G-star jeans, 995:-

Funderar på att beställa dessa skönheter från Nelly :)
Någon utav er som har G-star jeans?

Släckte ni lamporna?

Jag släckte självklart alla lampor! En timma är ju inget att bråka om,
kom ihåg att planeten är viktig!

Nu är dessa snyggingar mina :)




Ber om ursäkt för de dåliga bilder, bättre bilder kommer :)

Varit i Borås med mami :)

Nu har jag precis kommit hem. Har varit i Borås med min fina mamma idag. Planen var egentligen att vi skulle åka till Kungsbacka och handla men igår kväll hände det en grej som gjorde att vi fick planera om lite grann.

Dagen började med att vi åkte till tandläkaren akut för mamma hade fått problem. Sedan åkte vi in till Knalleland och gick där en stund. Jag handlade inget speciellt men det finns verkligen jätte mycket fint på Gina just nu :) Provade även skorna som jag bloggade om här. De satt perfekt och var jätte bekväma att gå i, tror de kommer bli nya favoritskor faktiskt :)

Jag har fixat ett inlägg där jag visar upp skorna som jag köpte :) Så det kommer upp vid halv fem ungefär. Under tiden så ska jag svara på kommentarer och läsa bloggar. Har ni haft en bra Lördag hitills? :)

God natt finisar

Nu ska jag lägga mig och smsa med kul människor :)

Nya vår skor :)

I morgon skall jag åka till Kungsbacka eller Borås och shoppa lite :) Ska bland annat kolla på dessa snyggingarna och även prova dem. Tycker de ser så sommriga och söta ut, dessutom skönt med lite mindre klack så kan jag ha dem även när jag kör bil :)

De kostar 299:- och ni kan beställa dem härifrån om ni är intresserade :)

Paketet kom redan idag :)

Igår förmiddag beställde jag grejer från gymgrossisten :) Kan ni gissa vad?! Paketet kom redan idag, snacka om super snabb leverans och jag är jätte nöjd med allting.

Beställde ett proteinpulver som ska hjälpa till så man bygger muskler lite fortare och även en rosa shaker att blanda det i. Var ju naturligtvis tvungen att prova detta idag och pulvret som smakar choklad är super gott! :) Kan verkligen rekomendera det till er :)

Nu kommer det bli mycket roligare att träna igen :) Jag vill se resultat så fort som möjligt så jag hoppas att detta hjälper mig :)


Allt mitt hår är 100% äkta!

Tydligen finns det folk som tror att jag har löshår, men det stämmer inte :)
Mitt hår är 100% äkta, kommer aldrig sätta i löshår i mitt egna hår.

Dags att fara till mitt älskade jobb :)

Nu är det snart dags att åka till jobbet :) Ska rasta av Ludde lite innan vi åker tänkte jag. Han har inte fått kissa sedan i morse så det är verkligen på tiden nu :)

Jag har ställt in ett inlägg till er som kommer upp vid 18.30 i kväll :) Skriver ett kort inlägg när jag kommit hem i natt också (slutar 23 i kväll). Ha en super bra eftermiddag & kväll ute i solen.

Hemma från gymmet :)

Kom precis hem ifrån gymmet nu :) Sitter och kollar på gymgrossistens hemsida. Jag tänkte beställa något som hjälper mig att bygga muskler, låter som jag ska bli värsta body buildern men det ska jag verkligen inte. Vill bara få en snygg kropp till beachen ;)

Hur som helst så har jag hittat ett pulver som verkar bra. Ska dock ta en dusch nu och fundera lite :) Finns det något bättre sätt att fundera än att ta en lång dusch eller ett härligt bad? ;)

Om ni vill gå in och läsa om pulvret jag funderar på så har ni länk till det här :) Eller ni kanske har tips på något annat som kan hjälpa en att bygga muskler lite fortare, då är det bara att kommentera.

29 Mars - Träning på schemat just nu :)

Nu har jag precis varit ute på kissrunda med Ludde. Igår upptävkte jag att mitt gymavtal löper ut i December detta året, jag trodde att det löpte ut i December förra året. Så nu ska jag ta vara på varje dag utav resten av detta året och träna som aldrig förr :) Ska få den kropp jag alltid velat ha!

Det betyder alltså att jag ska leta fram mitt gymkort och bege mig dit nu direkt :) Hinner träna en timma idag och det är inte fy skam. Ska satsa på magen idag tänkte jag.

Kul kvällspromenad :)

Kom precis in :) Har varit ute och gått en sväng. I måndags när jag sprang var det några random människor som tutade och vinkade som galningar emot mig. Har ingen aning om vilka det var. Nu när jag var ute och gick så hände samma sak, denna gången tutade dom och öppnade ena bildörren och skrek något. Haha.

