Natti Natti godingar

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Ser ingen anledning för mig att sitta uppe här själv och glo, så kan lika gärna och och sova :)
 
Bjuder på en bild från promenaden :)

Myser framför Bumbibjörnarna

Nu har jag precis varit ute på kvällspromenad med Ludde. Vi gick en riktigt lång runda genom hela Svenljunga. Kollade även ut en väg som jag ska priva i morgon, det är alltid härligt med olika rundor så man kan variera sig lite.
 
Sitter just nu i soffan och tittar på Bumbibjörnarna som går på Disney Channel. Kollade alltid på detta när jag var liten så det är jätte skoj att titta nu också. Ludde ligger jämte mig och tuggar på godis, livet är allt bra ibland.
 
Tog några bilder med mobilen innan 

Dags för promenad med vovven

Kvällens belöning

Efter att ha städat hela lägenheten (dammat,dammsugit & torkat golv) så är jag värd kall dricka och godis. Skönt att vara ensam hemma ibland också, inget jag har ont utav. Det ska dock bli mysigt när Fredrick kommer hem igen.
 

Hemkommen från Borås

Har precis kommit hem från Borås. Skulle köpa mat till Ludde, eftersom han vägrar äta den maten som jag har just nu. Dock hittade jag inte maten jag hade förväntat mig.
 
Min kära mamma följde med mig till stan. Så vi åkte till Burger King precis jämte Åhaga. Där Nelly just nu har en outlet. Var dock inte inne denna gång, får se om jag går in en annan dag.
 
Nu ska jag ta tag i städandet här, lika bra att passa på när inte Fredrick är hemma :)

30 Juni 2012

God förmiddag fina bloggläsare. Jag har precis ätit frukost och ska strax börja städa här hemma. Jag får ju passa på när grisen inte är hemma :P
 
Har även smsat med en kompis hela förmiddagen. Han är i Gbg och jag har sådan god lust att åka dit och träffa honom. Kan dock inte det idag, så vi får se när vi ses nästa gång.
 

God natt raringar

Hejsan finsar :) Hoppas att ni har haft en bra Fredag. Min dag har varit super bra, har jobbat och städat och sedan bara tagit det lugnt framför tvn. Tittar just nu på en film på 6an, Fredrick har redan gått och lagt sig, han ska ju upp tidigt.
 
Jag tror att jag också ska gå och lägga mig nu. Börjar bli trött nu.

Städat rent våran spis

Har precis tagit en uppfräschande dusch. Tog även tag i spisen som verkligen behövde städas av ordentligt. Fredrick har ju bott här ensam sedan i December så kan tänka mig att spisen inte har blivit torkad sedan dess. Den såg super äcklig ut förut men nu är den hyffsat ren och fräsch.
 
Ni ser ju skillnaden själva :)

29 Juni 2012

Hejsan godingar :) Sitter just nu och tittar på förhäxad, ska strax börja städa här hemma och ta en dusch. I kväll ska jag jobba mitt sista pass i Borås, känns väldigt tråkigt att lämna alla vänner och så. Men samtidigt kul att börja på något nytt.
 
I morgon skall jag kanske åka på hundutställning i Borås, beror på hur vädret är. Älsklingen ska i väg och fiska klockan 3 på morgonen i alla fall :P Galning!
 

Heldag på Gekås

Hej godingar :) Hoppas att ni mår lika bra som jag gör idag. Har haft en fantastiskt bra dag med min fina mamma & min moster. Vi åkte till Gekås och har umgåtts och haft super kul hela dagen. Köpte endel fina grejer som jag kanske kan fota i morgon, bland annat en fin USA schal.
 
Men efter en hel dag på gekås så var det väldigt skönt att komma hem till pojken & hunden. Saknat min lilla Ludde hela dagen. Nu ska jag kolla fotboll och ta det lugnt.
 

28 Juni 2012 - Dagens inspiration

Dags för förlängning!

