31 Oktober 2012 - Ta vara på denna Onsdag!

30 Oktober 2012 - Ta vara på denna Tisdag!

Hemma hos mina föräldrar

Hej raringar
Ber så hemskt mycket om ursäkt för den hemska uppdateringen idag. Har jobbat hela dagen och har så himla mycket att tänka på nu inför flytten och lite annat spännande som händer. Bland annat en kul grej jag ska jobba med i morgon, ser verkligen fram emot detta. Eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg kommer jag inte skriva ut något här förrän jag vet säkert hur det blir med allt :)
 
För första gången på tre år så känner jag mig väldigt glad och lycklig. Känns som att livet flyter på bra och jag mår bra. Jag är en väldigt lycklig tjej.
 

Glöm inte av Veckans Blogg!

 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg. Klicka bara på bilden här ovanför så kommer ni direkt till tävlingsinlägget.
 
Ju fler kommentarer ni skickar desto större vinst
chans har ni. Två vinnare presenteras på Söndag den 4/11 !

29 Oktober 2012 - Ta vara på denna Måndag!

Dagens sista inlägg

Nu blir det sängen för min del. Sista natten jag sover i denna lägenhet, känns lite vemodigt och tråkigt. Men samtidigt ska det bli så otroligt kul! I morgon väntar en dag full med jobb så jag behöver verkligen sova för att orka med :)
 
God natt världens bästa läsare. Hoppas ni sover gott i natt och att ni får en fantastisk Måndag i morgon :)

Klänningstips inför julafton

Tänkte passa på att tipsa om mina klänningsfavoriter inför julafton. Endast röda klänningar
eftersom jag tycker det passar bäst på julafton.
Alla klänningar är ifrån Zalando.se
 

Dags för ett avkopplande bad

Nu har jag slutat städningen för idag. Jag och mamma började i köket och skurade, otroligt jobbigt. Har även tömt min byrå på kläder. Kommer få spendera hela mina dagar här för att hinna färdigt i tid. Kan hända att bloggen blir lidande denna vecka men ska göra allt jag kan för att hinna blogga ibland :)
 
Nu ska jag ta ett härligt bad och bara slappna av ett tag. Har en tuff vecka framför mig så ska samla kraft och planera in hur jag ska hinna med allt. Tur att bästa Sara + mamma hjälper mig :)
 

Härligt med Söndag

Hallå raringar
Super kul att så många redan anmält sig till veckans blogg. Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och  ska strax åka hemmåt. Ska börja packa och städa lite grann idag tänkte jag. Det ska bli så himla kul att flytta, längtar otroligt mycket till på Torsdag.
 
Nu ska jag svara på alla era underbara kommentarer och sedan packa ihop mina grejer :) Har glömt min kamera hemma så får bli en bild från weheartit.

Veckans blogg v.44

Skriv bara "Jag är med". Ju fler kommentarer ni skickar desto större chans har ni att vinna eftersom jag slumpar fram vinnaren.
 
Ni har hela veckan på er att anmäla er, vinnarna publiceras den 4/11.
Lycka till darlingar!

28 Oktober 2012

God natt bästa läsare

Nu blir det sängen för min del. Hoppas att ni sover gott i natt för det ska minsann jag göra. God natt mina underbara vänner, vi hörs i morgon :)

Myskväll hos mami

Heej vänner
Hoppas att ni har en bra Lördag. Min har varit hur bra som helst. Först jobb några timmar och nu är jag hos mina föräldrar. Vi har ätit god mat och tittat på invigningen utav Friends arena. Väldigt lugn och mysig kväll, precis vad jag behöver efter en tuff vecka.
 
Sitter just nu i mitt gamla rum och ska försöka sova strax, är trött och börjar känna mig lite sjuk. Skönt med en ledig dag i morgon så jag kan vila upp mig lite :)
 
Nu ska jag ta tag i era fantastiska kommentarer innan jag sover, ni lyser upp min vardag♥

Rhodos 2012 del.4

JobbLördag

God morgon mina favoriter
Hoppas att allt är bra med er idag. Själv mår jag strålande och är på super bra humör. Känns så skönt! Vaknade strax efter sju utan att klockan ringde, känner mig utvilad och redo för några timmars jobb.
 