Funderar på att ta en dusch och sedan krypa ner i sängen, men pratar med så mycket skönt folk här så vill inte gå ^^ Tog förresten tre nya bilder nyss, ljuset är as dåligt men det får duga :)



Jeffrey Campbell

Mysigaste dagen på länge :)

Nu har både mamma & Linnéa åkt härifrån :) Känner redan nu hur tyst och tråkigt det är, jag älskar att ha människor runt mig, helst hela tiden! :) Hade en super mysig fika med Lisette på café Skrädderiet. Vädret var dock inte på vår sida så efter en stund fick vi packa in hundarna i bilen och åka hem till mig istället :) Hoppas på att vi träffas flera gånger för det var väldigt trevligt.

Har även umgåtts med Linnéa nu på eftermiddagen. Vi har pratat hundar och gått en lång promenad. Ludde har varit aktiv hela dagen så nu i kväll ska vi ha en slappis kväll och jag tänkte borsta igenom honom och bara ha det mys i soffan.

Men först nu så ska jag åka till MM och handla mat. Lite gott till ikväll och även kvällsmat. Orkar inte laga mat idag utan det blir en färdigrätt. Ibland måste man unna sig lite lyx.


Fin bild på vackra Magnum :)

Fick paket idag :)

Idag lämnade posten ett litet  paket i brevlådan :) Alltid lika kul att få paket även om jag denna gång visste exakt vad som var i paketet :)

Nämligen detta! :)



Bättre bilder kommer :)

Hundvakt åt Magnum & Amy :)

Nu var Linnéa nyss här :) Hon lämnade sina hundar här eftersom jag ska passa dom idag :) Det kommer säkert gå jätte bra, Magnum är lite ledsen nu för att hon har gått men jag funderar på att gå en liten sväng med honom och Amy så kanske han lugnar ner sig lite :)

Men det är helt självklart att passa dom i alla fall. Linnéa har ju passat Ludde när jag jobbat :) Hoppas att allt går bra för henne idag.


Här är bild på alla tre små knasmonster :)

Funderar på att beställa denna tunika

129:- på Gina Tricot :)

Dammsugit färdigt

Fy vad varmt det ääär! :O Jag flyter snart bort! Men som tur är har jag dammsugit nu så det jobbiga är ur världen :) Nu ska jag bara tvätta golven med, för det har jag inte gjort sedan jag flyttade in vilket är snart ett år sedan. Känns som det är dags för det nu :) Ska även stänga av elementen, för i denna bastu behöver dom inte vara på :P

Just nu vill jag ställa mig i duschen och sätta på iskallt vatten och stå där i en timma eller två :) Jag är så löjligt varm just nu, usch.


Städdag i värmen :/

Så smart jag är som väljer att städa på denna underbart fina dag. Men det måste göras och jag är trött på att ha det så stökigt här :(

Var precis ute med Ludde på en lång promenad för att få lite luft och vila från städningen. Sitter här med min redbull nu och ska strax börja igen. Hade jag kunnat så hade jag städat naken, tror dock inte mina grannar hade uppskattat det, men det är så löjligt varmt här ju :(

Hur som helst så ska jag fortsätta städa och böra ner skräp till förrådet :) Skönt att bli av med lite skit i alla fall :D

Måste leta efter en snygg sminkborsthållare på Lördag :)

Dagens inspiration

We♥it

God och nyttig frukost!

Sprang en kort runda idag. Har ju inte sprungit så mycket än så jag börjar lite lugnt, vill ju inte skada mig eller så direkt :) Sprang i alla fall nästan hela rundan idag, mycket bättre resultat än igår vilket känns underbart :) Fortsätter jag bara springa varje dag så ger det nog resultat snart.

Jag har även fixat frukost, havregrynsgröt med mjölk och banan. Det är så otroligt gott efter man tränat.



27 Mars 2012 - Härliga Tisdag!

Nu har jag precis varit ute på kissrunda med Ludde :) Ska strax ut och springa en liten runda själv men måste vänta på pappa som ska hämta sitt snus idag. Han är så himla seg bara ;)

Idag har jag inget speciellt planerat, tror attjag ska ha en heldag med städning. Det behövs verkligen, ser ut som andra världskriget här :P Så det ska bli skönt att få det städat och fräscht.

Ska försöka få tag i min kära pappa nu så jag kan gå ut och springa någon gång. Är sjukt hungrig med så behöver äta lite mat också ;)


weheartit

Beställt sele till Luddis nu :)

Nu har jag precis beställt en sele till Ludde :) Hoppas att den kommer snart och att den passar bra. Jobbigt när han krånglar så varje kväll halsbandet ska av :(

Nu ska vi snart ut på kvällspromenad och sedan sova. Börjar bli jätte trött och ska försöka komma upp tidigt i morgon. Ska springa på morgonen och även sola hade jag tänkt :)

Kanske kommer ett god natt inlägg lite senare, det beror på hur lång promenad vi går :) Annars så blir det god natt nu. Svarar på era kommentarer sedan när vi kommit in igen.