 

Härlig Onsdag kväll med fotboll

Hallå fina bloggläsare :) Hoppas att ni mår bra idag, jag mår super bra som vanligt. Jobbade 16-20 så kom hem för en liten stund sedan. Sitter just nu och tittar på fotbollen och tar det lugnt. Sambon är ute med vovven så det är lugnt och tyst här.
 
I morgon skall jag åka till Gekås med min mamma & moster. Får se om jag hittar något fint, har inte planerat att köpa något men det är inte lätt att åka dit och inte köpa något. Nu ska jag kolla igenom mina kommentarer och fortsätta kolla fotboll :)
 

Back on track!

Hej mina små finisar :) Förlåt för den kassa uppdateringen det senaste, men jag har inte kunnat komma in på bloggen. Anledningen är att den har uppdaterats. Så nu har jag också den nya designen :) Så härligt.
 
Sitter just nu hemma hos min kära mor och tittar på allsången. Eller dom tittar och jag sitter med datorn :) Håller på att planera lite med Fredrick också. Det kommer bli en speciell och händelserik helg. Kommer hålla det hemligt tills på Söndag kväll men jag längtar galet mycket.
 
Bjuder på lite klädtips, ett snyggt linne från Gina :)

Min lilla goding

Har precis röjt upp i sovrummet (igen!) Förstår inte att man går in byter kläder och låter kläderna ligga på golvet. Jag avkyr när det är rörigt omkring mig så jag plockar gärna upp ändå.

Var på apoteket för en liten stund sedan. Hade med mig Ludde och band honom utanför (jag hade uppsikt över honom hela tiden). Det var jätte många som stannade och hälsade på honom och nästan alla inne på apoteket tyckte att han var fin. Men det visste jag ju redan, han är min lilla goding :)


Härlig morgon powerwalk

Hallå godingar :) Hoppas att ni mår bra idag, jag själv mår strålande. Ber om ursäkt för den usla uppdateringen men denna vecka har jag fullt upp med jobb 6 dagar.

Jag har precis varit ute och gått en powerwalk med Ludde. Ska strax ta en härlig dusch och sedan gå en sväng till Apoteket, har lite grejer jag måste fixa.


we♥it

Disken väntar!

Har precis plockat iordning i sovrummet och i hallen. Att en pojke kan skräpa ner så hemskt, det är konstigt ;) Tur att han är så söt som han är. Ska ta tag i vardagsrummet och sedan börja med disken tänkte jag. Måste åka hem till mig en vända också, har glömt lite saker som jag måste ha. Typsikt mig!

Uppdaterar en gång till innan jag åker :)

20 Juni 2012

Hall alla fina! :) Hoppas att ni mår bra idag, jag själv mår fantastiskt bra :) Sitter just nu ensam hemma, Fredrick jobbar ju som vanligt. Har precis kommit in från en promenad med Ludde, idag gick vi ca 1,7km genom Svenljunga. Lagom lång och tar lagom lång tid också.

Ska plocka i ordning lite här strax, vardagsrummet och sovrummet ser ut som två bombnedslag. Min värk i ena skuldran har kommit tillbaka, perfekt nu när man har 6 dagars vecka :( Får verkligen hoppas att det går över snart igen.

God morgon

Hallå fina ni :) Hoppas att nu mår bra idag, själv mår jag strålande. Jag har precis varit ute på en powerwalk och ätit lite frukost. Ska snart byta kläder och gå till solariet, tänkte sola i 15 minuter :)

Senare ska jag åka till pojkvännen och även jobba några timmar i kväll :) En lugn och skön dag helt enkelt.

Äntligen Lördag

Hej godingar. Hoppas ni mår bra denna fina Lördag, jag mår helt okej idag :) Jag har haft ganska mycket att göra så det är därför jag inte varit så social på bloggen, ber om ursäkt.