Nu har jag precis ätit lite frukost och dricker just nu kaffe. Ska strax gå och sminka mig och fixa håret. Idag ska Ludde vara hos hans dagmatte medan jag jobbar så vi måste åka extra tidigt.
 
När jag tittade ut i morse så var det helt vitt. Dessvärre är det bara frost, men hoppas det kommer lite snö snart :)
Godmorgon

27 Oktober 2012 - Lev dagen som om den vore din sista!

Dagens sista inlägg

Nu är det dags för mig att krypa i säng. Ögonlocken är jätte tunga så det ska bli otroligt skönt att sova nu :) Hoppas att ni sover gott i natt och ni som är på fest ta hand om varandra!

Planerar flytt + resa

Hallå godingar
Sitter just nu och tänker lite på framtiden. Det är ganska mycket kul grejer som händer nu. Nästa vecka flyttar jag och sedan håller jag på att planera in en resa till Stockholm, kommer bli så himla kul. Ska träffa två väldigt saknade vänner däribland finaste Cajsa. Hoppas att det blir av, för det hade varit så himla kul.
 
Börjar känna av att jag var uppe tidigt idag (började jobba kl.6). Strax blir det kissrunda med Ludde och sedan ska jag lägga mig och försöka sova tidigt :)
 
Redigerade iordning bilden lite + ändrade till svartvit

Fina vinterkläder från Zalando

Hallå underbaringar
Sitter just nu och tittar lite på Greys samtidigt som jag letar efter träningskläder. Ska nämligen börja cykla/gå till jobbet när jag flyttat. Bra att tajma in det när det är höst och kallt. Men jag kommer vara fit for fight nästa sommar i alla fall ;)
 
Hur som helst så tittar jag runt lite på Zalando.se. Finns endel fint så vi får se vad som klickas hem. Mycket möjligt att jag köper någon annanstans också.
 
Här är mina favoriter för närvarande
Jacka 2495:-
Täckbyxor 2095:-


Äntligen Fredag

Heej lovers!
Äntligen är det Fredag och jag slutade tidigt idag. Är så lycklig! Solen är framme och det känns riktigt vintrigt ute i luften. Jag slutade 13 så har varit ute på en långpromenad med hunden, betalat mina räkningar och nu ska jag ta en dusch. Senare ska jag kanske möta upp mamma för en fika på stan, inte helt bestämt.
 
Hur har er Fredag varit än så länge? Har ni några mysiga helgplaner?
 
Bild lånad från weheartit

Värmer mig med varm choklad

Nu har jag äntligen kommit hem ifrån jobbet. Det har varit en stressig dag, löning och allt. Men kul att ha lite att göra. När jag kom hem så gjorde jag lite varm choklad som jag dricker just nu. Det är ju jätte kallt ute nu, perfekt att värma sig lite :) Måste dock gå ut med hunden nu i kylan.
 

Rhodos 2012 del. 3

Mascara tips till er

Just nu använder jag denna mascara. Fick den när jag köpte lite andra saker på Kicks, så detta är alltså bara ett prov. Dock gillar jag den väldigt mycket så funderar på att byta från min nuvarande mascara till denna. Märket är YSL men det ser ni kanske på förpackningen.
 
Har någon utav er provat denna?

Underbara Torsdag!

God morgon lovers
 
Idag är det redan Torsdag, sjukt hur fort veckorna går. Jag ska strax gå och tvätta mig och sminka mig och sedan gå ut med Ludde en gång till innan jobbet. Måste även hinna äta lite gröt innan jag åker till jobbet. Jobbtiden idag är 12-20.15.
 

25 Oktober 2012

Dagens sista inlägg

Tänkte börja med att förklara en grej. Uppenbarligen finns det vissa människor som tror att jag fejkar bilder. Och så är inte fallet. Det verkar vara så att folk tror att jag låtsas lägga upp bilder på folk som inte ens är jag. Självklart lånar jag bilder från weheartit när jag har bildbrist men jag skulle aldrig lägga upp bilder och låtsas att det är jag! Så det har du fått helt om bakfoten lilla vän.
Hädanefter kommer jag därför vara väldigt tydlig med att jag lånar bilder och skriva det i inläggen så det inte blir fler missförstånd.
 