Denna sele har jag köpt idag, tog blå färg till min lilla kille :)
,

Grattis på födelsedagen älskade faster<3

Vi saknar dig! ♥



En liten video ifrån i Lördags :)

Nu är det dags att åka :)

God morgon fantastiska människor :)

Vaknade upp till en dag med strålande väder. Så himla härligt. har precis varit ute på promenad med Ludde och även ätit frukost. Ska strax sminka mig och byta till snyggare kläder.

Idag ska jag och Ludde åka en snabbsväng till Borås. Vi ska träffa en tjej där som förhoppningsvis ska rasta Ludde medan jag jobbar (ifall jag får tag i lägenhet i Borås). Har endel frågor till henne :) Ska även kolla om det finns några snygga skor jag kan köpa, är trött på mina vinterskor nu ;)

I morse så vaknade jag av att det lät as mycket utanför, dom har äntligen sopat bort gruset utanför! Så himla härligt :D Nu är det vår♥

Använt mitt nya shampo + balsam

Har precis tagit en skön dusch :) Det kändes väldigt behövligt efter denna helg. Håret är flätat och jag kommer ha fina lockar i morgon bitti. Härligt :)

Köpte nytt shampo + balsam i fredags som jag använde idag. Ett nytt ifrån Garnier, det ska hjälpa till att återfukta torrt och skadat hår. Mitt hår är otroligt torrt så jag hoppas att det kommer göra nytta :) Det känns jätte mjukt nu och var super lätt att borsta igenom. Bara att hålla tummarna helt enkelt.

Nu ska jag svara på kommentarer och kolla igenom lite bloggar sedan är det sovdags. Nästa vecka bjuder också på massa kul äventyr för mig och vovven. Vi börjar med att åka till Borås i morgon och träffar en tjej som förhoppningsvis ska hjälpa till med Ludde :)

Detta shampo + balsam använder jag nu :)

En heldag i Varberg :)

Ja precis som det står i rubriken så har jag varit i Varberg idag :) Min bror och Linnéa skulle dit idag så de frågade om jag ville följa med, självklart ville jag det :)

Vi gick i stan och åt sallad, gick vid havet och satt en stund på klipporna och bara njöt av vädret :) Träffade även en tjej som också hade en liten pom. Super trevlig tjej och jätte söt pomkille.

Tog inte så många bilder men några blev det när vi satt vid havet. Bilderna är tagna med min iphone, därav den halvkassa kvaliten.




Lite bilder från dagen

Kommer mera bilder och en video lite senare :)



Funderar på att beställa denna..

..fina sele till Ludde :)

24 Mars, Härliga Lördag!

Ska strax gå ut och gå en liten promenad :) Tänkte bara att jag skulle skriva här först, har ju varit så dålig på det ett tag nu.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske så ska jag åka iväg med mamma någonstans eller så ska jag och Linnéa busa med hundarna. Vi får se vad mamma säger sedan. Vilket det än blir så kommer dagen bli super.

Ska i alla fall ta på mig kläder och knalla ut nu tänkte jag :D Skönt att vara uppe tidigt och ta vara på dagen :D Har ni några planer för denna dag?

God natt fina människor

Dip dyed hair

Är så sjukt sugen på att fixa dip dye, något i stil med detta :) Diskret men ändå snyggt!

Varit ute i det fina vädret :)

Har precis kommit in :) Har varit ute med Ludde i det fina vädret. Synd att det blåser så mycketbara, hade varit riktigt skönt ute om det vore vindstilla :)

Jag kan inte säga att jag är sugen på att åka till jobbet om 15 minuter. Hade mycket hellre varit ledig idag och varit ute med Ludde hela dagen. Hoppas på att vädret är fint i helgen och nästa vecka när jag har några dagar ledigt.

Ska kolla över mina kommentarer nu innan jag åker :) Har inte gjort något tidsinställt inlägg till er i kväll, men jag är hemma vid 20.30 så ni klarar er nog :) Bjuder på två nya bilder så länge ;)



Dagens inspiration


Så här kul har jag på min rast

Dags att fara till jobbet

Har precis ätit soppa och ska strax bege mig till jobbet :) Idag jobbar jag endast 6 timmar vilket är skönt men segt att gå hemma hela förmiddagen och bara vänta på att börja jobba :P

Hur som helst så måste jag fixa det sista nu innan jag åker :) Svarar på era fina kommentarer så fort jag kommit hem igen. Ha en underbar kväll fina ni.

Ut på springtur!

