Cozy time

Så här tillbringar jag min nyårsafton. Nerkrupen i soffan med mitt gosiga täcke och min kudde samtidigt som jag tittar på Bee movie. Ute öser regnet ner och ibland smäller det ute. Det är inte många timmar kvar nu och jag antar att det kommer bli betydligt värre frammåt 24. Tur att vovvis inte är här, han hade varit livrädd.
 
Nu ska jag mysa lite framför filmen och prata med babe :)

Det kan bara bli bättre!

31 December 2012

God morgon bästa ni!
Har precis sminkat mig och ätit frukost. Är nu helt redo att åka mot jobbet, dock gör jag inte det förrän vid 9, skönt att kunna ta det lugnt en stund innan man måste ge sig iväg.
 
Idag är det nyårsafton, helt galet! Jag kommer spendera dagen på jobbet, på schemat är det 10-15 men förmodligen får jag jobba över, beror på hur mycket kunder vi har. Efter jobbet ska jag köpa med mig något gott att äta och bara mysa resten utav kvällen. Börjar jobba 6 i morgon bitti så det blir ingen fest ikväll för min del :)
 

2013 ska bli mitt år!

Tänkte avsluta detta år med att skriva mina nyårslöften, så får vi se
om jag lyckas hålla dom eller inte :)
 
Δ Äta nyttigare och träna mer
Δ Ta vara på dagarna och göra sådant som får mig att må bra
Δ Göra bloggen större!
 
Dessa är mina nyårslöften för tillfället. Tar inte det så jätte seriöst så vi får väll se hur det går denna gång. Men tanken är ju god i alla fall ;) Dela gärna av er utav era nyårslöften, alltid kul att läsa vad ni har för löften.
 
 
 

Bad + ansiktsmask

Nu har mina föräldrar tagit med sig Ludde hem till dom. Jag jobbar både i morgon och på Tisdag så han skall vara hos dom istället så han slipper vara ensam. Plus att han slipper alla smällare och så som kommer smälla av överallt här nere i morgon.
 
Tänkte hur som helst att jag skulle tappa upp ett varmt mysigt bad nu och ligga där en stund. Känner mig lite frusen och seg. Sedan får det bli lite kvällsmat efter det, skönt att inte behöva gå ut mer i kväll i alla fall :)
 

Nybäddad säng

Det är så otroligt skönt att krypa ner i en nybäddad säng med rena lakan. Jag bäddade precis rent i min säng med de nya lakanen som jag köpte på Ikea i Onsdags, har nog glömt att visa dem men ni ser ju på bilden hur de ser ut. Ska strax gå ner till tvättstugan och sedan ta tag i disken, snart färdig :)
 

30 December 2012

God morgon hjärtisar!
Vaknade med ett stort leende på läpparna idag, så himla skönt. Lyckan bara bubblar inom mig, jag är så förväntansfull och glad! Vad det handlar om kommer jag inte berätta om riktigt än, men ni kommer förmodligen märka det med tiden :)
 
Dagen idag består utav städning och tvättning, har igång de två första maskinerna nu. Sedan i kväll ska jag ha en liten mini-spa dag, med bad och ansiktsmask. Alltid lika skönt när det är Söndag :)
 
Dags för en kopp kaffe nu

Polisanmälan är gjord!

Ringde precis polisen angående ungarna som smäller smällare här utanför. De har hållt på mer eller mindre hela dagen men nu har det varit nästan konstant i en timma. Läste på internet att det är förbjudet att smälla smällare i tätbebyggt område, och enligt mig är detta ett tätbebyggt område ;) Hoppas bara att polisen hinner hit innan ungarna är borta. Känns underbart när jag har rätt och följer min magkänsla, ska garanterat göra det fler gånger ;)
 
Random bild från google :)

Filmmys

Nu sitter jag och tittar på Harry Potter och fången från Azkaban som visas på 3an. För en stund sedan var Karin och Christoffer här och fikade, borde egentligen diska upp efter det, men jag orkar verkligen inte. Funderar på att hämta lite dricka och min filt och gosa ner mig i soffan. Låter mycket mysigare än att diska ;)
 

Ny inredningsdetalj

29 December 2012

God morgon hjärtisar
Jag har precis ätit upp min frukost och varit ute med hunden i detta hemska väder. Det har snöat och regnat hela natten så nu är det bara slask på backen, jag var helt dyblöt om fötterna när jag kom hem. Inte alls kul.
 