Hur som helst så sitter jag just nu hemma och tar det lugnt. Jag och Fredrick ska snart åka hem till mamma & pappa och äta middag och ta det lugnt i kväll :) Känns som om jag behöver det.


Hade inte tackat nej till detta huset :)

Nu - Uppfräschande dusch!

Pappa har precis varit här. Han tvättade min bil idag, det behövdes verkligen den var otroligt smutsig.

Ska gå och ta en dusch nu tänkte jag och fixa mig. Ska ju åka iväg snart, måste packa lite grann inför helgen också. Ska dock bara vara hos Fredrick till på Söndag kväll så behöverinte ha med mig så mycket :) Men först får det bli en uppfräschande dusch, hörs snart! Ta hand om er fina bloggläsare.

15 Juni 2012 - Äntligen Fredag!

Heej fina bloggläsare :) Hoppas att ni mår bra idag, jag mår super bra. Är lite trött bara, har sovit jätte lite i natt. Men ska snart ta en dusch och fräscha till mig lite så blir jag i alla fall lite piggare :)

Skönt att det är Fredag idag också. Ska jobba några timmar i kväll och sedan ska jag åka till Fredrick efteråt. Vi ska ha myskväll med fruktsallad och fotboll i kväll tänkte vi :) Kommer bli en super bra Fredag.

Tre timmar kvar på jobbet

Har precis ätit klart på jobbet. Min rast är slut om fem minuter så ska plocka ihop mina grejer och gå tillbaka igen. Tänkte bara jag skulle skriva lite här också :) får se om jag uppdaterar när jag kommit hem, annars hörs vi i morgon. Puss och kram

Jobbar hela kvällen

Nu ska jag strax åka till jobbet. Som sagt så jobbar jag 17-23 idag. Tror denna kväll kommer gå sjukt fort, hoppas det i alla fall :) Ser fram emot att komma till jobbet och göra något vettigt.

Ska försöka uppdatera bloggen när jag har rast vid halv åtta tiden. Tills dess så får ni ha en super bra eftermiddag så hörs vi i morgon. Puss och kram på er så länge.

Hämtat ut paket från Gina

Kom precis hem från Coop. Hämtade ett paket som Gina skickat hem till mig. Ett pas snygga ljusa jeans och en super fin neonrosa topp. Visar bild på det sedan :) Otroligt fint var det i alla fall.

Funderar på om jag ska laga lite mat och plocka iordning här. Förstår inte varför det är så rörigt här hela tiden. En tjej som jag behöver en större lägenhet helt enkelt. Får inte plats med alla skor, smycken, kläder och smink :)

God morgon härliga bloggläsare

Hej godingar :) Hur mår ni idag? Jag själv mår strålande idag. Har sovit väldigt dåligt i natt men jag är pigg och glad i alla fall. Idag vntas det jobb 17-23.10, ska ha stängningspass med Lisa.

Har precis rostat lite bröd så ska äta lite nu. Är galet hungrig just nu. Måste gå ut med Luddis snart också, så jag har fullt upp :)

Underbar Onsdagkväll

Hallå godingar :) Hoppas att ni har haft en bra dag, min dag har varit super duper bra. Jag har jobbat tre timmar och det var lika kul som vanligt.

Vi har precis ätit kvällsmat här och Fredrick duschar just nu. Självklart så kollar vi på fotbollen (standard här hos oss). Jag hejar på Danmark och Fredrick på Portugal. Det kommer bli en spännande andra halvlek.

Strax dags att laga middag

Hallå godingar :) Hoppas att ni mår bra idag, jag mår fantastiskt bra! Har precis sminkat mig och tagit en uppfräschande dusch. Ska snart böja laga mat till pojken som kommer hem vid 12 tiden. Själv är jag inte så hungrig så tror att jag hoppar över lunchen idag och tar något på jobbet sedan.

