några som kastade sten på min bil så jag fick en jätte stor buckla i min bil. Så igår spenderade jag dagen på polisstationen, verkstaden och sedan jobbade jag. 
 
Efter jobbet när jag hämtade Ludde hos Karin så stannade jag kvar och drack lite kaffe och pratade, så otroligt mysigt :) det är så otroligt skönt att ha så trevliga grannar att umgås med :)
 
Så här fin är bucklan i min bil :/

8 Januari 2013 - Underbar morgon

God morgon vackra ni!
Har startat dagen på det bästa sättet som finns. Tog sovmorgon till 9.30 sedan gick jag upp och tog en lång uppfriskande promenad med vovven och pratade lite med mamma i telefon. Nu har jag precis ätit frukost och ska snart sminka mig och fixa håret inför en lång jobbkväll. Eftersom jag jobbar 14-23 så blir det inte mycket bloggning idag, men ska fixa ett inlägg som kommer upp i kväll :)
 
Ludde ska spendera sin kväll hos finaste Karin. Kan kommer få leka massor med andra Ludde och det är han verkligen värd. Kul för honom att ha någon att busa med på dagarna :)
 

Ditt leende är det finaste jag vet

Snart är det dags för mig att åka mot jobbet. Ska borsta tänderna en sista gång och ställa in disken som jag diskade tidigare. Eftersom jag var sjuk i Lördags så har jag inte jobbat sedan i Fredags, så det ska bli riktigt skönt att komma tillbaka idag + att kvällspassen är mina favoriter :)
 
Ludde ska vara hos Karin både idag och i morgon. I morgon kommer hon även börja passa en annan hund, vilket resulterar i att Ludde kommer ha en lite lekkompis varje dag, så himla roligt. Han kommer vara så glad och mysig när han är där, ser verkligen fram emot det.
 
 

Klockdilemma

Dessa två klockor finns på Ur & Penn, jag ska köpa en utav dem men kan
inte bestämma vilken jag ska ha. Visst är de fina?!
 
 

7 Januari 2012 - Inspiration

We♥it

Two and a half men

Pink shirt

Denna fina tröja finns här och kostar 129:-
 

6 Januari 2012 - Inpiration

We♥it

Sista promenaden med vovvis

Nu är det dags att ta med mig Ludde ut på sista kvällsrundan. Blir en kort runda och sedan ska vi krypa ner i sängen och sova. 
God natt söta ni!

Gekås shopping

 

Breakfastclub

God morgon fina ni
Denna dag har inte börjat på topp. Har världens mensvärk, vilket inte alls är roligt. Kommer inte gå till jobbet idag utan ska bara ligga hemma och kurera mig hela dagen. Det finns inget värre än att ha mensvärk.
 
Har i alla fall varit ute och gått en lång promenad med Ludde och ätit en minifrukost bestående av ett glas mjölk, en banan och ipren.
 

Ny lammullsfilt

Hej finaste ni
Denna dag har spenderats med min mamma på Gekås. Var riktigt mysigt och vi hittade endel fina saker både jag och hon. Köpte bland annat gardiner och lampskärmar, kommer ta bild på det i morgon sedan ska det sättas upp på Söndag tänkte jag. Ser fram emot det riktigt mycket.
 
Köpte även en urmysig lammullsfilt. Ludde älskar den och han har redan somnat på den, gullfis♥

Godnatt från trött tjej

Godkväll fina
Har precis kommit hem från jobbet och hämtat lilla Ludde. Han ligger tätt intill mig och sover, han har saknat mig den lilla korven. Jobbdagen har bara rusat förbi, stängde med Rebecca idag. I morgon är jag ledig som jag skrev tidigare så då bär det av till Ullared, ska bli riktigt roligt.
 
Som ni ser på bilder är jag ganska trött. Ska borsta tänderna och tvätta bort sminket sedan blir det att sova. Vill inte vakna för sent i morgon :) God natt raringar!

New pics

Hallå godingar
Nu har jag precis ätit middag och diskat lite smått. Ska snart ta på mig kläder och vandra iväg till Karin, hon ska ju passa min lilla plutt medan jag jobbar kväll. I morgon är jag ledig vilket ska bli väldigt skönt, då ska jag och min kära mamma åka till Gekås och shoppa lite. Lycka!
 
Det var ett tag sedan som jag tog nya bilder på mig själv sist, så jag passade på att ta tre nya innan. Tänkte att ni skulle få se dem här. 
 

3 Januari 2012 - Dagens Inspiration!

Weheartit

2 timmars powernap

Jag gick och la mig i sängen för ca 2 timmar sedan, tänkte vila och mysa lite med Ludde. Självklart slutade det med att jag somnade och vaknade för ca 1o minuter sedan. Skönt var det men jag är fortfarande jätte trött, galet.
 
Ska titta på Greys repris nu och sedan fixa lite kvällsmat. I kväll blir det en promenad med Karin och sedan ska jag titta på Stefan och Krister, mysig Onsdag :)
 

2 Januari 2013

Hallå godingar
Hoppas att er dag har varit bra än så länge. Min dag har varit strålande. Jobbade 7-11 och efter det har jag inte gjort så mycket. Gått en lång promenad med Ludde och nu har jag ätit lite mat.
 
Har sovit ganska dåligt i natt också och vaknade jätte tidigt så börjar känna mig väldigt trött. Funderar på att ta en powernap någon timma, men först ska jag dricka upp min oboy.
 
Vill måla min macbook rosa, så sött :)

1 Januari 2013

Hallå fina ni!
Hoppas att ni är pigga och glada trots att ni var ute sent igår. Jag mår strålande idag men är väldigt trött. Fick ju inte super mycket sömn i natt. Tur att jag inte jobbade så jätte länge.
 
Hämtade hem Ludde för en stund sedan och nu sitter vi hemma och tar det bara lugnt. Jag måste ta tag i disken och även gå en lång promenad med honom, men mest av allt vill jag bara sova. Ögonlocken är otroligt tunga.
 

Rast på jobbet

Jag hade tidsinställt ett inlägg till i natt med mina nyårslöften och så men det verkar inte som om det har blivit publicerat. Jag får kolla på det sedan när jag kommit hem :)

Om två timmar slutar jag jobbet och då ska jag åka till mina föräldrar och äta middag och hämta min hund. Underbart! Har saknat honom.

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...