Jag hoppas att ni kommer sova gott i natt. Jag ska prata lite i telefon med min fina innan jag sover, natti :)
 

Rhodos 2012 del. 2

Ber om ursäkt för att jag är så seg på att publicera alla bilder. Ska försöka publicera
några varje dag tills jag blir klar :)
 

Solnedgångar är magiska

Har precis tagit ett bad. Hade alldeles för varmt vatten så orkade inte ligga där så länge. Sitter just nu insvept i min morgonrock och tittar på en repris utav Greys och svarar på alla era underbara kommentarer, super kul att så många hittar hit.
 
Tog nyss en bild på himeln utanför som är jätte fin just nu. Alldeles orange eftersom det är solnedgång. Dock blev inte kvaliten den bästa. Tog bilden genom fönstret med min iphone, ni förstår ju själva ;)
 

Dagens goda middag

Sluta upp med ert skitsnack!

Nu är städningen klar. Så skönt att ha det gjort. Ska strax gå ut på promenad med hunden och sedan laga mat. Kyckling, currysås & ris, så sjukt gott.
 
Fick dessutom en kommentar innan utav någon som kallar sig Anna, hon har naturligtvis ingen blogg. Hon ville att jag skulle lägga upp en bild på mig och Emma. De som följer mig vet att det finns bilder på mig och Emma och de vet även var de ska hitta dem :) Jag bryr mig inte det minsta om ni snackar skit om mig men när det går ut över mina vänner som inte ens har bett om att få vara med i min blogg då blir jag sur. Håll ert skitsnack för er själva, tack!
 

Inspiration från weheartit

Snart är det dags för mig att flytta. I morgon är det en vecka kvar exakt. Ska bli härligt att flytta till en större lägenhet och få lite mera plats. Hittade denna fina bild på we♥it och det är ju så fint. Jag vill ha något liknande själv, ska börja leta efter jag flyttat :)
 
Vad tycker ni om dessa sminkbord, visst är det fint?
 

Följ mig på Instagram

Hallå fina vänner
 
Nu har även jag skaffat instagram precis som alla andra.  Så om ni vill följa mig där så heter jag ViktoriiaCaroline, säg bara till när ni lagt till mig så lägger jag självklart till er också :)
 

24 Oktober 2012 - Två månader kvar!

God natt

Nu har Emma gått hem och jag är ensam kvar. Det är så tyst och tråkigt utan henne här, men nu ska jag ändå sova så det gör inget.  Behöver mina 8h sömn för att må bra. God natt finaste ni :)
 

Har uppsatt hår idag

Myskväll med min fina

Nu har jag min fina Emmahär på besök (igen) ;) Vi har precis delat på en pizza och ska snart smaka på den nya smaken från Marabou, Crunchy Corn. Varken jag eller Emma har smakat på den så det ska bli väldigt spännande.
 
Bilderna är mörka men vi har Tisdagsmys i alla fall
 

Långpromenad med hunden

Nu har jag suttit framför tvn alldeles för länge. Nu ska jag gå ut på en lång promenad med hunden och sedan ska jag börja städa, skönt att få det gjort i någrlunda tid :)
 

23 Oktober 2012

Hallå finisar!
 
Förlåt för att jag inte uppdaterat tidigare men jag har varit i Borås en kort sväng. Skulle träffa min gamla chef tänkte jag men han var dessvärre upptagen. Så jag får ringa honom en anna dag och boka en tid som vi kan träffas, jag ska minsann klara av det!
 

God natt finaste vänner

frugan sover redan tror jag, hon ska ju upp tidigt i morgon till skolan. Skönt att alippa sova ensam i alla fall. Anyway så ska jag försöka sova nu också. Har pratat endel med en killkompis jag eventuellt ska träffa om några veckor, spännande :)
 
I morgon blir det massor med uppdatering så håll utkik, puss & god natt så länge ♥
 

Myskväll med min favorit

Du är bäst gumman och jag älskar dig ♥
 

Hair inspo

 
Bilderna är från we♥it

22 Oktober 2012

God morgon favvisar

Idag är jag galet trött, har nyss ätit frukost och jag vill bara krypa ner i sängen igen. Vill inte alls jobba och det har sina anledningar. Men som tur är så jobbar jag bara till 12 idag så jag får snällt försöka stå ut. Hoppas Matilda är där så det blir lite roligare.
 