Idag ska jag bara jobba mellan 14 - 16 så det blir ett väldigt kort pass. Skönt det med ibland. Tog tre nya bilder nyss som jag tänkte lägga upp, ser super trött ut men det är jag inte. Bara mina ögon som är lite jobbiga just nu :P



God morgon darlings

Nu ska jag gå ut och gå min morgon Powerwalk med Ludde. Borde egentligen gå ensam för det blir bättre träning då, men han får följa med denna gång ändå :) Ute är det strålande sol så det kommer bli en härlig promenad.

Myskväll med fotboll

Sitter just nu hemma hos Fredrick, han fixar med sin dator och jag sitter vid min dator, så sociala är vi :) Självklart har vi på fotbollen i bakgrunden. Hejar på Ryssland, och just nu leder dom så det är gött.

Var nyss ute med Ludde så han fick kissa några sista gånger. Skönt att ha det gjort så man slipper tänka på det sedan. Börjar känna mig lite trött så blir nog sängen och sova snart :)

Fortsätt le, du är så vacker då!

Har precis tagit en lång dusch och fixat mig massor efter min solning. Känner mig sjukt fräsch just nu och jag vill bara skrika ut min lycka! Livet går verkligen bra för mig nu och jag njuter av varje sekund.

Har precis satt igång den tredje och näst sista maskinen med tvätt. Ska gå ut med min fina hund nu och sedan plocka iordning min väska, åker ju till min fina pojke senare :)

Kom precis hem från solariet

Promenad & frukost

God morgon godingar :)

Har precis kommit in från en promenad på ca en timma. Har även dukat upp med en super frukost bestående utav fullkornsflingor, mjölk & tranbärsjuice. Ska äta upp det framför förhäxad och sedan ska jag börja tvätta.

Har ganska mycket att göra idag så det är lika bra att köra igång direkt. Funderar på om jag ska sola en stund sedan, men kan inte bestämma mig :)

12 Juni 2012 - Dagens Inspiration!

Tips på silvershampo?

Funderar på att köpa silvershampo till mitt hår. Men det finns så mycket att välja på ju, så vet inte vilken sort jag ska välja. Var nyss inna och tittade lite på Lyko.se, hittade detta shampot då. Någon utav er som har provat, är det bra? Har ni tips på annat bra silvershampo?

Kunde tyvärr inte få bilden större.

Saknar min goding!

Blonderade mig idag!

Nu har jag precis kommit hem från mina fina vänner :) Vi lagade god mat och sedan färgade vi mitt hår. Jag gjorde det ljusare, det blev fint men jag är inte riktigt nöjd än :)

Köpte bara en paket med blondering och det blev lite för lite, skulle haft i två förpackningar istället. Får göra det bättre en annan gång, det får vara såhär så länge :)


Middag :)

Åker till fina Sara

Nu åker jag och Ludde till Sara. Vi får se vad vi hittar på idag, men det blir säkert någon mobilblogg under dagen :) Om inte annat så kommer det upp massa bilder i kväll när jag kommit hem. Ha en underbar dag så länge.

Träff med vänner idag :)

God morgon mina solstrålar.

Har precis gått upp och ska åka hem till mig. Ska nämligen träffa två vänner om en stund. Vi ska slinga Christians hår och kanske även färga mitt hår, vi får se :) Hur som helst så ska jag åka hem till mig och duscha och fixa mig först.

Kameran följer självklart med på mina äventyr senare. Nu måste jag rusa, hej så länge :)

11 Juni 2012 - God morgon godingar

God natt finisar :)

Pojken kollar andra matchen mellan Irland och Kroatien. Jag tittar bara ibland, är inte super intresserad. Men hejar på Irland ändå.

Ska fixa massa andra saker nu innan vi ska sova, bland annat mata Ludde och ta ut honom så han får kissa. Säger därför God natt nu, för jag kommer inte uppdatera mera i kväll :)

Håller tummarna för Spanien

Sitter just nu och tittar på fotboll med Fredrick. Han poppar popcorn medan jag tittar på matchen :)  Jag är inte alls intresserad utav fotboll eller EM för den delen, men ibland är det kul att titta ändå.