Nu är jag vaken och pigg! :) Ska strax gå upp och ta en springtur med Ludde. Tråkigt att vädret är så dåligt bara, inte alls lika fint som det var igår.

Ludde verkar lite otålig nu, han är säkert kissenödig så vi ska göra oss i ordning :)

God morgon härliga Tisdag!

God natt sötnosar

Sommarens planer

Sitter och drömmer mig bort till sommaren :) Årets sommar kommer nog bli den bästa på väldigt länge, åtminstonde ska jag se till att den blir det :) Ta vara på varje dag och göra det bästa utav varje dag.

Vi ska ju även åka till Rhodos i en vecka i september :) Längtar sjukt mycket, det kommer bli så himla härligt. Ska gå och sola i morgon tänkte jag, måste ju börja bygga brännan i tid ;) Vill ju inte bränna mig direkt.

Har ni några planer för sommaren färdiga? :)

Mysig dag med Linnea & vovvarna

Idag har jag varit med Linnéa och hennes hundar :) Vi hade dem lösa en stund på marks bk och jag försökte träna inkallning med Ludde. Det gick helt okej och jag ska träna mycket mera på detta sälv. Märkte även att han har lättare för att lyssna om jag sitter på huk när jag kallar på honom än om jag står upp.

Jag provade även på ett agilityhinder, tror jag ska dit och prova lite mera någon annan gång :) Ska dock satsa på att träna inför utställningar nu tänkte jag.

Efter detta lilla äventyr åkte vi in till Blå stjärnan och Ludde fick sin spruta, han var så duktig men jag gillade inte riktigt veterinären. Skönt att det är gjort i alla fall :)

Lånade en bild ifrån Linnéas blogg. Jag och Ludde provar agilityhinder


19 Mars 2012 - Ha en toppen dag!

Nu är jag färdig att ta mig an denna dagen :) Ska strax åka iväg med Ludde till brukshundsklubben där vi ska träffa Linnéa och låta hundarna busa av sig. Vädret är jätte bra, solen skiner och det är blå himmel. Synd bara att det blåser så hemskt mycket.

Vid ett så ska jag vara hos veterinären i Borås. Ludde ska nämligen få sin ett års vaccination. Jag hoppas på att Linnéa följer med även dit för det är inte så himla kul att åka helt själv ^^ Nu måste jag gå ut till bilen och åka iväg, kommer ha med mig kameran idag :)


Dagens Inspiration



17 Mars 2012

Nu har jag precis vaknat :) Har sovit jätte gott i min gamla 90 säng, tack gud att jag har större säng hemma i lägenheten.

Jag ska strax gå upp och gå en promenad innan jag duschar och fixar mig inför jobbet. Idag jobbar jag inte så mång timmar så dagen kommer gå jätte fort :)

Ska gå och ta på mig kläder och gå en lite promenad och så. Ska försöka ta en bild på tunikan sedan så ni kan se hur den ser ut på. Puss!

Idag är jag löjligt trött

Sitter just nu i sängen hemma hos mina föräldrar. Ska vara här över helgen tänkte jag, skönt att slippa stöket som blir i min trappuppgång varje helg + att det är mysigt att umgås med familjen :) Linnéa är här med sina hundar också så det är full rulle :)

Jag ska jobba både i morgon och på Söndag. Hoppas att jag kan vara ute i butiken och plocka varor, är trött på att enbart vara i kassan nu :) Men jag klagar inte, skönt att få pengar. Längtar dock till nästa helg när jag är LEDIG. Då ska jag ha massa kvalitets tid med min lilla hund :D

Paketet jag hämtade igår..

..innehåller denna underbara topp. Tycker om den fantastiskt mycket och detaljerna över bröstet är så himla söt. Små vita knappar och spets. Ett undrbart köp och denna kommer användas flitigt. Ska absolut beställa mera toppar och tunikor ifrån Nelly.

Märket på tunikan är Vila och den kostar 299:-



Ber om ursäkt för de dåliga bilderna.

Grattis skrutten <3





Han har fått godis + leksak idag så han är jätte nöjd :) Blev jätte glad för leksake, har
lekt med den hela kvällen. Min sötis♥

Idag kom paketet från Nelly :)

Har nog glömt att berätta men jag beställde en tunika från Nelly i Tisdags :) Den har alla redan kommit, blev jätte glad när jag fick smset från posten. Har inte öppnat paketet än men hoppas verkligen att det passar och är lika fin som på bilden ;)

Nu ska jag köra ett träningspass. Ute ösregnar det så blir ingen springrunda idag utan ett litet styrkepass här hemma istället :)

Visar bild på toppen senare eller i morgon :)

Myskväll i soffan :)

Sitter just nu och äter kvällsmat :) Har nyss varit ute och sprungit med Ludde, så himla skönt! Har laddat ner en app med massa bra övningar som jag ska göra i morgon för att träna hela kroppen. Smidigare att träna hemma än på gym tycker jag.