Ska ni göra något kul idag raringar? :)
 

Älskar levande ljus och ljuslyktor

Jag älskar levande ljus och ljuslyktor. Har dock inte så många här men jag ska köpa mera efter jag flyttat, kommer ha levande ljus överallt, mycket mysigare än massa lampor. Sitter just nu och tittar runt efter fina ljuslyktor och fastnade för en som liknar ett hus, vad tycker ni om denna lykta?
 

Söndag innebär minispadag

Ni som följt min blogg en längre tid vet att jag har Söndag som en ta-hand-om-mig-själv-dag. Idag var alltså inget undantag utan när jag kom hem så fixade jag ett varmt bad och smörjde in mig i en ansiktsmask och även hårinpackning. Så himla härligt, håret är lent som silke.
 

Ny bh från Lindex

Tänkte jag skulle visa upp vad jag köpte igår. Glömde dock att ta kort på vantarna så de kommer självklart upp i morgon! Köpte de mest för att ha när jag går promenader med Ludde, kan inte ha storta tjocka vantar när jag ska hålla kopplet.
 
Anyway så köpte jag även en ny bh. Den kostade endast 69:- så jag kunde ju inte låta bli.
 
 

Hemma från landet

Hallå bästa ni
 
Har precis kommit hem med Ludde, vi har hälsat på mina föräldrar på landet. Nu ska jag fixa iordning ett bad och ta det lugnt i några minuter och sedan blir det kvällsmys med bästa Emma. Vi ska titta på tv och bara umgås, har saknat henne så.
 
Som ni ser på bilden behövs det verkligen ett hett bad nu ;)
 

God natt finaste vänner

Nu blir det sängen för min del. Finner ingen anledning till att sitta upp längre, alla är ändå ute och partar idag. Hur som helst så vslutar jag dagen med en fin bild från we♥it. Hoppas ni sover gott i natt så hörs vi i morgon för massa uppdatering det lovar jag.
 

Kärlek

Älskar denna snygga klockan från Zalando. Tur att det är
julafton snart ;)
 

20 Oktober 2012 - Mor & dotter dag

Hallå snyggingar
 
Nu har jag och mamma precis kommit hem till dom. Vi var i stan en stund idag och hade en mysig mor & dotter dag. Tänkte att vi skulle gått in på Åhaga och kollat lite, det var någon matgrej där, men vi ändrade oss när vi kom fram. Istället åkte vi till Knalleland och gick i butiker och tog en fika. Köpte inget märkvärdigt bara två par vantar och en bh, visar bilder i morgon :)
 

Tre jackfavoriter

Jackorna finns på zalando.se :)

Hemma från en tuff dag

Hej darlings
 
Nu har jag precis kommit hem efter jobbet. Dagen började bra, jag var på strålande humör och allt var kanon. Under dagen skedde det dock lite grejer på jobbet som gjorde att allt blev kaos. Som tur är så har jag en ledig helg så ska njuta och inte tänka på jobbet en sekund.
 
Har dock inget speciellt planerat i helgen men i morgon blir det kanske en sväng till Borås med mamma. Vi får se hur sugna vi är på det då.
 
Bild från weheartit

Sov gott darlingar

Nu blir det sängen för mig.
I morgon väntar ännu en full arbetsdag, 7-16. Ska även prata med cheferna i morgon så gäller att jag är pigg och allert. Förhoppningsvis blir det bra i slutändan. God natt mina underbara läsare, ni betyder allt<3
 
Flumbild♥
 

Guldiga UGG

Kostar 1445:-

Bad eller kvällsmat?

Hej finaste ni
Kom hem för en stund sedan. Sitter just nu och tittar på en repris utav Greys. Funderar på att fixa i ordning lite kvällsmat och eller ta ett bad. Kan dock inte bestämma om jag ska äta eller bada först. Snacka om i-landsproblem.
 

Sen lunchrast

Nu har jag ätit lite lunch hemma och ska strax åka tillbaka till jobbet. Skönt med sen lunch för då blir inte eftermiddagen så lång, nu är det ju endast två timmar kvar att jobba, lycka :) kommer blogga massor i kväll raringar.