Denna match är mellan Italien & Spanien. Just nu står det 1-1 men jag håller en extra tumme för Spanien. Kollar ni på fotbolls em?

Utmaning utav Nathalie :)

Jag har blivit utmanad utav fina Nathalie. Det går ut på att hon har skrivit 11 frågor till mig som jag ska svara på och sedan skall jag utmana några stycken som ska svara på mina frågor. Let´s do thiis! :)

1. Vad är det bästa som finns enligt dig?
Min hund och mina vänner.

2. Varför började du blogga?
Jag har läst bloggar ett tag och blev inspirerad till att börja själv, sedan att det är så himla kul gör ju inte saken sämre direkt :)

3. Vilken är din favoritmaträtt & restaurang?
Favoritrestaurangen heter Mandy´s och går i 50-60 tals stil. Ska ta massa bilder nästa gång vi åker dit. Favoritmaträtten är sallader och pastarätter :)

4. Vilken är din favoritblogg?
Min egna så klart och även Kenzas :) Får så otroligt mycket inspiration utav henne.

5. Bästa ämnet i skolan/gymnasiet?
Jag tog studenten för 4 år sedan. Men i skolan var idrott en favorit :)

6. Vad ska du göra i sommar?
Jag ska jobba, träffa vänner, familj pojkvän och bara leva livet :)

7. Vilken är din bästa mobil du haft?
Min iphone som jag äger nu :)

8. Vilken är din favoritlåt?
Oj svår fråga. Alla låtar med Takida :)

9. Går du på någon sport. Vilken i så fall?
Nej jag tränar ingen sport. Springer bara själv :)

10. Favorit dricka?
Cider! :)

11. Vem är din förebild?
Kenza utan tvekan! :)

Jag utmanar: Cajsa, Malin, Madeleine, Hanna & Malin

Mina frågor kommer här:

1. Vad håller din bloggmotivation uppe varje dag?

2.Vem skulle du vilja ta med till en öde ö?

3. Har du några fobier?

4. Vilken är din favort klädaffär?

5. Vem är din favort skådis?

6. Vilken är den senaste filmen du såg?

7. Vad har du för planer för sommaren?

8. Har du några husdjur?

9. Vilken är din favoritblogg?

10. Vad gör du helst en Lördagkväll?

11. Vilken är din favoritfrukt?

 

Blondering eller silvershampo?

Har precis ätit lite kvällsmat och busat lite med Ludde. Ska sitta och ta det lugnt framför datorn en stund innan jag åker härifrån, har fått så många fina kommentarer som jag måste ta itu med, fortsätt så. :)

Har för övrigt funderat på att blondera mitt hår lite ljusare. Vill ha lite mera askblont hår, nu är mitt typ gult, det är inte alls fint. Vet dock inte om jag vågar blondera mig, vill inte förstöra mitt långa hår. Någon av er som vet någon bra och skonsam blondering eller kanske silvershampo skulle räcka?


Photo:  we♥it

Var är dosan när man behöver den?

Jag är så himla shoppingsugen just nu. Men jag har glömt min internetdosa hemma hos mig. Eftersom jag ska åka till Fredrick sedan så kommer jag ju inte hem till mig förrän sent i morgon kväll (vi måste kolla fotbollen först). Men nu har jag ju ett perfekt tillfälle att leta upp lite kläder jag vill beställa :)

Har hittat ett par fina ljusa jeans och denna tunika från Gina i alla fall. Får se om jag hittar något mera :)

God morgon godingar

God morgon godingar.

Hoppas ni mår bra idag och att ni har sovit gott :) Jag mår fantastiskt bra och har sovit super skönt jämte min lilla bebis. Idag har jag inga speciella planer faktiskt, min morbror fyller år så vi kanske ska dit på lite kalas. Senare i eftermidag ska jag även åka hem till Fredrick igen, längtar.