Snart ska jag ta en dusch och fixa mig, sedan ska jag åka iväg och handla lite nödvändiga saker innan det blir städning och bakning hela dagen. Det kommer bli en mysig Lördag.
 
Morgon inspiration från weheartit
 

Rhodos bilderna är här

Ruskigt snabb leverans. Beställde bilderna från fujidirekt i Onsdags och de kom redan idag, otroligt bra. Har suttit och kollat igenom dem nu, vissa är bättre än andra. Längtar tillbaka otroligt mycket när jag ser alla vackra bilder, det var en oförglömlig vecka med min underbara familj.
 

28 December 2012 - Solig dag framför oss

God morgon!
Nu ska jag strax börja sminka mig och borsta tänderna. Om 45 minuter är det dags att åka till jobbet och innan dess ska jag lämna av Ludde hos grannen. Idag jobbar jag bara 12-19 så det kommer nog gå fort. Helgen är planerad och jag ska bland annat baka lite hade jag tänkt.
 
Det kommer nog bli en solig och fin dag idag :)
 

Things i like

New furniture again

Hallå vänner
Idag har jag haft mina föräldrar här på besök, pappa hjälpte mig med mitt soffbord och efter det så köpte jag en byrå till som jag och mamma skruvat ihop. Nu har jag äntligen alla stora möbler här som jag ska ha, skönt. Nu är det bara massa småsaker som ska köpas sedan är allt komplett.
 
Här ser ni mitt soffbord, matta och nya byrån
 

Framkallar bilder på internet

Sitter just nu och laddar upp bilder på fujidirekt, bland annat bilder från vår Rhodosresa som vi gjorde i höstas. Det är 384 bilder så det tar en stund, ska gå ut med Ludde strax med så kanske det är färdigt när vi kommer tillbaka. Har planer på att förstora upp några bilder och ha på väggarna här hemma, får hoppas att de är tillräckligt fina när jag fått hem dem :)
 

Inköpen från Ikea

Hej babes!
Kom hem från en underbar dag på Ikea för en stund sedan. HIttade allt jag skulle ha och jag är super nöjd med allt. Tänkte jag skulle visa bilder på det jag köpt, det enda jag inte fotat än är mitt soffbord och matta, pappa ska hjälpa mig sätta ihop bordet i morgon så fotar det då :)
 

Cozy bath

Nu är det dags att ta ett avkopplande bad och bara tänka i någon timme. Ska bli riktigt skönt att bara slappa någon timma innan jag ska sova. I morgon är en dag på Ikea med mamma inplanerad, skönt att vara pigg och fräsch då. Hoppas bara att jag hittar alla möbler som jag behöver :)
 
 
 

New furniture

Hallå babes!
Kom hem till min lägenhet för ett tag sedan. Har hunnit betala mina räkningar och ska snart gå en runda med vovvis. Funderar på att ringa hjärtat när jag ändå är ute och går.
 
Förra veckan köpte jag en jätte fin ny möbel som jag har i ett hörn vid soffan i vardagsrummet :) Har även ställt två fina ljusstakar på den, vad tycker ni?
 

Christmas outfit

Hade på mig ett fint rött linne och mörkblå jeans. En enkel outfit som blev festlig tack vare paljetterna
på linnet :)
 

Christmas 2012

Hallå sweethearts!
Tänkte att jag skulle uppdatera denna bloggen också idag. Julafton är alltså till ända även detta år. Det har varit en mysig dag med god mat och lite paket. Precis som det brukar vara. Kommer lägga upp bilder i morgon på vad jag fått idag, inget märkvärdigt direkt men jag är glad för allt ändå :)
 
Våran gran detta år, liten och söt :)
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...