18 Oktober 2012 - Idag är en bra dag!

God morgon alla underbara
Jag har varit vaken i ca en timma nu. Varit ute med Ludde i ösregnet (han mår bra och äter som vanligt, skönt!). sitter här med min kaffekopp och funderar på att fixa till min gröt. Har inte lika gott om tid idag och jag måste även hinna sminka mig.
 
Idag kommer inte bloggen bli lika bra uppdaterad som igår men jag ska göra mitt bästa i alla fall. Blir nog några inlägg under dagen i alla fall. Hoppas ni får en fantastisk dag, ta hand om er ♥
 

Stackars lilla Ludde

Precis när jag var på väg att somna hör jag att Ludde är dålig i magen. Vilket resulterar i två olyckor på min matta. Bara att torka upp det vagga honom i famnen lite, pussa och hoppas att det blir bättre. Vi säger god natt så länge, puss&kram :)

Mysig tvkväll

Nu har jag slutat jobbet och kommit hem. Sitter just nu och tittar på tv och äter lite choklad, ska dock spara lite till Greys, mysigt. Får ju lyxa till det lite på lillLördag.
 
Ska nog ta en härlig dusch sedan också, kanske med hårinpackning vi får se om jag orkar helt enkelt :) Nu ska jag kolla på bonde söker fru och mysa i soffan.
 

Dags för nya sängkläder?

Finns på Zalando, älskar mönstret!

Lunchrast

Nu är jag hemma en snabbis. Har slängt i mig lite mat och promenerat med hunden. Ska strax fixa sminket en gång till och sedan ge mig iväg till jobbet igen.  Har ca 5 timmar kvar att jobba, så det kommer bara rusa iväg. Vi hörs i kväll raringar.
 

Tipsar om en snygg jacka från Zalando

Har börjat kolla runt på Zalando.se. Måste säga att det finns otroligt mycket fina kläder,  dock är priset oftast ganska högt. Men jag tycker att ni ska kolla in sidan i alla fall, finns som sagt mycket fina kläder.
 
Denna jacka skulle jag vilja ha, 995:- från märket Mint&Berry

Jobb 10-19

Nu är det snart dags för mig att åka till jobbet. Ser fram emot denna dag och hoppas att det blir kul på jobbet. Förhoppningsvis kan jag åka hem på min rast så då bloggar jag, annars har jag fixat två inlägg till er så bloggen inte blir helt tom :) Ha en bra dag raringar och kom ihåg att ni är värdefulla♥
 

God morgon härliga Onsdag

Hallå mina favoriter!
Hoppas ni har haft en bra morgon precis som jag. Har varit uppe i en timma snart, äntligen börjar det ljusna ute. Sitter just nu och dricker mitt älskade morgonkaffe och ska snart fixa gröt. Idag börjar jag inte förrän klockan 10, så har god tid på mig att fixa mig.
 
Morgonkaffet är den godaste koppen :)

Avsltar dagen med en kopp oboy

Nu är allting färdigt. Lägenheten är städad, hunden är badad och jag har fixat matlådor till i morgon och Torsdag. Skönt att ha det gjort i alla fall. Har precis lagt på en ansiktsmask och gjort mig en kopp oboy. Ska snart gå ut på kvällsrundan med Ludde och sedan sova :)
 

Dagens minishopping

Köpte ju som sagt inte så mycket tidigare idag, men lite mini-shopping blev det. Ber om ursäkt för att bilderna inte blev bättre men jag kommer visa bild när jag har på mig bh och linne en annan dag :)
 
 
 

Även vovven är ren nu

Nu har jag precis badat min hund, han springer just nu runt som en idiot och slänger sig på mattan. Antar att han försöker torka sig själv. Han lyckades i alla fall blöta ner hela mig vid badkaret innan. Nu är han i alla fall ren och fin, nu ska jag bara få ordning på lägenheten :)
 
Känner mig som en riktig städtant idag + här ser ni mitt blöta linne

Minishopping med bästa vän

Nu är jag hemma från shoppingrundan. Det blev en mini runda med min fina vän Emma. Var super längesedan vi träffades och vi har redan planerat in att ses i helgen också, kommer bli mysigt. Nu ska jag fota grejerna jag köpte sedan börja städa här hemma.
 
Bättre med lite påsar än inga alls :)

Dags att åka mot stan

Nu åker jag iväg. Kom ihåg att ta hand om varandra, ni är värdefulla!
 