Men nu är det dags för morgonpromenad med Ludde och sedan frukost :)

10 Juni 2012 - Forever Fashion

Har haft en superkul kväll!

Hallå fina ni.

Jag har haft en fantastisk eftermiddag och kväll, därav har bloggningen varit dålig. Hoppas inte att ni är allt för sura för det.

Dagen har spenderats hos mina föräldrar ute på landet. Det är så otroligt skönt att komma ut dit och slappna av efter en tuff vecka. Vi har ätit god mat, varit ute och gått med Ludde och skrattat en massor. Dagen avslutades med att jag och mamma spelade kort medan pappa tittade på tv :)

Funderar på att beställa denna top från bubbleroom

Nu har Ludde badat

Tog en paus i städandet och passade på att bada Ludde. Det var riktigt längesedan han badades så det var verkligen dags nu. Så söt är han när han är alldeles blöt.



Städdag

God morgon godingar.

Har precis ätit en väldigt sen frukost och ska strax börja städa min lilla lägenhet. Eftersom jag varit hos fina Fredrick så mycket nu så har jag inte städat på jätte länge så det är verkligen på tiden :)

Funderar på att kolla igenom min garderob och se om det finns något att sälja. Känner för att byta ut hela min garderob just nu :)

God natt fina bloggläsare

Nu är fotbollen snart slut. Ryssland vann precis som jag ville, härligt! Ska strax gå och tvätta bort sminket och sedan krypa ner i sängen. Behöver egentligen inte sova än, men känner mig ganska trött efter en tuff vecka så ska bli skönt att sova tidigt :)

Har endel att göra i morgon så behöver vakna tidigt. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll och sover gott i natt :)

Fotbollskväll

Hej godingar.

Nu har jag kommit hem från jobbet. Har varit ruskigt mycket folk och fyra väldigt stressade timmar, men kul är det. Håller just nu på att värma lite kvällsmat och titta på fotboll.

Gick ut med Ludde nyss också i ösregnet. Det är inte kul, men vi gick en sådan kort promenad. Hoppas att det blir bättre väder snart så man kan vara ute mera och njuta utav denna sommar.

Tunika för 149:-

Jobbdag & spelning

God morgon godingar. Nu har jag varit ute med Ludde och äter just nu frukost framför Förhäxad. Ska strax gå och ta en dusch och fixa mig inför denna dag.

Jag har inga direkta planer mer än att jag ska jobba 16-20 och efter det ska jag på en liten spelning med Dead by April, det kommer bli grymt!

Natti Natti godingar

Nu har jag precis varit ute med Ludde på kvällsrundan och även tvättat bort mitt smink. Jag är redo att krypa ner i sängen. Sover ensam i natt, första natten på hela veckan. Kommer kännas konstigt att inte ha Fredrick jämte sig. Men det ska nog gå bra.

I morgon ska jag upp tidigt, har massor att fixa i morgon. Många ärenden bland annat. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag men det får helt enkelt vänta tills på Lördag. Då blir det städning hela dagen.

Lite student inspiration

Myskväll med cider & jordgubbar

Hej fina ni :) Nu har jag precis kommit hem. Har varit ute på promenad med Ludde också. Känns skönt att vara hemma även om jobbdagen har gått ruskigt fort som vanligt :)

Min kusin Johanna tog studenten idag, kändes tråkigt att inte kunna vara där :( Men jag hoppas att hon hade en super bra dag i alla fall. Såg några studentflak åka förbi innan, så lyckliga var dom! :)

Men jag är också lycklig, har min cider och mina jordgubbar :)

Home sweet home!