Hur som helst så ska jag svara på maasa kommentarer nu och mysa framför tvn :) Så himla skön känsla efter att man har tränat :)

Hemma en snabbis :)

Nu har jag kommit hem från jobbet :) Ska dock ut nu direkt igen. ska bara byta till träningskläder och sedan ska jag ut och springa med Ludde. Jag har så himla mycket energi så känner att jag behöver springa av mig lite :)

Jobbet har gått jätte bra. Kunderna är snälla och dagarna bara flyger förbi. Jag är så himla lycklig just nu :) Kan inte fatta att jag har ett så bra liv!

Hur som helst så ska jag ut och springa nu, ska förbi frisören och boka tid också :) Det är verkligen på tiden nu, mitt hår är slitet och luggen är katastrof.

Bjuder på en cambild :)

Precis varit ute och sprungit med Ludde

Har precis kommit hem från en springtur :) Gick raka vägen ut på en spring runda efter jobbet. Det var riktigt härligt, perfekt väder och allt. Ludde tyckte det var super roligt att springa och han sprang snabbt som attan, jag kunde knappt följa med ;) Vi ska helt klart göra om det.

Har precis ätit en banan och ska strax ta en dusch. Sedan ska jag fixa kvällsmat också, potatisgratäng och kyckling. Mumsigt :)  Hoppas att ni har haft en lika underbar dag som jag har haft :)

Önskeoutfit

13 Mars 2012

Namnsdags present :)


Njuter av detta fantastiska väder!

Nu mellanlandar jag och Ludde hemma :) Vi har varit hos mamma och hälsat på, suttit ute i solen och ätit glass, pratat och solat :) Så himla härlig Måndag. Ska snart åka iväg till min kompis Sara och äta middag :)

Hoppas verkligen att våren är här för att stanna nu :)

Tog självklart några kort på Ludde ute i solen innan. Håller just nu på att ladda upp dem på min facebook och kommer även publicera dom här. Han är ju så himla charmig :)




Underbara Måndag

Idag är jag ledig och vädret är strålande ute :) Kan inte få en bättre ledig dag + att det är min namnsdag. Inte för att det är något speciellt men dagen är perfekt ändå.

Ska strax ta en dusch och fräscha till mig lite och sedan ska jag ta med mig Ludde och åka till Kinna. Vi har lite ärenden och sådär som vi ska göra. Kommer inte uppdatera mycket idag men måste verkligen ta vara på det fina vädret nu.

Är även bjuden på middag hos min fina vän Sara i kväll. Vet inte vad det blir för man men jag vet att det kommer bli en super god middag. Jag är så himla lycklig just nu, inget kan få mig att må dåligt! Jag älskar verkligen mitt liv och alla mina vänner ♥

You are beautiful

Kvällen är räddad :)


Härliga Lördag kväll :)

Sitter just nu och tittar på tv :) Ska snart plocka iordning lite här och sedan börja med kvällsmaten. Idag blir det tacos :)

Har precis skrivit klart mitt brev till Anna så jag ska köpa frimärke i morgon och skicka iväg det. Tycker själv att det är jätte jobbigt att gå och vänta på brev så detta ska jag skicka fort nu :) Hoppas hon blir glad.

Ska gå igenom mina kommentarerna och svara på dom. Har ni haft en bra dag Lördag än så länge?



Kortet är där för att dölja Annas adress :) Hittade inget bättre.

Jag har den finaste hunden

Puh, 3 sidor med kommentarer är svarade på :) Känner mig riktigt duktig som äntligen tog tag i det nu. Klockan har hunnit bli mycket och i morgon börjar jag jobba klockan 7. Det innebär att jag måste sova nu. Tråkigt men sant.

Efter jobbet i morgon ska jag nog gå en sväng på Knalleland :) Alltid kul att kolla i affärer och när man jobbar i ett köpcentrum så kan man inte riktigt låta bli ;) Ludde är hos mina föräldrar hela helgen så jag sover ensam, väldigt tråkigt :(

Bjuder därför på tre bilder som jag tog för någon dag sedan :)



Detta gjorde min dag


En ny dag med eftermiddagsjobb :)



Har precis ätit en väligt sen frukost :) Ska snart gå och ta en dusch och börja fixa mig inför jobbet. Tiden idag är 15-19.30, ska bli så himla kul :) Ska även jobba hela dagen i morgon, pengarna riktigt flyger in just nu. Blir så himla glad för alla jobb tider jag får :)

Är så himla sugen på att shoppa nu också. Men det hinner jag kanske göra på Lördag efter jobbet. Vi får se hur pigg jag är :) Skulle gjort en videoblogg idag så vi får se om det kommer upp en här efter jag har duschat och sminkat mig :)


Älskar håret. Bilden från weheartit

Älskade Greys är tillbaka!