Dags att ta tag i dagen

God morgon favvisar
 
Har precis ätit frukost och tagit en dusch. Ska strax ta på mig kläder och fixa mig innan jag åker iväg. Kommer bli en rolig dag det känner jag på mig.  Ska försöka blogga så mycket som möjligt idag också. Ta nu vara på denna vackra dag och lev livet fullt ut. Det är ni värda babes!
 

God natt finaste vänner

Nu har jag precis fixat i köket, diskat och gjort det fint. Ska snart tvätta bort sminket och lägga mig också, börjar känna mig trött.
 
I morgon skall jag åka in till stan och handla lite + gå på ett viktigt möte. Sedan skall jag städa här hemma och gå promenad vid hedgärdessjön igen. Ska försöka gå där varannan dag nu i början. Hoppas ni har haft en bra dag och att ni sover gott i natt, för det kommer jag göra :)
 

2,5km i spåret!

Igår tog jag med mig hunden och åkte upp till Hedgärdessjön som ligger en liten bit härifrån. Där finns motionsspår i olika distanser. Hade super svårt att välja hur långt jag skulle gå, men eftersom det inte fanns någon skylt med 5km så blev det endast 2,5km. Men mysigt var det ändå, jag och Ludde mötte flera hundar så han hade roligt :)
 
 

I´m back!

Har provat på att blogga MSR ett tag men saknade helt enkelt blogg.se för mycket. Denna sida är perfekt för att starta karriären och få igång på bloggen och besökarna. Så jag kommer helt enkelt blogga här igen så får vi se om jag stannar länge eller vad som händer. Har i alla fall kvar bloggen på MSR så länge.
 
Blev en ny design nlagom till min comeback, vad tycker ni om den?

Mysig Söndag i stan

Hej godingar
 
Nu har jag kommit hem till mig igen. Har haft en mysig helg på landet. Idag åkte jag med mamma in till stan en sväng. Kollade i affärer och fikade, mysig dag.
 
Just nu sitter jag och väntar på en kompis, vi ska spela Bingolotto sedan tänkte vi ;) Känner oss som två små tanter, men mysigt ändå. Hoppas på att jag vinner en miljon eller två.
 

3 Oktober 2012

God morgon godingar
 
Har precis tagit en morgon dusch och ska snart fixa till mig lite. Ska iväg och träffa en kvinna som kanske ska börja passa Ludde och sedan har jag massa andra ärenden också. Ska försöka blogga mycket men får helt enkelt se om bloggappen fungerar idag :)
 
Hoppas att ni också får en bra dag :)

Hittat fina stövlar

Som ni vet så letar jag efter fina vinterskor. Skall åka till en skobutik i morgon och kolla lite, om jag inte hittar några där så kommer jag beställa dessa från skopunkten.se. De kostar endast 199:-, är rea på dem så tänkte passa på.
 
 
Varmfodrad Stövel

Heldag med bästa vän

Nu är jag hemma efter en dag med min fina vän Sara. Färgade ju mitt hår också som blev lite utav en besvikelse. Färgen var inte som jag hade tänkt mig och det blev några ställen som inte fick så mycket färg. Men jag orkar inte bry mig så mycket om det. Får göra det bästa utav situationen ändå :)
 

God frukost

Hej mina godingar
 
Sitter just nu och äter lite frukost, en clementin och avokado blev det idag. Ska strax börja fixa mig och sedan har jag fullt upp hela dagen. Är bjuden på middag hemma hos en vän, vi ska färga mitt hår samtidigt så det blir spännande.
 
Detta måste jag prova på att göra någon dag :)

Letar efter fina vinterstövlar

Min bloggapp har inte fungerat under dagen därför har jag inte bloggat. Försökte jätte många gånger på rasten tidigare men det ville inte alls som jag ville.
 
Hursomhellst så har min dag varit bra, hoppas alla ni har haft en bra dag också. Sitter just nu och tittar på stövlar jag funderar på att köpa. Behöver fina stövlar nu till vintern :) Fundera på att köpa dessa från have2have.
 

1 Oktober 2012

God morgon.
 
Idag är det första Oktober, jag välkomnar denna månad med öppna armar. Dock är vädret det sämsta idag, spöregn. Hoppas resten utav månaden blir fin.
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...