23 Maj 2013 - Essie nagellack

God morgon :)
 
I morse vaknade jag med jätte ont i halsen. Inte alls kul, får hoppas att det går över snart. Men igår fick jag veta att jag äntligen har blivit fast anställd på jobbet så lite halsont kan inte få mig på dåligt humör idag. Jag ska snart åka och hälsa på mamma på jobbet och sedan ska jag städa här hemma för i eftermiddag kommer mina föräldrar hit och fikar.
 
Igår fick jag även hem ett paket med nagellack som jag beställt fråm members.com. Så himla fint är det, ska måla naglarna senare så kanske ni får se :)
 

Kommentarer
Heart felicia

svar: Det fattar inte jag heller :( idiot människor

2013-05-23 @ 11:20:46
URL: http://efji.blogg.se
Heart joanna-livet med Asperger symdrom

Hej! hörde du mig på P3 i går?
Tänkte bara tips om mitt program där jag berättade min historia om att leva med Aspergers syndrom och psykisk ohälsa utan att jag visste om det som bla innehåller mobbning som gick så långt så jag valde att avsluta mitt liv, ett mycket viktigt ämne!
Så om du missa det så tycker jag att du ska lyssna på det nu i efterhand här http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/197423?programid=3052 :)
Om du inte gillar sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt vill bara sprida den viktiga information jag bär på:) kram Joanna

2013-05-23 @ 13:44:45
URL: http://domkallarmighannes.com
Heart Cajsa Lindahl

hehe gött.. :P

2013-05-23 @ 16:23:43
URL: http://cjssong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Hej och välkommna hit. Jag är en glad och positiv tjej som älskar livet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med, en fantastisk pojkvän, vänner, familj och min älskade lilla hund. Här i bloggen får ni följa med i min vardag och ta del av allt roligt som händer. Hoppas att ni ska trivas och glöm inte att följa mig på bloglovin. /KramKram Kontakt: [email protected]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...