Sitter och tittar på andra avsnittet utav Greys nu :) Så himla underbart att det äntligen är tillbaka, som jag har saknat detta underbara program :)

Dagen började super bra men sedan har den gått utför. Jag fick inte lägenheten på grund utav att tjejen som hyrde ut den inte varit tillräckligt uppmärksam på att jag hört av mig. Jag får inte tag i Marks Bostad och mitt internet krånglar idag också + att jag ska till tandläkaren i morgon :(

Får verkligen hoppas att allt går bra hos tandläkaren i morgon, avskyr att gå till tandläkaren :( Kommer nog videoblogga i morgo, tänkte gjort en idag men jag var för trött så jag orkade verkligen inte.



Shoppade lite idag :)






149:- på Glitter :)

God natt fina människor

Internet har strulat hela kvällen. Har ingen aning om vad det kan vara för fel men jag hoppas att det är åtgärdat i morgon :) Blir så grinig när inte internet fungerar, speciellt när jag har ca 3 sidor med kommentarer att svara på.

Hur som helst så ska jag jobba i morgon. 06.50 - 15, vilket innebär att jag ska öppna kassan :) Jippi! Efter jobbet ska jag gå en sväng på stan, ska köpa ett halsband tänkte jag :) Men nu ska jag sova, god natt fina ni, vi hörs i morgon.



Min glada kille ♥

Fikamys med kära mamma :)

Mamma var här tidigare idag :) Jätte mysigt var det, vi pratade massor och hon myste med Ludde precis som vanligt :) Bland annat så bokade vi en resa. Hon fyller jämt i September så vi bokade en resa till Rhodos. Kommer bli så himla skönt att komma iväg :) En vecka blir vi borta.

Självklart så hade jag förberett med fika :) Kaffe med hemma gjord sockerkaka och chokladboll :) Väldigt gott och uppskattat :)

Första videobloggen klar

Skratta inte okej :P Grannen spelar as hög musik och jag kan verkligen inte koncentrera mig, vill bara gå upp och slå sönder hans dator eller vad det är! Det är väldigt frustrerande och irriterande. Kommer självklart videblogga mer så dom blir ju bättre och bättre efter hand :)

Haft besök av söta pappa

Nu har pappa precis hälsat på :) Har väntat på honom hela morgonen för jag visste inte exakt när han skulle komma. Men nu när han varit här så ska jag ta en dusch och titta lite på tv :)

Har inget annat planerat för dagen, ska fixa en videoblogg till er och i eftermiddag kommer min fina mamma hit en stund :) Vet inte exakt vad vi ska göra men är vädret bra blir det fika och en lång promenad med Ludde. Super mysigt.

Nu är det mycket snack och liten verkstad. Ska ta och hoppa in i duschen och fixa iordning mig nu :) Svarar på era kommentarer senare, puss & kram

Ta vara på var dag som om den vore din sista

God natt fina läsare :)

Min bror kom hit och ska sova här i natt :) trevligt men det innebär att jag inte kan uppdatera bloggen som jag vill. Just nu tittar han på karatefylla och jag smsar med vänner.

Kommer självklart svara på era kommentarer och så i morgon :) längtar redan efter att få läsa och svara på kommentarerna :)

Love for fashion

Tvättmaskinerna är igång

Har precis varit nere och satt igång två maskiner tvätt :) Kommer ta ett tag innan dom är färdiga eftersom det var väldigt mycket tvätt denna gången. Får hoppas att inget blir förstört bara, tycker det är så jobbigt när man tvättar.

Ludde var självklart med mig i tvättstugan. Just nu står han med huvudet nere i sin väska och letar efter den perfekta leksaken. Han har en förkärlek till att tugga på mina grejer men min väska kan han inte nå ;)

Tog tre bilder i tvättstugan :)


Tyck till om videoblogg

Funderar på om jag ska börja videoblogga :) Tänkte att ni skulle få vara med och tycka till om detta, vill ni att jag fixar en videoblogg om dagen? Kan vara lite kul med variation och inte bara läsa hela tiden.

Kommer inte göra videoblogg idag utan börjar i så fall med det i morgon :) Personligen tycker jag att det låter kul och lite skrämmande :P Vissa dagar få ni säkert hjälpa till med ämnen jag ska prata om ;)

Vad tycker ni, videoblogg eller inte? :)

Sugen på nytt mobilskal?



Om ni är intresserade utav ett nytt skal till din iphone tycker jag att ni ska kolla in denna sida :)
Det finns jätte mycket fina skal att välja mellan och de har självklart fraktfri leverans.