Hej mina godingar :) Har precis kommit hem till min lilla lägenhet igen :) Super skönt att vara hemma igen och nu ska jag stanna här ett tag, känner att jag behöver lite tid för mig själv bara över helgen. Ta det lugnt och fundera över vad jag vill och så.  Även om man tycker om någon så behöver man lite tid ifrån varandra också :)

Trevlig nationaldag :)

Hej godingar :) Har precis ätit tacos och nu kollar vi på lite tv :) Ska ha en lugn kväll och bara mysa framför tvn idag tänkte vi :)

Jag var iväg och tittade på lägenheten innan och den var sjukt skabbig, kommer absolut inte tacka ja till den. Tråkigt men jag får leta vidare helt enkelt :)

Hoppas ni har en fin nationaldag raringar :)

Nu är jag på jobbet igen :)

Är tidig även idag, börjar inte förrän vid 15 :)

I morgon skall jag och Fredrick åka och titta på en lägenhet so jag eventuellt ska hyra :) ska bli riktigt spännande, ser verkligen fram emot detta :)

Börjar strax att jobba :)

Som rubriken lyder så ska jag jobba idag. Börjar nu klockan 15 och slutar 19.30, ett lagom kort och skönt pass :) efter jobbet ska jag åka hem och mysa med Fredrick, längtar! :)

Dags att åka till Fredrick igen

Nu har jag precis duschat. Ska kamma igenom håret och sedan åka till Fredrick :) Som ni vet så fixade jag mina naglar innan, det blev inte alls så bra som jag hade hoppats på. Men ska boka tid för riktigt manikyr nu till veckan tänkte jag.

Men nu hinner jag inte sitta här mera för Fredrick väntar på mig. Datorn följer självklart med så jag ska uppdatera så mycket jag kan det lovar jag er :)

Dags att fixa naglarna :)

Nu har jag precis kommit hem till min lägenhet :) Tänkte jag skulle sätta mig och fixa med mina naglar nu, var jätte längesedan jag gjorde det sist så ska se hur det blir. Tror det blir vanlig fransk manikyr men har inte riktigt bestämt mig än.

Nu ska jag i alla fall börja, resultatet kommer så fort jag är klar :)

Känner ett starkt ha begär nu!

Jag har ännu en gång förälskat mig i en väska. Denna gång är det en Louis Vuitton väska jag fasnat för. Så himla fin är den och den bara måste bli min inom en ganska snart framtid. Den kostar 1199:- och ni har direkt länk till väskan här :)

Personligen så tycker jag att det är roligare att ha lite dyrare och exklusivare assessoarer än själva kläderna :) Det är ett lätt sätt att ändra en outfit, så jag ska börja satsa mera på mina assessoarer framöver! :)

Damklocka 298:-

3 Juni 2012 :)

Hallå godingar! :) Hoppas att allt är bra med er idag. Jag mår som vanligt kanon bra! Har precis hittat en lägenhet på blocket som jag är väldigt intresserad utav! Ska smsa denna människa i kväll tänkte jag, spännande. Hoppas den finns kvar så jag kan titta på den :)

2 Juni 2012 - Ny månad nya möjligheter!

Hallå godingar :) Hoppas att ni mår bra, jag mår fantastiskt bra idag. Sitter just nu hemma hos mina föräldrar och väntar på maten som min kära mamma lagar till. Gårdagen och förmiddagen idag spenderades med finaste Fredrick! Han kom till mig igår och åkte hem idag, hade en jätte mysig kväll tillsammans :)

Ska spendera natten här hos mamma och i morgon kväll packar jag väskorna och åker hem till Fredrick för mera mys! Är helt beroende utav den pojken.

dags för mellis :)

Hej godingar :) Nu har jag precis kommit hem och är ganska stressad. Har handlat massor och även hämtat Ludde. Ska precis äta lite mellis och sedan städa och fixa. Min underbaring kommer hit i kväll så det måste vara åtminstonde ganska städat känner jag :)

Ska försöka bli aktivare med bloggen för det är så himla avkopplande att sita här och skriva :) Men nu ska jag äta mitt mellis och sedan städa :)

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...