Så skynda er in på sidan om ni vill ha ett nytt skal att blinga med ;)

Ny dag med nya möjligheter

God natt alla bloggläsare, ni är vackra <3

Nu har vi precis kommit in från kvällspromenaden :) Ludde har fått mat och nu ligger han nöjd och belåten  i sängen. Han har legat och sovit nästintill hela kvällen sedan vi kom hem. Jag förstår honom, det måste vara jobbigt att springa efter söta tjejer hela dagen ;)

Det sista jag ska göra innan jag lägger mig är att gå igenom mina kommentarer, har ca 3 sidor att svara på. Älskar verkligen att få kommentarer, tycker det är så himla kul att prata med er allihop. Ni är fantastiska människor hela högen♥

I morgon har jag tvätt tid. Känns sådär kul men ska passa på att byta sängkläder också det behövs verkligen :) Var ett tag sedan jag tvättade nu så ska bli skönt att få det gjort, få rena handdukar också :)



I morgon kommer det upp nya bilder på Ludde här :) Ska även försöka ta
lite nya bilder på mig själv :) Kram och god natt

Dags för ett härligt bad

Nu är jag hemma i min lilla bunker :) Åkte förbi ica och köpte lite gott till i kväll, ska göra en pizza på hönökaka tänkte jag :) Det är riktigt gott.

Ska även tappa upp ett bad nu och krypa ner där någon timma. Raka benen och bara ta det lugnt, så himla skönt :) Ludde leker med en godis bit så jag tror inte att han är i behov av att gå ut än. Så jag kan nog rent av slappna av i badet i en timma.

Det är väldigt skönt att vara hos föräldrarna och ta det lugnt på helgerna. Men jag måste säga att det är otroligt skönt på Söndagen när jag kommer hem till min egen håla. Nu ska jag tappa upp ett bad och svara på kommentarer :)

Bjuder på gamla bilder från förra gången jag badade :)

Gör det du mår bra utav :)

Det blir cirkus med tre hundar

Dagen har börjat bra :) Hela familjen är samlad + min brors flickvän och hennes två hundar. Dock är hennes ena hund en tik och det tycker Ludde är väldigt intressant. Han har varit uppe och igång ända sedan klockan 6 i morse, det är ganska jobbigt.

Utöver denna cirkus så har dagen hitills varit jätte bra :) Nu är de andra vovvarna ute på promenad så jag hoppas att jag får lite lugnt en stund. Ska gå ut med Ludde snart och sedan ska jag packa ihop mina grejer och åka hem till mig :)

Bjuder på en bild på Linnéas hundar Amy & Magnum :) Lånat bilderna
ifrån hennes blogg som ni hittar här :)

En ny dag med massa nya möjligheter

Kvällens Andra chans

En helt okej kväll om man bortser från Thorsten :P Jag förstår inte att Thorsten är med i melodifestivalen, än mindre att han faktiskt vann över Sean Banan. Jag gillade ingen utav de båda låtarna men hade hellre sett att Sean vann. Eftersom jag inte röstade i kväll så får jag väll skylla mig själv lite grann :P

Hade hur som helst en jätte mysig kväll med mamma framför tvn, med ramlösa och polly :) Och det faktum att mina snyggingar i Top Cats gick till final gjorde kvällen fulländad :) Ja jag är svag för rockabilly killar, ni måste ju hålla med om att dom är charmiga? :)

Kom ihåg att du är värdefull!

Hittade inga fina skor på Visko. Väldigt tråkigt för jag är jätte sugen på att köpa nya skor. Ska dock kolla i Borås på Onsdag efter jobbet tänkte jag :) Där borde jag hitta något fint.

Snart ska jag gå ut med Ludde på en promenad, han rastades när vi var i Kinna tidigare men tror att han behöver ut nu igen. Ikväll är det andra chansen på tv, jag ska helt klart kolla på det. Hoppas någon bra går vidare också ;)

Men nu ska jag kolla igenom mina kommentarer :) Ni får ha en jätte bra dag och ta hand om varandra ikväll, ni är värdefulla. Kom håg det! ♥

Prova skor med mamma :)

Nu ska jag och mamma åka till "stan" en sväng :) Vi ska bland annat titta på skor på Visko och sedan kanske hämta mina arbetskläder hemma hos mig :) Mamma har erbjudit sig att tvätta dom och då får hon göra det också.

Hoppas att jag hittar något fint att köpa på Visko, det är en så kallad BallongLördag idag med :) Så man kan få upp till 50% rabatt på det man köper, inte fy skam :) Hoppas ni får en underbar Lördag och ta hand om varandra♥

Gör denna dag till din bästa dag!

God natt alla fantastiska bloggläsare :)

Hoppas ni får sova gott i natt :)

Fredag kväll :)

Nu har jag tid för datorn igen :) Kvällen har varit mysig, jag lagade mat till mamma och pappa och sedan har vi suttit i soffan och tittat på tv, kvalitetstid♥ Tröttnade dock på att titta på Skavlan, inte kvällens roligaste program direkt :P

Har varit ute på kvällsrundan med Ludde och gett honom mat så han ligger och sover så nöjd jämte mig. Tänk att en liten hund kan skänka en så mycket glädje och kärlek. Jag har många bilder i systemkameran på honom som jag kommer publicera här på Söndag :)

Nu ska jag svara på massa kommentarer och läsa lite bloggar :) Ska försöka somna tidigt i kväll, tidigare än halv två i alla fall ^^


weheartit

Hemma hos mina föräldrar över helgen

Nu är jag hemma hos mina föräldrar. Ska spendera helgen här hade jag tänkt, hjälpte även mamma att handla mat tidigare. Det var löjligt mycket folk i både djuraffären och mataffären. Utanför djuraffären stod det en fin kille och sålde kattmat, synd att jag inte har katt ;)

Köpte i alla fall lite godis så jag kan träna med Ludde även när jag är här :) Bland annat så tog jag lite nötkött som luktar mycket, ska prova att träna lite spår med honom i morgon :) Nu ska vi gå ut på promenad, hörs senare.

Fredagens Outfit

Jacka: Lager 157 . Skjorta: Zara . Jeans: Gina Tricot



God morgon fina ni :)

Idag är det underbart väder ute :) Har precis varit ute på en jätte kort promenad med Ludde, det kom fyra stora hundar emot oss så vi tog en jätte kort promenad. Ska snart gå ut med honom igen dock, på en mycket längre promenad :)

Väntar även på ett mejl som kommer förändra min vardag och framtid ganska rejält :) Hoppas mejlet kommer idag för jag ser verkligen fram emot att komma igång.

Weheartit inspiration

Ska gå och lägga mig nu :)

Först tänkte jag bara berätta att det har hänt en kul grej nyss :) Är dock inte helt säker på att det går som jag vill förrän i morgon, hoppas på att det blir bra i alla fall :) Jag får se om jag skriver ut något här, det är inte säkert. Måste tänka på vad jag skriver i min blogg numera.

Jaja nu ska jag sova i alla fall, så vi får helt enkelt se i morgon hur allting blir. Ludde är trött och jag också, ska smsa med Alexander♥ innan jag somnar också :) Hoppas ni sover jätte gott i natt och ta hand om er fina vänner. Puss & kram


weheartit

Skön Torsdagkväll

Nu har jag tid för bloggen igen :) Har precis varit ute på promenad med Ludde, jätte skönt :) Han var helt galen innan så hoppas han är lite lugnare nu.

Sitter även och smuttar på en påskmust från Grebbestad :) Det är helt klart den godaste påskmusten som finns :) Någon utav er som har druckit den?

I morgon är jag ledig, ska bli skönt :) Jag ska se till att städa lägenheten och göra det fint här. Ska försöka få tag i Ida också och snacka mera om lägenheten hon har. Det kommer bli en super bra Fredag :)

Dags att åka till jobbet <3

Vad är oddsen för att det ska bli strålande sol just nu! Så himla orättvist, nu vill jag ju inte åka till jobbet och stänga in mig. Som tur är så jobbar jag inte så många timmar idag så jag ska nog stå ut med det :)

Får se om jag åker direkt hem eller om jag tar med mig Ludde och hälsar på en kompis. Vi får se vilket humör jag är på helt enkelt ;) Nu ska jag packa ihop grejerna jag ska ha med mig och sedan åka :)

Hoppas att ni får en fantastisk Torsdags eftermiddag & kväll. Om ni har fint väder så måste ni vara ute och ta vara på solen för det är en sådan energikick :) Puss & kram

Har jätte mycket att göra nu

Har precis duschat och ska strax fixa håret och dagens smink. Sitter även och funderar på om jag ska ringa min kompis som jag kanske ska träffa i morgon :) Har inte sett honom på jätte länge så vi tänkte att det var dags att ses nu :)

Måste även diska, rasta Ludde och sopa lägenheten. Så jag får se om det blir något mera inlägg innan jobbet, beror på hur mycket klockan blir och hur fort jag blir färdig med allting :)

1 Mars - God morgon :)

Har precis ätit frukost och ska snart börja fixa mig för dagen :) Idag är det den 1 Mars och jag ska jobba 16-19.30 :) Ska bli riktigt kul att jobba idag igen, ser verkligen fram emot det :)

Före jag åker till jobbet ska jag duscha, diska och sopa lite i hallen, blir jätte grusigt när jag och Ludde springer ut och in hela tiden :P

Har några kommentarer att svara på också. Ni är så himla fina och jag älskar er allihop fina vänner :)

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...